markoto 03.06.2010 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 To ja dziekuje Nelus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 03.06.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 No Marys to ty tak szybko wyjechalas Moze nadrobimy w piatek No właśnie nie wiem czy nadrobimy, bo Martyna cały czas gorączkuje i w pierwszej kolejności czeka mnie jutro lekarz.... Z noska leje się ciurkiem i kaszel ją męczy okropny w nocy... Żal mi jej, bo spać przez to nie może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.06.2010 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 (edytowane) No szkoda ale zdrowie wazniejsze Moje lampki juz wisza Edytowane 3 Czerwca 2010 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 03.06.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 dobry wieczór no ale Wam fajnie ze się spotkałyście ja tam na Maryś cierpliwie czekam:( I doczekasz się Wusiu na pewno....! A im później przyjadę, tym więcej zobaczę..! Teraz to już muszę do Ciebie bambosze zabrać, bo po takiej pięknej podłodze chodzić w butach nie wypada....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.06.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 śmiej się śmiej:)ale przyjeżdżaj prędziutko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 03.06.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Moje lampki juz wisza Szybka jesteś..! I gdzie zawisły?! A gdzie fotki? Czemu ja się zawsze muszę dopominać?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.06.2010 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 wisza w wiatrolapie :)ale do sypialni tez by pasowaly fotki beda jutro, dzis juz nie bylo kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 03.06.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 No to czekam cierpliwie do jutra..! I fajnie, że Ci pasują! A ja wyplewiłam dzisiaj całe wrzosowisko przed domem i podsypałam korą. Potem powyrywałam wszystkie chwasty przy szmaragdach od frontu. Nie muszę pisać, że nie czuję kręgosłupa i padam... Dobrej nocki, papa:goodnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.06.2010 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 oo to pracowity dzien mialas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.06.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Bardzo się cieszę Markoto, że udało nam się spotkać ( w Wawie nie wyszło), jesteś bardzo sympatyczna i masz super rodzinkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.06.2010 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Dzieki Edziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 04.06.2010 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 witam babeczki, super Was było widziec/ poznać. Żałuje tylko że musiałam uciekac ale moje dzieci juz padały. Maryś współczuje choroby dziewczynek. może dzisaj będzie lepiej. I co z Waszą wizytą dzisiaj? wczoraj usiłowalm troche ogarnąć z tejże okazji. Czekam na info no i na Was. może i Rasi uda się zajrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.06.2010 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Monia ja tez czekam na info co robimy A co z brama?? fajna stronka z bizuteria i nie tylkohttp://arsneo.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.06.2010 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Monia daj znac na priv jaki jest adres do ciebie o ktorej mniej wiecej bedziesz juz w domu i jak najlepiej jechac ode mnie do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 04.06.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Hej Markociu Superowo było znowu się spotkać Mam nadzieję, że to nie ostatni raz buziaki :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.06.2010 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 No nie moze byc inaczej Wiesz jak pojedziesz do Nelli to do mnie juz tylko godzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 04.06.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Będę to miała na uwadze. Zwłaszcza, że potem tylko 1,5 godz do Małgoś, a stamtąd już rzut beretem do Rasi, Lidszu, Nefer i spółki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.06.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 dzień dobryMadzia jak będziesz u Marty to jakieś 20 minut i jesteś u mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.06.2010 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 no do malgos to akurat w druga strone ale Wusia jest po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 04.06.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Cze Wusia Mniemam że to zaproszenie jest? Widze że bez Silesia TUR sie tego lata nie obejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts