rasia 05.06.2010 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Fajnie bylo, Monia ma cudny dom, pelen zakamarkow piekne podlogi, drzwi, taras, super spizarka, kominek No i Rasia tez przybyla :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.06.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Fajnie bylo, Monia ma cudny dom, pelen zakamarkow piekne podlogi, drzwi, taras, super spizarka, kominek No i Rasia tez przybyla Oj to tym bardziej żałuję, że nie mogłam dotrzeć....:cry: Dodam tylko, że dzisiaj z kolei Zuza obudziła się z gorączką i bolącym drugim uchem... Przy oglądaniu bajki stwierdziła, że na nie nie słyszy... Potem po podaniu antybiotyku zaczęły się wymioty... Sił już mi brak.... Czy ja wygrałam na jakiejś chorobowej loterii główną nagrodę...?! Dzisiaj dla poprawienia humoru kupiłam sobie cztery hortensje, bordowe berberysy, tawułki japońskie i trzy piękne jałowce. No i oczywiście pelargonie - zaraz będę sadzić, bo już w sumie ostatni dzwonek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 :yes: A do mnie nie przybyla... Hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.06.2010 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Z toba robila tur de zywiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Z toba robila tur de zywiec I tur de baran. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 07.06.2010 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Dziewczyny ja dopiero dzisiaj przy necie. dziękuje za wizytę i prezent. i jak tam łubin. przezył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 07.06.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Hej:)Marta byłaś może u ogrodnika w sobotę w moim mieście ? koło południa i kupowałaś śliczne drzwko, chyba buk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.06.2010 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 No mysmy cala sobote przekopywali przod ogrodu i wyrywli chwasty i nadziewalismy folie na te roslinki co jzu sobie rosly, teraz trzebabedzie obsypac to kora. W niedziele bylimsy na imprezie organizowanej przez sasiadow dla dzieci z osiedla i nie tylko - dzieci z rodzicami oczywiscie byli, byly konkursy i zabawy i bylo tak fajnie ze musialam zostac w domu bo nie mialam odwagi jechac do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.06.2010 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Hej:) Marta byłaś może u ogrodnika w sobotę w moim mieście ? koło południa i kupowałaś śliczne drzwko, chyba buk Niestety nie, choc zaluje ze to nie ja bylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 07.06.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 rejestracja autka dała mi do myślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.06.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Cześć Martusia! Widzę, że miałaś pracowity i udany weekendzik...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 07.06.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Pracowicie, pracowicie. ale tez bym chętnie została w domu. Ania jak Twoje dziewczyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.06.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Cześ Moniu! Zuza na szczęście więcej nie wymiotowała i antybiotyk zaczął na szczęście działać. A Martysia jeszcze trochę pokasłuje, ale robimy inhalacje z Mucosolvanu i jest coraz lepiej...! A jak Tobie minął weekend - szykowałaś domek na przeprowadzkę..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.06.2010 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 No mi Patryk tez cos zaczyna pokaslywac, ma chrype i smarkule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.06.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Oj to niedobrze.... Dużo zdrówka dla niego...! A Ty jak się dzisiaj czujesz...!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 07.06.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 a ja powoli powoli. pomalowane na gotowo, dzisiaj elektryk kończy opsrzet i lampy - niewiele ich jest ale co tam. (zewn też.). troche sprzatałam. ale jakas nerwowa jestem, ze ja o krok od przeprowadzki a tyle rzeczy brakuje i tyle niedoróbek. wczoraj popołudniwe lenistwo. w końcu lato!!!! zdrówka życzę dla dzieciaczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.06.2010 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 dzieki Marys i Moniko Ja czuje sie jeszcze dobrze ale jak wstawalam o 5:30 to mialam jeszcze helikopterki wiec nie bylo opcji jazdy samochodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.06.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 No pacz Pani... Helikopterki....?! U mnie o 5 nad ranem to tylko ptaszki fruwają i ćwierkają....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 07.06.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 ups o 5? ładnie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.06.2010 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 kazdy ma to na co zasluguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts