Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fajnie bylo, Monia ma cudny dom, pelen zakamarkow :) piekne podlogi, drzwi, taras, super spizarka, kominek :)

No i Rasia tez przybyla :)

Oj to tym bardziej żałuję, że nie mogłam dotrzeć....:cry::cry::cry:

Dodam tylko, że dzisiaj z kolei Zuza obudziła się z gorączką i bolącym drugim uchem... Przy oglądaniu bajki stwierdziła, że na nie nie słyszy...:eek:

Potem po podaniu antybiotyku zaczęły się wymioty... Sił już mi brak....

Czy ja wygrałam na jakiejś chorobowej loterii główną nagrodę...?!:confused:

Dzisiaj dla poprawienia humoru kupiłam sobie cztery hortensje, bordowe berberysy, tawułki japońskie i trzy piękne jałowce. :cool:

No i oczywiście pelargonie - zaraz będę sadzić, bo już w sumie ostatni dzwonek...:oops:

No mysmy cala sobote przekopywali przod ogrodu i wyrywli chwasty i nadziewalismy folie na te roslinki co jzu sobie rosly, teraz trzebabedzie obsypac to kora.

W niedziele bylimsy na imprezie organizowanej przez sasiadow dla dzieci z osiedla i nie tylko - dzieci z rodzicami oczywiscie byli, byly konkursy i zabawy i bylo tak fajnie ze musialam zostac w domu bo nie mialam odwagi jechac do pracy :)

a ja powoli powoli. pomalowane na gotowo, dzisiaj elektryk kończy opsrzet i lampy - niewiele ich jest ale co tam. (zewn też.). troche sprzatałam. ale jakas nerwowa jestem, ze ja o krok od przeprowadzki a tyle rzeczy brakuje i tyle niedoróbek. wczoraj popołudniwe lenistwo. w końcu lato!!!!

zdrówka życzę dla dzieciaczków.