rasia 11.06.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 tak tak tak maciejka to będzie pierwsza roślinka jaką posieję w przyszłym roku:lol2: no ale to nie jest jakiś dziki ogród tylko z 5 roślinek aczkolwiek niektóre jak cis i thuja słusznego już wzrostu;) kosodrzewinka też całkiem wyrośnięta:) no i jeszcze jakbym się nudziła to sobie mogę wyzbierać malusie cisy takie po 15 cm To nic tylko iść na cisobranie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.06.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 nio same rosną dzięki ptaszkom;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.06.2010 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 a ja kocimietke zasieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.06.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 No to ja do tej per coś tam jestem najpierwszejsza Tylko cena zabójstwo.... I taras mam i ogródek mam i krzoczków dużo mam... oj wszystkiego mam... ale słońce daje od 10 do wieczora... Tak bardzo chciałam słoneczny taras, ale teraz trzeba coś składanego wymyślić... tylko co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.06.2010 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 no bo kto wymyslil taras od pd u nas wszyscy sie siedza na podjezdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 12.06.2010 03:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Co ja slysze o grodzie Kraka? Jak to śpiewała Republika "dokladnie tak" witam sąsiadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.06.2010 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Kupilam 4 worki kory, starczylo tego na 2m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 12.06.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 no i dlatego ja nie koruję...kupiłam w zeszłym roku 30 worków i prawie nie zauważyłam, gdzie wysypałam...pielę ręcznie, ale nie za bardzo i czekam aż rośliny się rozrosną. ewentualnie rozłożę szmatę....Ale jakoś mi żal, bo jak spadają liście z graba to niesamowicie ziemię urzyźniają a jak będzie szmata to nic z tego...tam gdzie mam najgorszą ziemię ściółkuję skoszoną trawą. Stwierdziłam, ze w tych miejscach to juz gorzej nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.06.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Ja miałam korę za darmo. Duuuuużo kory dlatego wysypywałam. Ale tylko rabatki. Zresztą nie jest tego tak wiele. W wiekszości mam trawę i drzewka owocowe na działce więc to przypomina bardziej uprawę sadu niż pielęgnacje ogrodu.... A za domem mam w ciul szyszek z sosny. Do jesieni zanim spadną wszystkie stare to chyba całą rabatę będę miała wysypaną tymi szyszkami. A wogóle dziś w programie rolniczym usłyszałam, że nie powinnośie korować róż. Lepiej wysypać je.......... kruszywem z węgla brunatnego. Mozna go kupic na składach węgla. To co zostaje na pryźmie, ta drobnica. Podobno niesamowicie wzbogaca to ziemię. Wygląda....hmm..... czarno Trzeba się przyzwyczaić to takiego widoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.06.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Kupilam 4 worki kory, starczylo tego na 2m2 Martuś, może szyszek poszukaj? Ja sypie korę i na to szyszki, kora się rozłoży a szyszki pozostaną i chwasty nie dadzą sobie rady. Wiem, ze można kupić takie na przykład u leśniczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.06.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Ale masz piękny domek I widzę, że w ogródku też nieźle poczynasz, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.06.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 a jaki najlepiej żwirek na rabaty? i gdzie kupić? u mnie w szkółce jest ale tylko jeden. nie ma za bardzo wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.06.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Ja mam wysypany grys, ale to w sumie droga sprawa, też muszę poszukać czegoś tańszego.Takie żwirki można dostać w ogrodniczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.06.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 znalazłam jakies centrum otoczaków u nas. ciekawe czym to sie je. jak tam podskocze to dam znać co i jak. a taki grys to ile kosztował że mówisz że drogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Jak to śpiewała Republika "dokladnie tak" witam sąsiadkę Co mi z takiej sasiadki, jak mnie nie chce odwiedzic, he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.06.2010 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Martuś, może szyszek poszukaj? Ja sypie korę i na to szyszki, kora się rozłoży a szyszki pozostaną i chwasty nie dadzą sobie rady. Wiem, ze można kupić takie na przykład u leśniczego. Ja szyszki mogę oddać za darmo:) Dzień dobry dziewczęta:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.06.2010 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Efi zwirek obojetnie jaki, np taki jak masz na opaske wokol domu szyszek to u nas jeszcze mniej niz kory Dzieki Aniu, ciesze sie ze ci sie spodobalo, a ogrodek to dopiero marny poczatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 14.06.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Cześć Marta! Jak tam minął weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.06.2010 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Jako tako w sobote troche obsypalam kora, potem bylismy na pikniku rodzinnym u nas na wsi, fajnie bylo w sobote dzieci z mezem pojechaly do cyrku a ja ukladalm puzzle ktore wylosowalismy na pikniku a ty sie pochwal co kupilas nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 14.06.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 No to super! Swoją drogą bardzo piknikowa ta Twoja wieś..! A co za puzzle wygrałaś..?! Ja w szkółce odłożyłam sobie wiśnię Coloratę (chyba...) i chcę sobie jeszcze dokupić hortensję Anabelle, bo zrobiło mi się miejsce pod dębem jak przesadziłam jednego szmaragda z żywopłotu.... Poza tym przywiozłam wczoraj dwie skrzynki bylinek, które wykopałam mojej mamie ze skalniaka i czekam aż przestanie padać, bo muszę je szybciutko wsadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts