Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pęchęrznica po 20zł - bordowa i zielona. Jak chcesz to zrobię dzisiaj zdjęcie komórką, żebyś sobie mogła zobaczyć jak duże są sadzonki.;)

Uważam, że jak za taką cenę warto.

A Anabelle są z tego co pamiętam po 35zł i mają na moje oko już ok. 1m wysokości, jak nie więcej...

Pytałam też o cataply i zostały im już niestety takie droższe za 120-150zł.

Ale ta za 150zł, to trzeba przyznać, że cudna jest i pięknie rozkrzewiona....:rolleyes:

Witaj markoto,

postanowiłam się przywitać i o wstęp do galerii poprosić. Pojawiasz się w wielu wątkach, które obserwuje i postanowiłam do Ciebie zajrzeć, a tu niespodzianka - tylko dla wtajemniczonych ;)

Czy ja też mogę być wtajemniczona? Plis, plis...

Jeżeli Twój domek jest odzwierciedleniem tarasu z awatarka to pewnie mnie zachwyci...

Pozdrawiam serdecznie :)

Asia

Martusia właśnie zgrywam fotki ogrodu - wrzucę do albumu z ogrodem! :yes:;)

ze się wtrącę, a ten ogród można gdzieś podpatrzec ? :)

nie wiem jak Wy ale mnie nie wychodzi zadne planowanie, juz probowalam narysowac plan i sie tego trzymac

sąsiadka juz sie ze mnie smieje, ze kupuje po dwie byliny, a potem stoje z nimi godzine na dworze i latam jak oszołom szukajac dla nich najabradziej odpwoiedniego miejsca, conajmniej jakbym juz nie miala gdzie ich posadzic, a miejsca ma jeszcze w pierony ;)

Malmuc ja mam tak jak ty, nie mam zadnego planu :D

Stawiam i patrze wsadzam a potem wykopuje i przestawiam :D

Marysiu, zobacze jak bedzie z czasem w sobote, mozemy sie tez tak umowic ze wpadniemy do mnie do szkolki, moze cos sobie wybierzesz, choc pewnie ta szkolka wyglada marnie w porownaniu z twoja a potem pojechalybysmy do tej twojej.

Guzmanka pergotenda to cholernie drogi interes m2 to 400 euro wiec tzreba kombinowac inne rozwiazania :)