Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ze się wtrącę, a ten ogród można gdzieś podpatrzec ? :)

nie wiem jak Wy ale mnie nie wychodzi zadne planowanie, juz probowalam narysowac plan i sie tego trzymac

sąsiadka juz sie ze mnie smieje, ze kupuje po dwie byliny, a potem stoje z nimi godzine na dworze i latam jak oszołom szukajac dla nich najabradziej odpwoiedniego miejsca, conajmniej jakbym juz nie miala gdzie ich posadzic, a miejsca ma jeszcze w pierony ;)

Nie ma sprawy Malmuc - podsyłam na PW!;)

Co do planowania, to ja mam projekt ogrodu i listę roślin.

Powiedzmy, że większość wsadziłam w zeszłym roku, więc jak mnie Mężuś widzi z kolejnymi krzakami, to ze skrzywioną miną pyta: to z projektu czy Twoja inwencja..?!:rolleyes::D

A na początku też latałam z każdym krzaczkiem i przesuwałam 5 cm w prawo, 10 cm w tył i tak w kółko.

Oczywiście jak już wsadziłam to i tak często nie byłam zadowolona z efektu...:lol2:

Marysiu, zobacze jak bedzie z czasem w sobote, mozemy sie tez tak umowic ze wpadniemy do mnie do szkolki, moze cos sobie wybierzesz, choc pewnie ta szkolka wyglada marnie w porownaniu z twoja a potem pojechalybysmy do tej twojej

U mnie w sobotę wielki dzień - sprzątanie garażu..!!! :wiggle::wiggle::wiggle:

Ale jak przyjedziesz wcześnie rano, to pokażę Ci drogę do mojego uzależnienia i zostawię tam na pastwę losu...!:cool:

A tak na poważnie, to jutro chcę skoczyć do Myszkowa...?!:rolleyes:

Do której jest otwarta ta Twoja szkółka..!?

Edytowane przez mario31

Marys do 17, musiesz skrecic w uliczke na przeciwko kosciola, bedzie sklep na rogu z punktem pocztowym- i jedziesz do samej gory, szkolka ma otwarta biala brame i jest na przeciwko domu takiego zoltego z betonowym plotem

Ale o niektore rolsinki musisz pytac bo np daglezje mieli gdzies z tylu

Edytowane przez markoto

cze :)

Rasulka, ty młodemu przykaż dla cioci M. zbierać na każdym spacerze reklamówkę szyszek dla mnie a najadę Was. Może i ze ślunckimi darami :) z całusami dla Ciebie, pozdrowieniami dla wspaniałych młodych i uściskami dla Księcia Twego na Włościach :D Przywiozę tyż za te szyszki łopscypki nase, ale pod warunkiem że Twoje młode starsze zrobi znowu takie zajebiaszcze spaghetti :D

Buziaki dla całej Rodzinki RA :)

Z arcyzdolną Niteczką i moim ulubieńcem sierściuchem moczymordą Filipkiem :)

Marys do 17, musiesz skrecic w uliczke na przeciwko kosciola, bedzie sklep na rogu z punktem pocztowym- i jedziesz do samej gory, szkolka ma otwarta biala brame i jest na przeciwko domu takiego zoltego z betonowym plotem

Ale o niektore rolsinki musisz pytac bo np daglezje mieli gdzies z tylu

Dzięki Marta - trafię na pewno!:yes:;)

Maryś mnie wcale do żartów nie jest:( przyszło Małe z przedszkola z płaczem że uszko boli, pognałam do laryngologa oba uszka paskudne a to że tylko jedno niby bolące to dlatego że w jednej dziurce katar stoi no i antybiotyk i gorączka:( a ja do pracy muszę:( jutro szwagrowi podrzucę na czas pracy no chyba że mojej mamie by się udało z Nim zostać do 17-ej to wtedy między 15,30 a 17 mogłabym się z Tobą spotkać ale to mogłabym Ci dać znać jutro jak z mamą pogadam:(

Niestety nie jest odzwierciedleniem wiec mozesz sie zawiesc, ale podesle ci haslo, raz kozie smierc :D

obawy całkowicie nieuzasadnione!!! Domek super, ale mam wrażenie, że Ty jesteś wielką miłośniczką ogrodu, bo chyba liczba zdjęć roślinek wszelakich i krzaczków przewyższa znacznie liczbę zdjęć domowych ;) Ale rozumiem, że jak ma się domek dopieszczony to czas skupić się na ogrodzie.

No i oczywiście mam jedno pytanko, na które z pewnością odpowiedź padła nie raz (wybacz, ale ciężko przebrnąć przez te wszystkie komentarze): z jakiej firmy są drzwi wew. i czy to jest naturalna okleina?

Dzięki Twoim zdjęciom uświadomiłam sobie, że ciemne drzwi całkiem nieźle korespondują z szarościami, a bałam się tego. Sama mam drzwi w takim kolorze i teraz mieszkanie oczywiście w bezpiecznych beżach, a ponieważ przy okazji remontu kolorystyka się zmienia na biało szarą z dodatkiem drewna, to wydawało mi się, ze to drewno musi być jasne. A tu się okazuje, ze ciemne też pasuje.

I wiesz co , zazdroszczę Wam dziewczyny, że mieszkacie tak blisko siebie i możecie oglądać sobie nawzajem te wszystkie cudne domki w realu.

Pozdrawiam serdecznie :)