mario31 15.06.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 znowu kupilam krzaki chyba to jakas choroba Cieszę się, że nie jestem osamotniona...! Ile dałaś za tą pęcherznicę..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 15.06.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 ze się wtrącę, a ten ogród można gdzieś podpatrzec ? nie wiem jak Wy ale mnie nie wychodzi zadne planowanie, juz probowalam narysowac plan i sie tego trzymac sąsiadka juz sie ze mnie smieje, ze kupuje po dwie byliny, a potem stoje z nimi godzine na dworze i latam jak oszołom szukajac dla nich najabradziej odpwoiedniego miejsca, conajmniej jakbym juz nie miala gdzie ich posadzic, a miejsca ma jeszcze w pierony Nie ma sprawy Malmuc - podsyłam na PW! Co do planowania, to ja mam projekt ogrodu i listę roślin. Powiedzmy, że większość wsadziłam w zeszłym roku, więc jak mnie Mężuś widzi z kolejnymi krzakami, to ze skrzywioną miną pyta: to z projektu czy Twoja inwencja..?! A na początku też latałam z każdym krzaczkiem i przesuwałam 5 cm w prawo, 10 cm w tył i tak w kółko. Oczywiście jak już wsadziłam to i tak często nie byłam zadowolona z efektu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 15.06.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 zaśmiecam[ATTACH=CONFIG]13770[/ATTACH] Monia ŚLICZNA kuchnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.06.2010 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Monia kuchnia super Marys 7zl ta pecherznica, cisy za 12 chyba, modrzewie 25-30, ma fajny wiaz ten zielony kolumnowy ale moze to nasteonym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 15.06.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 (edytowane) Marysiu, zobacze jak bedzie z czasem w sobote, mozemy sie tez tak umowic ze wpadniemy do mnie do szkolki, moze cos sobie wybierzesz, choc pewnie ta szkolka wyglada marnie w porownaniu z twoja a potem pojechalybysmy do tej twojej U mnie w sobotę wielki dzień - sprzątanie garażu..!!! :wiggle: Ale jak przyjedziesz wcześnie rano, to pokażę Ci drogę do mojego uzależnienia i zostawię tam na pastwę losu...! A tak na poważnie, to jutro chcę skoczyć do Myszkowa...?! Do której jest otwarta ta Twoja szkółka..!? Edytowane 15 Czerwca 2010 przez mario31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.06.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 jutro:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 15.06.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 jutro:cry: No nie mów, że Cię jutro nie ma...!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.06.2010 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 (edytowane) Marys do 17, musiesz skrecic w uliczke na przeciwko kosciola, bedzie sklep na rogu z punktem pocztowym- i jedziesz do samej gory, szkolka ma otwarta biala brame i jest na przeciwko domu takiego zoltego z betonowym plotemAle o niektore rolsinki musisz pytac bo np daglezje mieli gdzies z tylu Edytowane 15 Czerwca 2010 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 15.06.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Dziewczyny dziękuje. Mnie tez się strasznie podoba. poza tym to moja pierwsza NOWA kuchnia więc ciesze sie jak dziecko. Aniu ja tez chce do Myszkowa. O której jedziesz? może mogłybyśmy się umówić np. pod M1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.06.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Maryś uziemiona jestem:( Piotruś ma zapalenie uszu a Marcin w pracy do 18-ej:( a po 19-ej muszę gnać do Częstochowy po teściową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.06.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 cze Rasulka, ty młodemu przykaż dla cioci M. zbierać na każdym spacerze reklamówkę szyszek dla mnie a najadę Was. Może i ze ślunckimi darami z całusami dla Ciebie, pozdrowieniami dla wspaniałych młodych i uściskami dla Księcia Twego na Włościach Przywiozę tyż za te szyszki łopscypki nase, ale pod warunkiem że Twoje młode starsze zrobi znowu takie zajebiaszcze spaghetti Buziaki dla całej Rodzinki RA Z arcyzdolną Niteczką i moim ulubieńcem sierściuchem moczymordą Filipkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 15.06.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Maryś uziemiona jestem:( Piotruś ma zapalenie uszu a Marcin w pracy do 18-ej:( a po 19-ej muszę gnać do Częstochowy po teściową No nie żartuj... Nam coś nie jest dane się spotkać, buuu:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.06.2010 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Meg no jak juz u mnie piszesz to moze byc mi tez obiecala te łopscypki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 15.06.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Aniu ja tez chce do Myszkowa. O której jedziesz? może mogłybyśmy się umówić np. pod M1? Moniu mam jutro do załatwienia kilka bankowo-urzędowych spraw, a potem jestem wolna. Niestety ciężko mi to ocenić czasowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 15.06.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Meg no jak juz u mnie piszesz to moze byc mi tez obiecala te łopscypki No właśnie też się zdziwiłam, hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 15.06.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Aniu to daj znać proszę a nóż uda mi sie wyrwać bo jestem na urlopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 15.06.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Marys do 17, musiesz skrecic w uliczke na przeciwko kosciola, bedzie sklep na rogu z punktem pocztowym- i jedziesz do samej gory, szkolka ma otwarta biala brame i jest na przeciwko domu takiego zoltego z betonowym plotem Ale o niektore rolsinki musisz pytac bo np daglezje mieli gdzies z tylu Dzięki Marta - trafię na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.06.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Maryś mnie wcale do żartów nie jest:( przyszło Małe z przedszkola z płaczem że uszko boli, pognałam do laryngologa oba uszka paskudne a to że tylko jedno niby bolące to dlatego że w jednej dziurce katar stoi no i antybiotyk i gorączka:( a ja do pracy muszę jutro szwagrowi podrzucę na czas pracy no chyba że mojej mamie by się udało z Nim zostać do 17-ej to wtedy między 15,30 a 17 mogłabym się z Tobą spotkać ale to mogłabym Ci dać znać jutro jak z mamą pogadam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 15.06.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Niestety nie jest odzwierciedleniem wiec mozesz sie zawiesc, ale podesle ci haslo, raz kozie smierc obawy całkowicie nieuzasadnione!!! Domek super, ale mam wrażenie, że Ty jesteś wielką miłośniczką ogrodu, bo chyba liczba zdjęć roślinek wszelakich i krzaczków przewyższa znacznie liczbę zdjęć domowych Ale rozumiem, że jak ma się domek dopieszczony to czas skupić się na ogrodzie. No i oczywiście mam jedno pytanko, na które z pewnością odpowiedź padła nie raz (wybacz, ale ciężko przebrnąć przez te wszystkie komentarze): z jakiej firmy są drzwi wew. i czy to jest naturalna okleina? Dzięki Twoim zdjęciom uświadomiłam sobie, że ciemne drzwi całkiem nieźle korespondują z szarościami, a bałam się tego. Sama mam drzwi w takim kolorze i teraz mieszkanie oczywiście w bezpiecznych beżach, a ponieważ przy okazji remontu kolorystyka się zmienia na biało szarą z dodatkiem drewna, to wydawało mi się, ze to drewno musi być jasne. A tu się okazuje, ze ciemne też pasuje. I wiesz co , zazdroszczę Wam dziewczyny, że mieszkacie tak blisko siebie i możecie oglądać sobie nawzajem te wszystkie cudne domki w realu. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 15.06.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Aniu to daj znać proszę a nóż uda mi sie wyrwać bo jestem na urlopie. Jak tylko będę finiszować, to do Ciebie zadzwonię, oki?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts