mario31 15.06.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Maryś mnie wcale do żartów nie jest:( przyszło Małe z przedszkola z płaczem że uszko boli, pognałam do laryngologa oba uszka paskudne a to że tylko jedno niby bolące to dlatego że w jednej dziurce katar stoi no i antybiotyk i gorączka:( a ja do pracy muszę jutro szwagrowi podrzucę na czas pracy no chyba że mojej mamie by się udało z Nim zostać do 17-ej to wtedy między 15,30 a 17 mogłabym się z Tobą spotkać ale to mogłabym Ci dać znać jutro jak z mamą pogadam:( O kurczę.... Ale się porobiło.... Co bierze Piotruś - Augumentin? Pisałaś wcześniej, że w środę pracujesz do 15.30 a potem luz, więc założyłam, że podjadę w środę... W czwartek pędzę do Dobrodzienia, w piątek mam gości, a w sobotę sprzątam garaż, buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.06.2010 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 dzień dobryMaryś no wczoraj Go rozłożyło:( dostał Zinat bo pediatra nie kazał dawać Mu Augumentinu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.06.2010 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Ragazza te drzwi sa od stolarza, okleina naturalna klon wybarwiona na orzech. Fakt, ze chyba przesadzilam z tymi roslinkami, poczyszcze troche ale na razie w domu nic sie nie dzieje wiec tylko roslinki moge wkleic O przepraszam, maz zrobil wreszcie poleczki w pralni Wusia duzo zdrowia dla Piotrusia, dajesz mu jakas szczepionke uodparniajaca? bronchovaxum, ribomunyl?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.06.2010 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Martusia teraz dostał Lymfo-cośtam na zmniejszenie trzeciego migdała ale na tym pisze że działa na cały system immunologiczny więc zobaczymy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 16.06.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 (edytowane) dzień dobry Maryś no wczoraj Go rozłożyło:( dostał Zinat bo pediatra nie kazał dawać Mu Augumentinu Bidulek... Dużo zdrówka dla niego...! Wusia a jak w piątek miałabyś czas..?! P.S. Właśnie wróciłam z tenisa i przejeżdżając koło ogrodniczego kupiłam dwie tawułki... Wariactwo normalnie... Edytowane 16 Czerwca 2010 przez mario31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.06.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 no w piątek Marysiu to pewnie bym miała bo teściowa będzie to się zajmie Piotrusiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.06.2010 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 no no marys nie wiedzialam ze ty taka tenisistka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 16.06.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Martusiu a nam się tak spodobał thermomix, że robimy jeszcze jeden pokaz w niedziele i zapraszam. warto zobaczyć to ustrojstwo. przyjedź. będą dzieci więc możesz spokojnie z rodzinką. może Marys dałaby rade bo Efilka wyjeżdża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.06.2010 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Monia ja wiem co to thermomix to fajnie wyglada ale robi ilosci miniaturowe na pewno nie na 4 osobowa rodzine, poza tym wszytskie sprzety ktore on ma w sobie to ja mam osobno wiec kupowalabym 2 raz to samo, rozumiem jak ktos zaczyna zbierac sprzety no i ma nadmiar gotowki ale za zaproszenie dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Mnie sie najbardziej podoba w Thermomixie, ze sie sam myje. W sumie to mnie najbardziej przekonuje. No ale nadmiaru gotowki nie mam, wiec problem z glowy. Gdybym miala luzne 2 tysie to kupilabym roombe, bo zdecydowanie mniej lubie sprzatanie niz gotowanie... Zreszta jesli sie mamy juz tak wywnetrzac - bylam pod wrazeniem tego urzadzenia dopoki nie poszlam na impreze do kolezanki, ktora strasznie go wychwalala. Po prostu zdalam sobie sprawe z tego, ze ona nie umie gotowac i dla niej to jest zbawienie, ze nie musi myslec, ile czego dodac, ze maszynka mysli za nia. Ja gotujac zupe np. w ogole nie zastanawiam sie, czego ile daje, wszystko na oko i lubie probowac i dosmaczac - bawi mnie to nawet, a tam nie trzeba sie tak bawic. Na pewno robi idealne ciasto na pierogi, ma opozniony start, wiec jak ktos chce kaszke dla dziecka miec gotowa na rano to tez bedzie, no jest kilka plusow, ale wiekszosc z tego zrobia inne tansze maszynki, wlaczajac w to Kitchen Aid. Tylko to automatyczne mycieeeeeeeeeeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.06.2010 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 no nie gadaj ze on sie sam myje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 No ponoc. Wlewasz wode, plyn, wlaczasz i umyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.06.2010 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 aa ale wode trzeba wlac to nie chce a tak wkladam do zmywarki, wkladam pastylke , wlaczam i tez umyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 No tak, ale musisz to rozkrecic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 16.06.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 a mnie sie podoba że tak szybko mozna cos ugotowac. posiekac, wymiesza, zagnieśc. ja własnie wybieram między kitchen aidem i thermomixem i prowadzi thermomix. zdecydowanie mniej częsci do skręcania i do mycia. ale ja należe do tych co nawet maszynki do mięsa elektrycznej nie mają więc szukam urządzenia co by miało wiele w sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.06.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 To co to za roślinki kupiłaś? Ale Cie wzięło..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.06.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Monia kuchnia super.... A co i w jakim kolorze masy na podłodze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.06.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 A wy jeździcie, jeździcie i do mnie nie zajrzą..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 16.06.2010 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 (edytowane) no w piątek Marysiu to pewnie bym miała bo teściowa będzie to się zajmie Piotrusiem:) Zmiana planów Wusiu - przybywamy jutro ( ja wraz z Monią)! Rano pędzimy do Dobrodzienia, a potem do Twojej wioski, więc daj znać na komórkę czy Ci pasuje i jak coś to się zdzwonimy. ..! Edytowane 16 Czerwca 2010 przez mario31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 16.06.2010 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 no no marys nie wiedzialam ze ty taka tenisistka Też nie wiedziałam..! Ale w poniedziałek dostałam od Mężusia w prezencie rakietę, no i nie ma odwrotu..! Dzisiaj po godzinnym treningu ledwo chodzę... Aż się boję co będzie jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts