Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

Maryś mnie wcale do żartów nie jest:( przyszło Małe z przedszkola z płaczem że uszko boli, pognałam do laryngologa oba uszka paskudne a to że tylko jedno niby bolące to dlatego że w jednej dziurce katar stoi no i antybiotyk i gorączka:( a ja do pracy muszę:( jutro szwagrowi podrzucę na czas pracy no chyba że mojej mamie by się udało z Nim zostać do 17-ej to wtedy między 15,30 a 17 mogłabym się z Tobą spotkać ale to mogłabym Ci dać znać jutro jak z mamą pogadam:(

O kurczę.... Ale się porobiło....:(

Co bierze Piotruś - Augumentin?

Pisałaś wcześniej, że w środę pracujesz do 15.30 a potem luz, więc założyłam, że podjadę w środę...

W czwartek pędzę do Dobrodzienia, w piątek mam gości, a w sobotę sprzątam garaż, buuuu

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ragazza te drzwi sa od stolarza, okleina naturalna klon wybarwiona na orzech.

Fakt, ze chyba przesadzilam z tymi roslinkami, poczyszcze troche :) ale na razie w domu nic sie nie dzieje wiec tylko roslinki moge wkleic

O przepraszam, maz zrobil wreszcie poleczki w pralni :)

Wusia duzo zdrowia dla Piotrusia, dajesz mu jakas szczepionke uodparniajaca? bronchovaxum, ribomunyl??

dzień dobry

Maryś no wczoraj Go rozłożyło:( dostał Zinat bo pediatra nie kazał dawać Mu Augumentinu

Bidulek... Dużo zdrówka dla niego...!

Wusia a jak w piątek miałabyś czas..?!:rolleyes:

P.S.

Właśnie wróciłam z tenisa i przejeżdżając koło ogrodniczego kupiłam dwie tawułki...:oops::rolleyes:

Wariactwo normalnie...

Edytowane przez mario31

Monia ja wiem co to thermomix to fajnie wyglada ale robi ilosci miniaturowe na pewno nie na 4 osobowa rodzine, poza tym wszytskie sprzety ktore on ma w sobie to ja mam osobno wiec kupowalabym 2 raz to samo, rozumiem jak ktos zaczyna zbierac sprzety :) no i ma nadmiar gotowki :D

ale za zaproszenie dziekuje :)

Mnie sie najbardziej podoba w Thermomixie, ze sie sam myje. W sumie to mnie najbardziej przekonuje. :p No ale nadmiaru gotowki nie mam, wiec problem z glowy. Gdybym miala luzne 2 tysie to kupilabym roombe, bo zdecydowanie mniej lubie sprzatanie niz gotowanie... Zreszta jesli sie mamy juz tak wywnetrzac - bylam pod wrazeniem tego urzadzenia dopoki nie poszlam na impreze do kolezanki, ktora strasznie go wychwalala. Po prostu zdalam sobie sprawe z tego, ze ona nie umie gotowac i dla niej to jest zbawienie, ze nie musi myslec, ile czego dodac, ze maszynka mysli za nia. Ja gotujac zupe np. w ogole nie zastanawiam sie, czego ile daje, wszystko na oko i lubie probowac i dosmaczac - bawi mnie to nawet, a tam nie trzeba sie tak bawic. Na pewno robi idealne ciasto na pierogi, ma opozniony start, wiec jak ktos chce kaszke dla dziecka miec gotowa na rano to tez bedzie, no jest kilka plusow, ale wiekszosc z tego zrobia inne tansze maszynki, wlaczajac w to Kitchen Aid. Tylko to automatyczne mycieeeeeeeeeeee. :stirthepot:

a mnie sie podoba że tak szybko mozna cos ugotowac. posiekac, wymiesza, zagnieśc. ja własnie wybieram między kitchen aidem i thermomixem i prowadzi thermomix. zdecydowanie mniej częsci do skręcania i do mycia. ale ja należe do tych co nawet maszynki do mięsa elektrycznej nie mają więc szukam urządzenia co by miało wiele w sobie.

no w piątek Marysiu to pewnie bym miała bo teściowa będzie to się zajmie Piotrusiem:)

Zmiana planów Wusiu - przybywamy jutro ( ja wraz z Monią)! :wiggle:

Rano pędzimy do Dobrodzienia, a potem do Twojej wioski, więc daj znać na komórkę czy Ci pasuje i jak coś to się zdzwonimy. ..!;)

Edytowane przez mario31