Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://www.duka.com/oferta-dla-klubowiczow jest promocja

Przy zakupie zestawu garnków Steely (399zł), otrzymasz od nas za darmo wybrane przez siebie produkty z naszego sklepu o wartości 150 zł.

kurcze

szkoda że ten zestaw 'garnków' skłąda sie z samych rondli :(

pilnuj panów żeby nie montowali desek do legarów na deszczu (a tak naprawde jak drewno mokre) bo bedziesz potem miala klopot

nie ma tarasu :(

panowie sie zabrali za altane najpierw, w tym czasie sasiadowi tez zrobili mimo ze zamawial duzo pozniej swoja altane i oczywiscie na nasz taras zabraklo czasu, a w przyszlym tygodniu ma lac :mad:

o jakich klopotach mowisz??

trzy tygodnie czekalismy na pociecie dech i oklejenie teraz czekamy tydzien az laskawie dowiaza te deski, juz sie umowili na wtorek na 9 w koncu o 11 adam pwiedzial ze nie czeka dluzej, wczoraj gosciu obiecal ze beda dzisiaj i oczywiscie nie ma :mad:

wkurza mnie to ze wszyscy maja wszystko w dooopie, o tyle mam do powiedzenia na dzis :mad:

Edytowane przez markoto

o jak cie rozumiem. ale kiszka z tym tarasem. a ja nie mam barierki a miała byc najpóźniej dzisiaj. a jedną noga jestem już w domu. postanowiliśmy sie jutro przenieść ze wszystkim., dzieci chyba wywioze na tydzień z moja mama na wieś bo bez barierki se ne da.

Maryś czekam na ciebie jutro.

kto mnie ostatnio pocieszał jak byłam wku.... na tych wszystkich foch-owców. licz licz wiesz że wkurzanie nic nie da. szkoda życia.

dzisiaj mieliśmy założyc rolety na okna dachowe i okazało sie że się machnęli, podałam, ze okno fakro 78x118. (wymniar zewn. podany przez producenta). no i zrobili prowadnice: wysokośc okej (czyli 100) a na szerokośc zrobili 78- po wymiarze zewn- powinno być 61,2. ja to mam pecha. nawet lampa nad garazem sie popsuła po 3 dniach- czyjkę ruchu cos na sz....trafiło.

pozdrawiam

No juz nie przesadzaj. ;)

heee nie przesadzam raz klatki pomyliłam wyszłam na ostatnie pietro po to by zobaczyć że to nie ta klatka :p potem następna klatka domofon i znowu na ostanie pietro na każdym pietrze domofon ale bez numerów mieszkań skad wiadomo ile mieszkań na pietrze żeby obliczyc gdzie które mieszkanko :) ale się zmachałam :) ale wreszcie dotarłam :)