Elena76 22.06.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 No ja to widze same na płaskim (których nie znoszę) albo takie na szczudlach ( w których nei umiem prowadzić auta) Chciałam sobie kupić klapki takie na lato, ale ZERO. to ja mam podobnie nic pomiędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.06.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 dobry wieczór eeee tam Dziewczyny narzekacie ja jak kupię Piotrusiowi buty to muszę boso biegać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 22.06.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 ok Marta poszło mms-em na komórkę, bo zapomniałam, że Mężuś porwał aparat w delegację..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 23.06.2010 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 witam. Wróciłam do pracy i do netu. boskie pojemniczki a ile nozyczek . mam barierke na górze. nie wiem czy mi się podoba. fotów niet bo aparat w mieszkaniu zostawiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.06.2010 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Marys dzieki, dotarlo, butki super, chyba sie jednak przejde do venezi, a obok przechodzilam wczoraj i nawet nie zajrzalam. Monia nozyczki sa takie wycinajace rozne wzorki To foty zrob czym predzej chocby komorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.06.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 A krzaczki.... to musze dokupic jakies wyzsze bo na razie mam same miniaturki he he no wlasnie markoto powtarzam : OGRÓD zakładamy całe życie to ostatnie moje motto, powtarzam je w kółko podczas wizyty u ogrodnika, wiesz żeby mi było lepiej kiedy kupuje miniaturki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.06.2010 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 No wlasnie ja tez tak mowie i jak ogladam roslinki, wole kupic wiecej mniejszych niz mniej wiekszych mimo ze przy tych wiekszych wfekt jest od razu a ja bede musiala poczekac na niego kilka lat Mama natomiast probuje mi wybic z glowy zapedy na te duuuuze , ja mowie przeciez one dopiero za 10 lat beda mialy 5m - mama od razu mnie sprowadza na ziemie ze 10 lat to nawet nie bede wiedziec kiedy minie wiec mam limit drzew i krzewow do max 2m i raczej kolumnowe niz stozkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 23.06.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Z tymi ogrodami to prawda, wiecie, że moj ma juz trzy sezony?kurczę, kiedy to minęło? Kupiłam kilka większych roślin na początku, ale teraz już tego nie robię, bo czas szybko leci, a pieniędzy jakoś nie przybywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.06.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 no ja mam jeszcze sporo placu przykrytego jedynie agrowłókniną i kolejny duzy plac którego nie przykryłam i chyba 45 razy bedziemy to plewić . Ale dzis kupie kliniec , moze kore i bede dalej zasypywac, obsypywac itp. skocze jeszcze do ogrodnika, moze cosik kupie, jakies berebryski by sie jeszcze przydały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 23.06.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Ja mam pod lasem taki kawałek z którym nie wiem co zrobić...chyba tylko kosić, tyle tam chwastów a też nie chcę za bardzo tam nic zmieniac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.06.2010 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 no ja czekam na ta trawe jak na zbawienie, wtedy bede sobie mogla zrobic juz obrzeza i oblozyc wloknina brzezki i sie rozwijac ogrodniczo Jak mi sie przypomni to wkleje pare pomyslow na rabaty z "mojego ogrodu"- jest jedna zimozielona, jedna chyba biala, jedna z kolorowymi liscmi- tylko musze je odgrzebac ze stosika berberyski na szczescie nie sa drogie, tawuly japonskie sa ekstra bo sa tanie i szybko rosna, podobnie jak pecherznica- niestety nie sa zimozielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.06.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 ja staram sie miec jak najwiecej zimozielonych roslinek, ale zeby ogród byl urozmaicony, kolorowy przez wiekszosc roku to trzeba wplesc miedzy zimozielone cosik innego na razie mam placyk: "wszystko co wpadlo mi w rece", "rabatka lawendowa + bylinki ", "rododendrony i azalie" niechciane ale jednak konieczne tuje wzdluz plota, koło mojej byczej trawy zasadzam kilka mniejszych trawek no i oczywiscie catalpy sztuk 3 bukszpan który w końcu zdecydował sie, że chce być piekny wyląduje chyba w donicy betonowej przy wejsciu do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.06.2010 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Ja mam z przodu takie rabaty co mi wpadlo w rece pewnie w przyszlym roku beda ja przesadzac o catalpach marze ale na razie musze na nie uzbierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.06.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 ooo takie rabaty co mi wpadlo w rece mam wszystkie prosz trojkata, który z załozenia mial byc czerwony. dzien dobry paniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.06.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 catalpe mam 1, ktora dopiero w czerwcu postanowila puscic listki a juz chcialam wyrzucac bo bylam pewna ze zmarzla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.06.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 a ja jestem obrazana na moje catalpy zeszły rok po posadzeniu chorowały do samego końca, latałam koło nich, pryskałam, głaskałam w tym roku łaziłam,zaglądałam czy nie zmarzły (na całe szczescie w okolicy jest ich sporo wiec widzialam ze skoro u innych nie ma lisci tzn ze moze jeszcze jest nanie czas) teraz widze ze lodyzki lisci wygladaja dziwnie jakby mialy bąble, mam przeczucie ze znowu je jakies pieronstwo dopadło osiwieje przy tych drzewkach ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.06.2010 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Marysia mi pokazywala fotki pieknej catalpy ale to koszt 150zl za jedna wiec predko to jej nie bede miala- w tej cenie to mam 112 tawul japonskich albo 56 berberysow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.06.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 ja za swoje zaplacilam 150 zł, za wszystkie 3 oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.06.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 ja 3 lata temu mialam patyczek o dlugosci 40cm, dzis to wielkie drzewko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.06.2010 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 ja za swoje zaplacilam 150 zł, za wszystkie 3 oczywiscie W takiej cenie to moglabym pomyslec ale nigdzie takich nie widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts