Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie bardzo, nie szukalam specjalnie, a ten z allegro?? ogladalas te deski?

tylko w dlh ewentualnie tzn w saloniku z parkietami na pszczynskiej, na skrzyzownaiu z nowym swiatem i wroclawska

ewentualnie markety budowlane np w leroyu jest deska 5sz 0.12x3m za 178zl

Edytowane przez markoto

Dobry wieczór Paniom Ogrodniczkom..! :cool:

Pojechałam dzisiaj w końcu odebrać moją bordową wiśnię i dobrze, że miałam tylko 50zł w portfelu, bo znowu bym coś więcej kupiła....:rolleyes:

Co do catalpy to moja w tamtym roku też chorowała, ale teraz rośnie jak dzika..!:wiggle:

Zrobiłabym zdjęcie, ale nie mam czym...:oops:

Monia jak się mieszka? Czemu nie jesteś pewna barierki?!

A jak tam zdrówko dzieciaczków..?;)

Malmuc napisz do Efi, bo jej taras robili Panowie z Gliwic.

Przypuszczam, że modrzew również mają w ofercie, ale najlepiej zadzwoń sobie do nich!;)

witam,

jak sie mieszka? dalej to środek budowy. kanapy zafoliowane, zielone dywaniki na podłodze. barierka kończy sie jutro. zrobiłam zdjęcia ale nie mam kabelka co by je ściągnąć z aparatu. czemu mam wątpliwości ? bo poziome rurki nie maja tych samych odległości między sobą. mąz twierdzi, że jest dobrze ale dla niego zawsze jest dobrze. wysiadło mi gniazdko w łazience przy sypialni. dziwne najpierw działało a teraz nie ma w nim prądu.

chciałabym umyć okna i cos w nich zawiescic ale na razie jak wiadomo to marzenie, zwłaszcza o tych pieknych zasłonach. okien tez nie będę myc dopóki panowie kostki nie skończą.

dzieci wciąż u rodziców. zakatarzone. szukam dermatologa dziecięcego w okolicy. ktos może coś polecić?

Marys zamowiłaś te wszystkie zasłonki, panele w tych szarościach?

Wczorajszy nius ze spotkania z dyrektorem szkoly, nie ma swietlicy w szkole, moze sie uda pozmieniac godziny pracy biblioteki i bedzie otwarta do 14:30- wojt nie dal kasy na swietlice i ja sie pytam co ja mam z dzieckiem zrobic ?? czy ten cholerny wojt nie wie, ze niektorzy rodzice pracuja!!!

Wiadomosci z placu boju- altana skonczona, taras niezaczety :D panowie mieli inna koncepcje konstrukcji niz my i ze przycieli slupy, zabraklo 30cm wiec robai nowe, maja skonczyc w piatek. Oby bo ich nie wypuszcze z dzialki puki nie skoncza.

Plyty moze beda dzisiaj - no i jak ich wszytskich nie wystrzelac??

Edytowane przez markoto

Wczorajszy nius ze spotkania z dyrektorem szkoly, nie ma swietlicy w szkole, moze sie uda pozmieniac godziny pracy biblioteki i bedzie otwarta do 14:30- wojt nie dal kasy na swietlice i ja sie pytam co ja mam z dzieckiem zrobic ?? czy ten cholerny wojt nie wie, ze niektorzy rodzice pracuja!!!

oooo witaj w klubie kochana, ja mialam to szczescie z swietlica u nas funkcjonowala, udalo mi sie przedluzyc jej czas pracy o 30 min tzn z 15 do 15.30, oczywiscie moje dziecko do konca siedzialo samo,a drugie w przedszkolu za sciana.

Na cale szczescie poznalam fantastyczną Pania (pomoc przedszkolna) która w razie draki zabiera moje dzieci do siebie i moge je póżniej odebrać.

Marta jeśli takich osób jak Ty jest wiecej powinniście za pośrednictwem szkoły przekazać do Wójta pismo z podpisami rodziców o potzrebie przedłużenia prac świetlicy. Pamiętam, że coś takiego u nas się robiło. Oni muszą poprzesuwać środki, pozmieniać w planie i wysłać to chyba do zatwierdzenia do kuratorium. Teraz jest jeszcze czas zeby spokojnie to zmienić od września. W każdym razie sprawa jest do załatwienia, chyba że Wójt jest ...upa .

Wiadomosci z placu boju- altana skonczona, taras niezaczety :D panowie mieli inna koncepcje konstrukcji niz my i ze przycieli slupy, zabraklo 30cm wiec robai nowe, maja skonczyc w piatek. Oby bo ich nie wypuszcze z dzialki puki nie skoncza.

Plyty moze beda dzisiaj - no i jak ich wszytskich nie wystrzelac??

w takim razie czekamy na zdęcia altany :)

kupiłam sobie wczoraj dwa ostrokrzewy, jeden jest prosciutki i chyba poprowadze go tak, żeby mial goly pien i kule na górze, cyprysika szczepionego, wrzosy szt. kilka, lawendę, jakieś coś płożące iglakowate, malutkie kostrzewy 3, berberyski 2

i co? no i znów mam problem gdzie to posadzić zeby bylo dobrze i ladnie :roll:

tez planuje zakupic ostrokrzewy, wrzosy tez moze keidys jak juz bede miala zrobione boczki pod rabaty

plozace to pewnie jakis jalowiec

no z ta swietlica to tzreba bedzie cos zmajstrowac, ale nie wiem czy cos sie da zrobic, bo ponoc wojt co roku pisze zapotrzebowanie na swietlice i co roku musi sie obejsc bez pieniedzy i bez swietlicy

altanka nie ma sie co chwalic ot buda na narzedzia ktora trzeba obsadzic roslinami coby ja pozaslaniac :)