markoto 27.06.2010 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 najwazniejsze ze jest, mozna pojsc dalej z robota bylismy w ikea po stol ale wykupili niemal w calej polsce, zostaly tylko w lodzi albo gdansku, kupilismy krzesla i pojechalismy do jyska zobaczyc stoly, adam sie na jednym oparl i kilka razy nacisnal zeby zobaczyc czy jest stabilny i pani go ochrzanila ze rozwali stol w zwiazku z czym adam sie na pania obrazil i nie mamy tez stolu z jyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 27.06.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 ja to chyba jestem blądynką, takie proste hasło a i tak pomyliłam...fajny tarasik, kurcze i tak porządnie wygląda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.06.2010 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 oj jest sie czego doczepic ale jest, teraz kombinuje nad jakimis roslinkami ktore zrobia zacienienie, jakies pnacza plus takie szmaty ala rolety rzymskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.06.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Markociu! Wspaniały taras i zadaszenie!!! Nutka zazdrości w tej mojej wypowiedzi tkwi... Powiedz mi, taką konstrukcję robią cieśle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.06.2010 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 tak, najlepiej no nad zadaszeniem ciagle myslimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.06.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 tak, najlepiej no nad zadaszeniem ciagle myslimy Kochana, konstrukcja już jest i to najważniejsze! Na razie na te upały możesz tam rozwinąć rulon słomy i będzie cudnie! Widzę, że konstrukcja odsunięta jest od domku... o ile? A jak zrobisz zadaszenie? Też odsunięte od elewacji, czy jakoś połączone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.06.2010 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 slup jest odsuniety o jakies 10cm od domu, nie wiemy jeszcze ale pewnie bedzie jkaas obrobka na styku z elewacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 28.06.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 o rany jaki wielki taras. cudnie się zapowiada. czy to drewno będzie miało taki kolor czy jeszcze będzie olejowane? Martusiu jak będziesz kupowac vado to daj mi znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 28.06.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 ja cie pierdziuuuuuuuu jak fajnie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 28.06.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Markotko, wzdycham właśnie do tarasu... zwłaszcza że za oknem takie piękne słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.06.2010 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Monia on jest podbarwiony na dab, nie chcielismy ciemnego bo na ryflach sie wyciera, sosna i tak zszarzeje z czasem Teraz jeszcze brakuje daszku, stolu i trawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.06.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Teraz jeszcze brakuje daszku, stolu i trawy I co z tego?? i tak jest pięknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.06.2010 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 no wczoraj skrecilismy krzeselka wiec dzis sobie siade dzieci juz lataly na bosaka o zgrozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 28.06.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 czemu o zgrozo. chyba super nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 28.06.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 dzieci sa nie do zdarcia moi wiedza ze nie moga szurac tylkiem po sosnowym podescie na slizgawce a i tak co chwile musze im drzagi z tylka wyciągac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.06.2010 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 (edytowane) no super ale to sosna boje sie, ze beda mieli drzazgi w srode wchodzi trawa Edytowane 28 Czerwca 2010 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 28.06.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Cześć Słońce! Widziałam taras - super!!! Teraz trzymam kciuki za trawkę...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 28.06.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Witam się i melduję, że regularnie podglądam Taras... hmm.... jak ja chciałabym już mieć taki piękny taras. Jakiś stół tarasowy w Łodzi podobno jest ... jakby co to ja mogę kupić i wysłać, ale nie wiem czy Cię to interesuje... miłego wieczorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.06.2010 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Dzieki dziewczyny Ragazza mysle nad twoja propozycja intensywnie , ale musze sprawdzic jak to wyjdzie cenowo z kurierem bo to chyba dosc duze i ciezkie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 29.06.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 ale mamy pogode lezakową , chyba pojade dzisiaj po taki mebelek wczoraj do 21:30 sypalam kamyczki, ukladalam kosteczke, widze juz swiatelko w tunelu jesli chodzi o rabate "co mi w ręcę wpadło" he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts