Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no dokładnie naszą robił małż ale generalnie robi je firma w której kiedyś pracował:) koszt kompletu chyba był wyższy niż tych na allegro - przez komplet rozumiem że z huśtawką i zjeżdżalnią jest ale robili te huśtawki naprawdę solidne wszystkie wiszące rzeczy są na obejmach a nie na wkręcanych hakach więc to jakby bezpieczniejsze nieco;) no i wszystko jest skręcane grubymi śrubami:) generalnie masywne i solidne:)

Ewuś u mnie to stoi luzem w sensie że na płytkach typu chodnikowych stawiasz żeby drewno od podłoża odciąć no i Martusia ma rację ciężkie to jak cholera :lol2: kiedyś próbowałam podnieść jedną stronę to mało mi oczy nie wypadły;)

Moniu Marcin kiedyś Piotrusia tak huśtał w takiej kubełkowej huśtawce że prawie synuś poziom w locie łapał i ani drgnęło:) a zakopywanie czy wmurowywanie wybitnie szkodzi drewienku:(

Malmuc przyjezdzasz dzisiaj?? Jakby co to nie zdarzylam posprzatac wiec nastaw sie na burdello-bum-bum :D moje dzieci to maly sajgon a mamusia im dorownuje :D

hejka, jeszcze nie wiem

wszyscy latamy jak w obłędzie,za tydzien wyjazd na urlop a zakupy wciąż niezrobione

wyslalismy nasz projekt do stolarza, ale mowi ze nie ma na razie czasu na niego spojrzec, boje sie ze w takim razie moglby do nas przyjsc dopiero w pazdzierniku

poki co ze stolarzami doswiadczenie mam takie ze maja zwykle 6 m-cy obsuwy :(

ale odezwe sie, bardzo chce zobaczyc Twoj taras :)

musze złapac kontakt z małżonkiem, czy da dzis rade czy nie ;)

kupiłam tą:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1102958528

dzisiaj kupiłam , dzisiaj będzie. zdecydowałam się na zamykaną bo nie mam na razie ogrodzenia a rózne zwiertzątka sobie wchodza np. jenoty.

jutro podobno mam mieć stół stolik,komode i pod TV. krzeseł brak

Edytowane przez kluczmonia