kluczmonia 30.06.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Wusia kto robił t hustawke/gdzie kupowałas? Ewcia moje koleżanki mają bez wystających śrub (maskownice) ale za taki zestaw jak w leroyu płaciły 2000. na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.06.2010 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 wole sobie porobic maskownice z drewna , na pewno nie wydam na nie 1400zl- wusi robil maz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.06.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 no dokładnie naszą robił małż ale generalnie robi je firma w której kiedyś pracował koszt kompletu chyba był wyższy niż tych na allegro - przez komplet rozumiem że z huśtawką i zjeżdżalnią jest ale robili te huśtawki naprawdę solidne wszystkie wiszące rzeczy są na obejmach a nie na wkręcanych hakach więc to jakby bezpieczniejsze nieco;) no i wszystko jest skręcane grubymi śrubami:) generalnie masywne i solidne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.06.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 no wlasnie sie zastanawiam jak to z tymi hakami o obejmami - te najdroższe markowe i z certyfikatami są właśnie na hakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.06.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 wusianapisz mi prosze jak to masz przymocowane do podłoża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.06.2010 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Efi powiem cie ze to jest tak ciezkie i masywne, ze doroslii sie hustaja i to ani drgnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 30.06.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 moi znajomi maja zamurowane, drudzy wkopane w ziemie. to pierwsze oczywiście stabilniejsze. Martusiu nie byłabym taka tego pewna. sama widziałam co dzieciak tam wyprawiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.06.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Ewuś u mnie to stoi luzem w sensie że na płytkach typu chodnikowych stawiasz żeby drewno od podłoża odciąć no i Martusia ma rację ciężkie to jak cholera kiedyś próbowałam podnieść jedną stronę to mało mi oczy nie wypadły;) Moniu Marcin kiedyś Piotrusia tak huśtał w takiej kubełkowej huśtawce że prawie synuś poziom w locie łapał i ani drgnęło:) a zakopywanie czy wmurowywanie wybitnie szkodzi drewienku:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.06.2010 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Monia u nas na to wlazi 5 dzieci, hustaja sie dorosli i nic sie nie dzieje, to jest ciezkie jak diabli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.06.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 zakopywanie czy wmurowywanie wybitnie szkodzi drewienku:( to sie nie drewno wmurowuje tylko kotwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.06.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Ewuś no o ile ktoś pomyśli o kotwach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 drewnianych nie znalazłam. za to natrafilam na taki kosmos: http://celtur.com/photo/markus-sklep/ohle/2009/150/Corsica%20Flower%20Bridge%20basis.jpg Ale fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.07.2010 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Malmuc przyjezdzasz dzisiaj?? Jakby co to nie zdarzylam posprzatac wiec nastaw sie na burdello-bum-bum moje dzieci to maly sajgon a mamusia im dorownuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 01.07.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Malmuc przyjezdzasz dzisiaj?? Jakby co to nie zdarzylam posprzatac wiec nastaw sie na burdello-bum-bum moje dzieci to maly sajgon a mamusia im dorownuje hejka, jeszcze nie wiem wszyscy latamy jak w obłędzie,za tydzien wyjazd na urlop a zakupy wciąż niezrobione wyslalismy nasz projekt do stolarza, ale mowi ze nie ma na razie czasu na niego spojrzec, boje sie ze w takim razie moglby do nas przyjsc dopiero w pazdzierniku poki co ze stolarzami doswiadczenie mam takie ze maja zwykle 6 m-cy obsuwy ale odezwe sie, bardzo chce zobaczyc Twoj taras musze złapac kontakt z małżonkiem, czy da dzis rade czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.07.2010 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Jakby co to jeszcze jest i piatek i sobota i caly przyszly tydzien po urlopie tez mozecie wpasc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 01.07.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 dzięki ten taras mnie strasznie meczy, czuje preseje ze musimy cos zrobic przed urlopem juz myslalam zeby chociaz kupic u niego deski, ale nie ma na już takiego wymiaru jaki potrzebujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.07.2010 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Spokojnie, po urlopie tez mozna wszytsko zalatwic a nie ma sie co stresowac Wsadzilabys dziecie do basenu i cyknela fotke cobym sobie wyobrazila wiekosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 01.07.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 (edytowane) kupiłam tą:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1102958528 dzisiaj kupiłam , dzisiaj będzie. zdecydowałam się na zamykaną bo nie mam na razie ogrodzenia a rózne zwiertzątka sobie wchodza np. jenoty. jutro podobno mam mieć stół stolik,komode i pod TV. krzeseł brak Edytowane 1 Lipca 2010 przez kluczmonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 01.07.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 na razie mało domowo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.07.2010 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 cos nic nie mowila to bysmy kupily z jedna wysylka a ciekawe kiedy stolarz sie u mnie zjawi, powiedz mu, ze te drzwi w lazience to sie juz ciezko zamykaja i jak nie che wymieniac forniru to lepiej zbey sie pojawil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts