Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chcialam ten na metalowych nogach rozkladany za 750, jest jeszcze taki za 550 calkiem drewniany ale ma kijowe nogi

Oj Malmuc jeszcze spro przyjdzie mi dokupic :)

Pojawia sie u nas trawka :) ma juz 2cm ale tam gdzie jest zasieg zraszaczy, poza nimi cisza

Edytowane przez markoto

no właśnie zwróciłam uwagę na te nogi, że nie wszędzie sa fajne. ja jeszcze nie wiem co mi się podoba ale to i tak zakup na końcu listy. musimy zajechać plastiki.

a do mnie dzisiaj przyjeżdżają meble. kostka sie kończy. jeszcze trawa i koniec ogrodu na ten rok.

nie mamy Tv i netu. na szczęście lato jest więc dzieci maja co robić. a ile czasu mam jak nie odpalam TV wieczorem.

a co do trawy do deszcze ma padac prze kilka dni wiec może będzie lepiej.

Wusia oproznilam

Monia spytaj stolarza kiedy bedzie u mnie, bo te drzwi sie zniszcza jesli on z nimi nic nie zrobi

My nie mamy plastikow wiec nie mamy co zdzierac, mozesz poczekac w przyszlym roku beda znow w ikei, fajne proste stoly za 500zl nordano

Kupilam fajny zraszacz wbijany coby podratowac reszte :)

Markoto, zaczepie Cie tutaj jesli pozwolisz:) wyczytalam w kuchniach, ze nie sprwadzily sie u Ciebie mieszacze do baterii typu joystick,

mam zagwozdke, bo we wszystkich lazienkach mam to

http://www.hansgrohe.pl/pl_pl/122777_32333237325F34305F3730373138.htm

czy moglabys zdradzic cos wiecej o Twoich zmaganiach z mieszaczem, please:)

Aba ja mam ten z teki, moze jest inny system w tym hansgrohe, bo w tece zawsze musi wrocic ten patyk do polozenia wyjsciowego czyli pionowo na srodku. Za kazdym razem trzeba ustawiac jak ciepla ma byc woda, poza tym woda stoi wokol tego patyka bo jak sie zamyka baterie mokra reka to wlasnie tam zostaje. I jakos niezbyt plynnie chodzi regulacja sily strumienia ale moze to w tece tylko

Kurcze, dzieki za wyjasnienia, bylismy tylko tydzien w domu w marcu, nie zauwazylam wiekszych problemow, ale jesli cos ma wyjsc to pewnie jak sie przeprowadze i naprawde zaczne uzytkowac

mnie sie spodobal axor bo w wynajmowanym mieszkaniu mam tylko z tej firmy i wszystko dziala bez zarzutu od kilku lat, mam nadzieje ze tak samo bedzie w nowym domku