skaba 05.07.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 ale tu ogrodowo ja też wreszcie zmęczyłam męża o hustawkę dla maluchów.. bo piaskownicę wytuptałam już wcześniej.. markotko jejuuu ile ty już masz tych roślinek musze kiedyś przyjechac na zwiady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 06.07.2010 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Martusiu a który stół chcesz z Jyska? wczoraj byłam, oglądałam ale drogie strasznie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.07.2010 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 (edytowane) Chcialam ten na metalowych nogach rozkladany za 750, jest jeszcze taki za 550 calkiem drewniany ale ma kijowe nogi Oj Malmuc jeszcze spro przyjdzie mi dokupic Pojawia sie u nas trawka ma juz 2cm ale tam gdzie jest zasieg zraszaczy, poza nimi cisza Edytowane 6 Lipca 2010 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.07.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 dzień dobry Martusia wyczyść sobie krzynkę bo privaty wysłać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 06.07.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 no właśnie zwróciłam uwagę na te nogi, że nie wszędzie sa fajne. ja jeszcze nie wiem co mi się podoba ale to i tak zakup na końcu listy. musimy zajechać plastiki. a do mnie dzisiaj przyjeżdżają meble. kostka sie kończy. jeszcze trawa i koniec ogrodu na ten rok. nie mamy Tv i netu. na szczęście lato jest więc dzieci maja co robić. a ile czasu mam jak nie odpalam TV wieczorem. a co do trawy do deszcze ma padac prze kilka dni wiec może będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.07.2010 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Wusia oproznilam Monia spytaj stolarza kiedy bedzie u mnie, bo te drzwi sie zniszcza jesli on z nimi nic nie zrobi My nie mamy plastikow wiec nie mamy co zdzierac, mozesz poczekac w przyszlym roku beda znow w ikei, fajne proste stoly za 500zl nordano Kupilam fajny zraszacz wbijany coby podratowac reszte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.07.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Marta, a ten zraszacz wbijany to jak dziala?Podpięty jest do całej reszty, czy wężem z kranu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.07.2010 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 ja nie mam zaraszania zrobionego tylko takie wbite podlaczone do weza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 My nie mamy plastikow wiec nie mamy co zdzierac, mozesz poczekac w przyszlym roku beda znow w ikei, fajne proste stoly za 500zl nordano A skad Ty masz takie tajne informacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.07.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 dobry wieczórMartusia jakoweś tajne konszachty ma;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.07.2010 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 a bo one sa co roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 06.07.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Witam, z ogromną ciekawością chciałabym pośledzić Twoje zmagania z budową, ale niestety nie mogę wejść na twoją galerię. Nieśmiało proszę o dostęp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 07.07.2010 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Markoto, zaczepie Cie tutaj jesli pozwolisz:) wyczytalam w kuchniach, ze nie sprwadzily sie u Ciebie mieszacze do baterii typu joystick,mam zagwozdke, bo we wszystkich lazienkach mam tohttp://www.hansgrohe.pl/pl_pl/122777_32333237325F34305F3730373138.htmczy moglabys zdradzic cos wiecej o Twoich zmaganiach z mieszaczem, please:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.07.2010 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Aba ja mam ten z teki, moze jest inny system w tym hansgrohe, bo w tece zawsze musi wrocic ten patyk do polozenia wyjsciowego czyli pionowo na srodku. Za kazdym razem trzeba ustawiac jak ciepla ma byc woda, poza tym woda stoi wokol tego patyka bo jak sie zamyka baterie mokra reka to wlasnie tam zostaje. I jakos niezbyt plynnie chodzi regulacja sily strumienia ale moze to w tece tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 07.07.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Kurcze, dzieki za wyjasnienia, bylismy tylko tydzien w domu w marcu, nie zauwazylam wiekszych problemow, ale jesli cos ma wyjsc to pewnie jak sie przeprowadze i naprawde zaczne uzytkowacmnie sie spodobal axor bo w wynajmowanym mieszkaniu mam tylko z tej firmy i wszystko dziala bez zarzutu od kilku lat, mam nadzieje ze tak samo bedzie w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.07.2010 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 mozliwe ze ma on opcje zostawienia w dowolnym polozeniu mieszacza wtedy jest mniejszy problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.07.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 doberek widziałam twój piękny taras zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.07.2010 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 no taras jest super, fajnie sie lazi po mokrych dechach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.07.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Dzisiaj zadzwoniłam do swoich cieśli... za kilka dni do mnie zjadą i będziemy debatować... to ja już zaczynam rysować... juuuchuuuu!!! Taras rysuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.07.2010 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 No i super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts