Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Markotko, taras jest powalający! A mój się właśnie kończy, bo coś ostatnio P. nie mógł się wybrać w tamtym kierunku, gdyż noc go zastawała ;) (w sensie-późno wracał z pracy) A dzisiaj to w biegu zjadł obiad i na taras. Nie będzie jednak w trapewz jak balkon nad nim. Robimy normalnie prosty, czyli będzie prostokąt i miejsca o wiele więcej, a nikt mnie nie chciał słuchać jak od razu mówiłam ;)

Marta, super, super, super. Mogę kiedyś przyjechać posiedzieć? :rolleyes:

Odwiedziłam galerię i jestem zaskoczona. Taras ma chyba 4m długości, duży wypoczynek tu się zmieści, ktokolwiek znajdzie się na nim nie będzie mu się chciało wchodzić w lecie do domku.

Ogródek zapowiada się wspaniale, tyle przeróżnych roślinek i drzewek, ja to jeszcze długo poczekam na ten etap.

W domu widzę, że już prawie wszystko zapięte na tip top. Ładnie tu u ciebie.:cool::cool::cool:

Trawka sie zieleni na wiekszosci terenu na ktorym zostala zasiana :)

Wczoraj wycenialam sobie zadaszenie i wyszlo

- pcv faldowy kolo 1000zl ale po gradobiciu trzeba sie liczyc z wymiana

- komorowy kolo 2500

- lity 5tys

teraz odkrylam jeszcze plyty poliweglanowe faldowe i z pcv ale wzmocnione- okaze sie jak to cenowo wychodzi

Edytowane przez markoto