skaba 12.07.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 może być? tylko tyle? kobieto aleś ty wymagająca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.07.2010 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 wiesz jak zwykle mozna sie przyczepic ale jest ok, balam sie ze bedzie dosc szorstki ale jest gladki w dotyku, stabilny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.07.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Pokazesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.07.2010 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 juz dawno pokazany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 14.07.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Cześć Martusia! Ale masz piękną trawkę!!! No i kawkę można już wypić na tarasie - super! Faktycznie bardzo podobny ten Twój stół do mojego Vermonta, czy jak mu tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.07.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Aniu chyba Cie myslami sciagnelam przyjedziesz do mnie w ten weekend? a Ty Marta dasz rade? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.07.2010 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Oo Marys wlasnym oczom nie wierze mialas napisac wieczorkiem pare dni temu Anja ja nie wiem jeszcze bo bedziemy chyba dziecko ekspediowac do dziadkow i nie wiem jak sie to ulozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 14.07.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Aniu nie ukrywam, że wpadłabym z przyjemnością... Bardzo dziękuję za zaproszenie! Porozmawiam wieczorem z Mężusiem jaki ma plany na weekend i dam Ci znać. Marta a Ty dałabyś radę..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 14.07.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Oo Marys wlasnym oczom nie wierze mialas napisac wieczorkiem pare dni temu Byłam, ale nie miałam z kim pisać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.07.2010 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Pogadam z Adasiem dzisiaj Marys a jechalabys z dziewczynkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.07.2010 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Byłam, ale nie miałam z kim pisać.... to musialas byc albo w czasie podlewania trawy albo jak juz padlam no to dawaj ogladalas? obfotografowalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.07.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Dziewczyny byloby super, moi rodzice sa na urlopie, mialybyscie caly dom dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 14.07.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Pogadam z Adasiem dzisiaj Marys a jechalabys z dziewczynkami? Marta raczej jechałabym sama - dziewczynki wolałabym zostawić u teściów... Zagłaskałyby biedną Helenkę na śmierć.... Co do firanek, to masz kilka mozliwości: białe i kolorowe; w paseczki i w kwieciste wzorki... Zależy co Ci się podoba i jaki efekt chcesz u Myszki osiągnąć. Najlepiej jakbyś ze mną pojechała i razem na pewno wymyślimy coś fajnego...! Pomyśl... Może nawet w tą sobotę...?! Zmykam do pracki, papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.07.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Aniu wrocilas do pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 14.07.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 W sumie to tak Aniu... Tyle, że do nowej Pracuję już prawie od miesiąca.... Bardzo blisko domku, więc mogę szybko odebrać babeczki od dziadków, a na tym bardzo mi zależało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.07.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 no to dobrze ze sie tak poukladalo. ale dziewczynki pewnie tesknia. no i powiedz mi o ktorej zaczynasz? juz prawie 11 a Ty w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Fajnie Maryś. Praca chociaż ciekawa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.07.2010 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Marys no bez ogladniecia to sie nie da niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 14.07.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 no to dobrze ze sie tak poukladalo. ale dziewczynki pewnie tesknia. no i powiedz mi o ktorej zaczynasz? juz prawie 11 a Ty w domku Powiem Ci, że dziewczynki nawet szybko sie przyzwyczaiły. Zresztą teraz są wakacje, więc jest zwariowany okres, bo co chwilę gdzieś wyjeżdżają i myślę, że tego tak nie odczuwają... A poza tym Zuza i tak przepada w przedszkolu na cały dzień, więc tak naprawdę to dla Martysi był większy szok, ale dzielna z niej dziewczynka. A w pracy jestem Aneczko od rana, ale dzisiaj się trochę obrobiłam i wpadłam tu do Was poklachać. Kasieńko praca fajna, a przede wszystkim super, weseli ludzie. Marta to zastanów się, bo ja chyba pojadę w sobotę z samego rana, więc jak coś to możemy śmignąć razem i cos wybrać do Amelki..! Dobra, teraz to już naprawdę zmykam, buźka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 To fajnie Maryś Nawet najdurniejsza robota staje się znośna jak współpracownicy są fajni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts