Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam,

Martusiu super u Ciebie. i taras i mebelki.

Aniu nic się nie chwailiłas że pracujesz. Super.

A czy Wy dziewczynki wybieracie się na do PAń firankowych? Aniu czy Ty zamówiłaś te szare zasłony? a ecri do sypialni jak wyszły?

Martusiu czy Ty masz słupki fundamentowe pod szopką? i mocowany domek kotwami? może udałoby sie nam drewutnie zrobić jeszcze. wiem, że Kaśka ma taka drewutnie o jaką mi chodzi i wiem, że temat był wałkowany ale oczywiście nie pamietam. jak chce drewutni e 2x3 to ile tych stopni fundamentowych?

Monia dzieki :)

Altanka lezy na fundamentach zrobionych z bloczkow betonowych, teoretycznie powinny zejsc do poziomu przemarzania czyli jakies metr w grunt u nas troche mniej jest, slupki saprzykrecane za pomoca taki blaszek- sykne ci dzis fote

Co z tym vado? zmowilas?

No i chyba nie pojade do Anji, maz kreci nosem ze juz 2 weekendy zmarnowalismy na wesela i imprezy i czas porobic na dzialce

oczywiście nie zamówiłam bo miałam 2 dni urlopu a w domu nie mam netu. karniszy tez nie kupiłam.

a pod drewutnie starczą słupy jak pod taras drewniany?

jak ja bym chciała żeby mój mąż tak powiedział. jak juz wróci do domu późno to narzeka ,że gorąco. ja podlewam, ja sprzątam działkę. i chce do mieszkania bo jestem taka zmęczona. budze się między 3 a 4 i nie śpię. oszaleje za chwile.

Chrzanie ta pergocostam :) nie dam przeciez 50tys za daszek :)

kurcze! duzo!!:eek::eek: tez bym nie dala.....w koncu to tylko pare desek, plachta materialu i pare linek i gwozdzi:rolleyes::rolleyes: oszaleli:rolleyes:

a ten watek widzialas:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?163104-pergotenda-(pergola-ze-zwijanym-dachem-z-materiału)

forumowicz kombinuje jak to zrobic taniej;)

My mamy klime w pracy wiec nie jest zle :)

trawa daje rade choc pewnie lepiej by rosla jakby bylo wiecej deszczu ale codziennie ja podlewam

Dziewczyny czy widizialyscie gdzies na Slasku przekrycie z poliweglanu komorowego mlecznego??