markoto 14.07.2010 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 ok Aniu zobacze jak to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 14.07.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 witam, Martusiu super u Ciebie. i taras i mebelki. Aniu nic się nie chwailiłas że pracujesz. Super. A czy Wy dziewczynki wybieracie się na do PAń firankowych? Aniu czy Ty zamówiłaś te szare zasłony? a ecri do sypialni jak wyszły? Martusiu czy Ty masz słupki fundamentowe pod szopką? i mocowany domek kotwami? może udałoby sie nam drewutnie zrobić jeszcze. wiem, że Kaśka ma taka drewutnie o jaką mi chodzi i wiem, że temat był wałkowany ale oczywiście nie pamietam. jak chce drewutni e 2x3 to ile tych stopni fundamentowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.07.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 dzień dobry jasne jak mnie w domu nie bedzie to Wy się akurat wtedy do pań firankowych wybieracie:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.07.2010 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Monia dzieki Altanka lezy na fundamentach zrobionych z bloczkow betonowych, teoretycznie powinny zejsc do poziomu przemarzania czyli jakies metr w grunt u nas troche mniej jest, slupki saprzykrecane za pomoca taki blaszek- sykne ci dzis fote Co z tym vado? zmowilas? No i chyba nie pojade do Anji, maz kreci nosem ze juz 2 weekendy zmarnowalismy na wesela i imprezy i czas porobic na dzialce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 14.07.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 oczywiście nie zamówiłam bo miałam 2 dni urlopu a w domu nie mam netu. karniszy tez nie kupiłam. a pod drewutnie starczą słupy jak pod taras drewniany? jak ja bym chciała żeby mój mąż tak powiedział. jak juz wróci do domu późno to narzeka ,że gorąco. ja podlewam, ja sprzątam działkę. i chce do mieszkania bo jestem taka zmęczona. budze się między 3 a 4 i nie śpię. oszaleje za chwile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.07.2010 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 wiesz co oni montaz zaczeli od slupow, wiec je zamontowali a potem robili reszte tak powiedzial ale teraz sie lamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dmoch 14.07.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Witam!Będę wdzięczny za hasło do galerii - zastanawiam się nad tymi kaflami i chętnie zobaczę jak wyglądają w łazience. Nie wiem, czy brać Argento i na podłogę i na ściany, czy na podłogę coś ciemniejszego. PozdrawiamDmochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.07.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Marto, piekny taras sobie walnelas a stol tez fajny!! Zrezygnowalas z tej pergo...costamcostam? Czy to na razie tak az kase uzbierasz na to drugie cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.07.2010 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Chrzanie ta pergocostam nie dam przeciez 50tys za daszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 ILE??????????? Bez mała tyle to mój dach kosztował...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.07.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Chrzanie ta pergocostam nie dam przeciez 50tys za daszek kurcze! duzo!!:eek: tez bym nie dala.....w koncu to tylko pare desek, plachta materialu i pare linek i gwozdzi:rolleyes: oszaleli:rolleyes: a ten watek widzialas: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?163104-pergotenda-(pergola-ze-zwijanym-dachem-z-materiału) forumowicz kombinuje jak to zrobic taniej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 16.07.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 A co tu taka cisza? urlopy? czy może upał tak działa u nie w biurze jest tak gorąco że nie można pracować. Martusiu jak Twoja trawa w ten upał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.07.2010 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 My mamy klime w pracy wiec nie jest zle trawa daje rade choc pewnie lepiej by rosla jakby bylo wiecej deszczu ale codziennie ja podlewam Dziewczyny czy widizialyscie gdzies na Slasku przekrycie z poliweglanu komorowego mlecznego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 16.07.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 opole, z gliwic juz blisko:http://allegro.pl/item1118612711_poliweglan_komorowy_16_mm_taras_wiata_altana.html http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7666961 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.07.2010 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 ale ja nie chce kupic tylko zobaczyc cos z takim przekryciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.07.2010 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 MOze Monia tu zagladnie Monia wszystkiego najlepszego!!!! Duzo zdrowia, radosci, milosci, spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.07.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 50 tysiecy????!!!! ło matko tyle to stan surowy niemal kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 19.07.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Zaglądam, zaglądam i dziękuje za życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.07.2010 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 50 tysiecy????!!!! ło matko tyle to stan surowy niemal kosztuje tylko ciekawe czego no niestety tak wychodzi przy cenie 400 euro za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 19.07.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Moniko wszystkiego NAJ z okazji 18-tki;): duuuużo zdrówka, pomyślności, pociechy z rodzinki, spełnienia marzeń oraz wielu szczęśliwych chwil w nowym domku!!! http://www.diddlmania.com/immagini/clipart/diddlmania_626.gif P.S. Masz może jakieś info w sprawie jutrzejszego transportu.!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts