mario31 19.07.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Cześć Martusia! Co tam u Ciebie? Jak trawka..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.07.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 maryś ty żyjesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 19.07.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 maryś ty żyjesz? Żyję, żyję, ale czasu nie mam na nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.07.2010 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Trawka wlaczy z chwastami o prawo do zycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 20.07.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 (edytowane) O to walka z wiatrakami... ! Chociaż w weekend podjęłam tą walkę i zaczęłam usuwać chwasty........... ręcznie.....! Kupiłam nawóz do zachwaszczonego trawnika i po zrobieniu wertykulacji (może skończymy w tym tygodniu...) mam zamiar go rozsypać i dosiać trochę trawki. Zobaczymy czy będzie jakaś poprawa... Edytowane 20 Lipca 2010 przez mario31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.07.2010 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 no ja tez na razie recznie walcze, z pomoca mamy, ona obrabia obrzeza a ja zaczelam wyrywac chwasty na trawniku ale polozylam sie o 19 bo bola mnie glowa i wstalam rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 20.07.2010 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Maryś dziękuje bardzo. Dostawa miedzy 16 a 17. tyle wiem. i że pan wniesie i pomoże złożyć. pan Cembolista dzwonił do mnie kilka razy i pytał o szczegóły łózka. ja mu pisałam maila a ten dzwoni . ale dobrze że chciaął sie upewnic co i jak. juz nie moge się doczekać. a ja mam założone nawodnienie. na razie z przodu i bez automatyki. wkrótce pojawi sie trawka mam nadzieje. sąsiedzi patrzą na mnie jak na świra. ale ja na wsi mieszkam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 20.07.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 no ja tez na razie recznie walcze, z pomoca mamy, ona obrabia obrzeza a ja zaczelam wyrywac chwasty na trawniku ale polozylam sie o 19 bo bola mnie glowa i wstalam rano O takiej godzinie to nawet moje dzieci jeszcze nie śpią....! Ale dzisiaj już dobrze się czujesz..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 20.07.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Maryś dziękuje bardzo. Dostawa miedzy 16 a 17. tyle wiem. i że pan wniesie i pomoże złożyć. pan Cembolista dzwonił do mnie kilka razy i pytał o szczegóły łózka. ja mu pisałam maila a ten dzwoni . ale dobrze że chciaął sie upewnic co i jak. juz nie moge się doczekać. a ja mam założone nawodnienie. na razie z przodu i bez automatyki. wkrótce pojawi sie trawka mam nadzieje. sąsiedzi patrzą na mnie jak na świra. ale ja na wsi mieszkam. O rany Julek!!! Ale fajnie....! No to muszę się spieszyć po pracy, żeby z nim nie odjechali... U kogo mają być najpierw: u Ciebie czy u mnie..?! Monia a kto Ci zakładał nawodnienie i napisz (może być na PW) ile Cię ta przyjemność kosztowała..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.07.2010 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Dzis juz dobrze Monia napisz ja tez jestem ciekawa ile za to nawodnienie i na jakiej firmie ci robili i dawajcie fotki tych lozek zaraz jak poskladaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 20.07.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Dzis juz dobrze Monia napisz ja tez jestem ciekawa ile za to nawodnienie i na jakiej firmie ci robili i dawajcie fotki tych lozek zaraz jak poskladaja No to się cieszę! Łóżko obfotografuję jak tylko złożą..! O ile wszystko będzie oki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 20.07.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 nawodnienie robi ten pan od projektu i kostki. firmy nie pamietam (coś na R???) jeszcze nie wiem ile będzie mnie to kosztować. hihi. na razie rozprowadzona instalacja bez automatyki (ręcznie odkręcam zawór) i tylko z przodu budynku. jak się rozliczę to dam znać. Maryś ja dostałam smsa z przypomnieniem o dostawie i pieniążkach do zapłaty. nie wiem do kogo najpierw przyjadą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.07.2010 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Rain Bird? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 20.07.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Maryś ja dostałam smsa z przypomnieniem o dostawie i pieniążkach do zapłaty. nie wiem do kogo najpierw przyjadą. No masz - ja nic nie dostałam..... Zaraz do nich dzwonię, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 20.07.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 ja ma łóżko i płakać mi się chce bo kolor nie ten. nie pasuje zupełnie do moich ślicznych ścian (kolor na ścianach miałam kawe z mlekiem wpadająca w przypudrowany róż) do drzwi do okien i jest brzydki zwyczajnie. niedźwiedzi brąz jak to powiedział mój mąż. poza tym łóżko bardzo ładnie wykonane. dokładnie tak jak sobie wyobrażałam. mozna polecać spokojnie producenta. może weźmie to łóżko na wystawke a ja zamówie nowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.07.2010 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 ale to ten kolor ktory wybieralas z probki?? dawaj foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 20.07.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 ja ma łóżko i płakać mi się chce bo kolor nie ten. nie pasuje zupełnie do moich ślicznych ścian (kolor na ścianach miałam kawe z mlekiem wpadająca w przypudrowany róż) do drzwi do okien i jest brzydki zwyczajnie. niedźwiedzi brąz jak to powiedział mój mąż. poza tym łóżko bardzo ładnie wykonane. dokładnie tak jak sobie wyobrażałam. mozna polecać spokojnie producenta. może weźmie to łóżko na wystawke a ja zamówie nowe? Monia co Ty piszesz....?! Przecież ten kolor był super na próbce...? Wrzucaj zdjęcie i to szybko! Na moje musicie poczekać do przyszłego tygodnia, bo dzisiaj nie dojechało.... Ale teraz będę się zamartwiać przez najbliższe dni co u mnie wyjdzie za kwiatek...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 21.07.2010 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 (edytowane) Był super na próbce, nawet fajnie wyglądało jak stało na dole ale w sypialnie kiepsko. no w świetle nocnym nie tak źle. zamontuje ciemne rolety i łózko na tym skorzysta. foty mam kiepskie, nocne bo moje dziecko zachorowało wczoraj i spało ze mną w tym nowym łóżku. o mały włos nie zostałoby ochrzczone przez moja wymiotująca córkę. Aniu nie masz się czego obawiać bo łóżko jest wykonane solidnie. elementy drewnianej konstrukcji pokryte flizeliną. starannie i estetycznie. tak jak pisałam cembolista może spokojnie się nim chwalić bo wyszło super. tylko kolor kiepski wybrałam. trzeba było brać ten czekoladowy. a teraz kompletnie nie wiem jakie ja dobiore meble do tego. będzie konieczna Wasza osobista konsultacja. w miejscu. A to zdziwiona jestem, że nie dojechało Maryś. Edytowane 21 Lipca 2010 przez kluczmonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 21.07.2010 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Prosze nie patrzeć na otoczenie, narzutę i śpiące dziecko. ale miałam jazdę z chorym dzieckiem. może dzisiaj zrobię pokazowe zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.07.2010 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 no zrob i pokaz tez ten tyl pikowanyono jest w dwoch kolorach?? Monia a moze przemalowac sciany skoro ci te nie pasuja do lozka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts