kluczmonia 21.07.2010 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 no najprościej przemalować ściane. problem w tym że mój kolor na ścianie był dokładnie taki jaki chciałam. a teraz nie mam pomysłu na inny. jest w jednym kolorze tylko zdjęcie robione w nocy z lampą, która rozjaśniła to co bliżej. i to jest zbliżone do koloru w realu. pikowania sa subtelne, podobne do lady nap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.07.2010 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 na pewno ebdzie latwiej zmienic kolor scian niz lozko, ale moze nie jest tak zle jak ci sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 21.07.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 może masz racje. pisałam maila na gorąco, z mieszkania. zobaczymy dzisiaj. Martusiu Ty kupowałas trampoline w Mikołowie? koleżanka szuka i podobno jeszcze mają i chciała zapytać o jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.07.2010 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Nie, ja kupowalam gdzies w okolicach BytomiaChyba Nelli tam kupowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.07.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Martusia a Ty co nowego działasz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.07.2010 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 No nic wlasnie ale mamy wielkie plany na weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Oooo, brzmi interesujaco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.07.2010 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Ale nie az tak jak ci sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.07.2010 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Ale mam dzis dzien kijowy, od tygodnia kombinujemy basen dla dzieci, w poniedzialek kupilismy na allegro, facet zwodzil, napisal ze w czwartek wysle i zbey sie nei stresowac a dzis napisal ze kasy nie dostal mimo ze zaplacone bylo 10 minut po aukcji i zeby juz nie placic bo nie ma basenow i przeprasza za klopot, no kurde klopot, w miedzy czasie rzucili baseny do marketow ale to olalam bo byl kupiony, facet wystawil 3 aukcje po 30 basenow i co aukcja to wyzsza cena, pewnie puscil tym co najwyzej dali- mam tylko nadzieje ze kase odda Chcielismy tez zamowic obrzeza z kostki, no i wybralam sobie jakie bo wiedzialam jaka firma handluje gosciu - cena to 47zl i jak zadzwonilam to nie ma takich na stanie ani na skladzie tez nie maja , sa za to inne po 65 w kolorach ktore mi nie pasuja albo za 75 Mam dosc chyba jestem przemeczona juz, czekam na urlop a tymczasem pieprzy mi sie w projekcie i ciagle musze zmieniac rysunki i mimo ze mialam isc od poniedzialku to nie pojde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.07.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 buuuuuuuuu Martuś to faktycznie ale gościowi to bym wywaliła mega negatywny komentarz:mad: trzymam kciuki żebyś jednak poszła na urlopek chociaz z drugiej strony pogodę trochę nieciekawą zapowiadają na przyszły tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.07.2010 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 na weekend ma byc kicha ale potem ma byc juz ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.07.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Czesc Marta, z allegro tak juz czasem jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.07.2010 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 No niestety, najgorsze ze to nie dla nas a dla dzieci i juz mialy obiecany ten basen a tymczasem nie bedzie basenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 23.07.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 nie wściekaj się. weekend za kilka chwil. no i widze urlop za pasem. a koro pogoda ma byc kijowa to poczekają do przyszłego tyg. jedź i kup w markecie. a ja jutro idę na męskie granie z koleżankami. a co mi tam. (oczywiście juz mam wyrzut sumienia, że zostawie dzieci, że mogłabym cos zrobic na działce, że mogłabym cos ugotować na niedzilee bo mam duuzo gości na obiedzie). no i na Watersa chcemy kupić bilety. o ile nasz budżet to przeżyje. może mąż coś wymyśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.07.2010 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 o to chodzi ze nie ma nigdzie basenow, wszedzie wykupione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 23.07.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 serio?żadnych basenów nie ma? a w praktikerze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.07.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 No jak nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.07.2010 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 No nie ma , juz w zeszlym tygodniu szukalismy. Albo nie ma wcale albo zostaly takie dla dzidziusiow czyli 1m srednicy i 40cm glebokosci. udalo mi sie kupic w makro taki 230x56 mniejszy niz ten co licytowalismy ale niech bedzie cokolwiek A oczywiscie w odwecie za negatywa gosciu wystawil nam negatywa- ze w dzisiejszych czasach slowo przepraszam nic nie znaczy i ze najlepiej sie wyzyc przez negatywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.07.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Martuś a co mu wpisałaś w negatywie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.07.2010 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Ino ze zwodzil i mimo wplaty nie wyslal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts