Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

no najprościej przemalować ściane. problem w tym że mój kolor na ścianie był dokładnie taki jaki chciałam. a teraz nie mam pomysłu na inny.

jest w jednym kolorze tylko zdjęcie robione w nocy z lampą, która rozjaśniła to co bliżej. i to jest zbliżone do koloru w realu. pikowania sa subtelne, podobne do lady nap.

pikowania.jpg

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale mam dzis dzien kijowy, od tygodnia kombinujemy basen dla dzieci, w poniedzialek kupilismy na allegro, facet zwodzil, napisal ze w czwartek wysle i zbey sie nei stresowac a dzis napisal ze kasy nie dostal mimo ze zaplacone bylo 10 minut po aukcji i zeby juz nie placic bo nie ma basenow i przeprasza za klopot, no kurde klopot, w miedzy czasie rzucili baseny do marketow ale to olalam bo byl kupiony, facet wystawil 3 aukcje po 30 basenow i co aukcja to wyzsza cena, pewnie puscil tym co najwyzej dali- mam tylko nadzieje ze kase odda

Chcielismy tez zamowic obrzeza z kostki, no i wybralam sobie jakie bo wiedzialam jaka firma handluje gosciu - cena to 47zl i jak zadzwonilam to nie ma takich na stanie ani na skladzie tez nie maja , sa za to inne po 65 w kolorach ktore mi nie pasuja albo za 75

Mam dosc chyba jestem przemeczona juz, czekam na urlop a tymczasem pieprzy mi sie w projekcie i ciagle musze zmieniac rysunki i mimo ze mialam isc od poniedzialku to nie pojde :(

buuuuuuuuu Martuś to faktycznie ale gościowi to bym wywaliła mega negatywny komentarz:mad:

trzymam kciuki żebyś jednak poszła na urlopek chociaz z drugiej strony pogodę trochę nieciekawą zapowiadają na przyszły tydzień;)

nie wściekaj się. weekend za kilka chwil. no i widze urlop za pasem. a koro pogoda ma byc kijowa to poczekają do przyszłego tyg. jedź i kup w markecie.

a ja jutro idę na męskie granie z koleżankami. a co mi tam. (oczywiście juz mam wyrzut sumienia, że zostawie dzieci, że mogłabym cos zrobic na działce, że mogłabym cos ugotować na niedzilee bo mam duuzo gości na obiedzie). no i na Watersa chcemy kupić bilety. o ile nasz budżet to przeżyje. może mąż coś wymyśli.

No nie ma :), juz w zeszlym tygodniu szukalismy. Albo nie ma wcale albo zostaly takie dla dzidziusiow czyli 1m srednicy i 40cm glebokosci.

udalo mi sie kupic w makro taki 230x56 mniejszy niz ten co licytowalismy ale niech bedzie cokolwiek

A oczywiscie w odwecie za negatywa gosciu wystawil nam negatywa- ze w dzisiejszych czasach slowo przepraszam nic nie znaczy i ze najlepiej sie wyzyc przez negatywa :D