wu 25.07.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 nie no one lubią zwierzątka zresztą jak przyjdzie taka mała łowiecka to kociaki już będą duże i sobie psa ustawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 25.07.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 No już nie przesadzaj, że nie ma co fotografować...! Ciekawa jestem jak ta Twoja działeczka wygląda... Wusia śliczne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.07.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 dzięki Maryś jak Bozia da to coś kole połowy października zamieszka z nami jeden taki malutki stworek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.07.2010 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Marys nic sie nie zmienilo specjalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 25.07.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Marys nic sie nie zmienilo specjalnie Jaaaaasne...! Przecież co chwilę coś robisz, kupujesz, więc nie pisz mi tu, że nic się nie zmienia....! Wusiaczku w takim razie trzymam kciuki, żeby Wam się w tym październiku powiększyła rodzinka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.07.2010 05:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 wszystko co kupilam stoi sobie w kupce na boczku Lada dzien bede miec urlop to nadrobie zaleglosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 26.07.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Ale Ci fajnie! Szkoda tylko, że pogodę zapowiadają lekko deszczową... A powiedz mi, czy robisz obrzeża, tak jak to polecała Tola...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.07.2010 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 nie, robie z kostki, kostka na rowna z ziemia pod trawe coby moznabylo najezdzac kosiarka, od strony rabat ziemia obnizona o jakies 3 cm i wysypana zwirkiem a pod nim wloknina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 26.07.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Kurczę, no to dałaś mi do myślenia.... W sumie też tak miałam robić, ale zapału i czasu brak... Marta a kto Ci montował odkurzać centralny - Adam ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 26.07.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 A kostkę będziesz robić na zaprawie? Jesteś pewna, że trawę będzie można bez problemu kosić..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.07.2010 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 kostka na piasku nie jestem pewna, ale chcialam wyrownac zwir i kostke i ziemie pod trawe zeby bylo mozna wjechac , mysle ze nie powinno byc problemu jak bedziesz kosic pod katem i jedno kolko bedzie sobie wisiec nad zwirkiem a 3 beda na trawie co to znaczy kto montowal?? te gniazdka w scianie itd?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.07.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 dzięki Maryś jak Bozia da to coś kole połowy października zamieszka z nami jeden taki malutki stworek;) Jezus, juz myslalam, ze w ciazy jestes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 26.07.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Co to znaczy na piasku? Myślisz, że będzie się trzymać, jak będziesz po tym jeźdźić kosiarką..!? Jeśli chodzi o żwirek to na pewno musisz zrobić tak, żeby nie podchodził pod kosiarkę, bo ona łapie i można zniszczyć sprzęt.... Chodzi mi o to kto Ci podłączał jednostkę centralną i odpalał cały sprzęt..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.07.2010 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 to nam podlaczal instalator ktory robil instalacje kostka bedzie obsypana z jednej strony ziemia Z drugiej ziemia i zwirem-piasek to do wyrownania jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 26.07.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 witam, oba tematy u mnie na topie. Dziewczyny jaki macie odkurzacz? gdzie kupowałyście?i ja tez będę miała kostke tak jak mówi Marta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.07.2010 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 ja mam beamsa kupowalam od przedstawiciela tego z zabrza, on mi robil instalacje i podlaczenia Monia wiesz juz ile placilas za nawadnianie??? mialas wypuszczone cos do podlaczenia na zewnatrz czy przebijaliscie sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 26.07.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 to nam podlaczal instalator ktory robil instalacje kostka bedzie obsypana z jednej strony ziemia Z drugiej ziemia i zwirem-piasek to do wyrownania jest Marta a podesłałabyś mi do niego namiary, bo szukam kogoś do podłączenia..!? Jeśli chodzi o kostkę, to obawiam się, że tylko obsypana nie zda egzaminu... Teraz mam tak w kilku miejscach i przy koszeniu się rusza. Gdybym się bawiła w takie układanie, to tylko na cemencie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.07.2010 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 nie mam zamiaru sie babrac w betonie, najwyzej bedzie sie ruszac trudno na stronce beamsa jest namiar jakby kto chcial ale zaraz ci podesle na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 26.07.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 witam, oba tematy u mnie na topie. Dziewczyny jaki macie odkurzacz? gdzie kupowałyście? i ja tez będę miała kostke tak jak mówi Marta. Monia ja też mam Beama: model SC 355 Platinum http://www.beam.pl/index.php?strona=sklep&isbn=1199999923&idkat=16 Jakbyś chciała to mam 25% zniżki;) Zapomniałam napisać, że bardzo podoba mi się Twoje łóżko. Jak tam - oswoiłaś się już z kolorem czy nadal je sprzedajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 26.07.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Dzięki Marta za namiary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts