Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Marta co to znaczy podłączenie na zewnatrz? miałam taka studzienka zostawioną i tam sie podłaczali do wody. jeszcze nie wyliczyli mi tej instalacji. na pewno część jest na tej firmie, o której pisałaś a część jakiejś innej (nie gardena). Ania jasne żebym chciała ale jeszcze nie teraz. chyba najpierw musimy kupić TV .nie mamy żadnego na razie.

co do łózka to nadal mogłabym sie go pozbyć. chyba że jest ciemno to wówczas kolor nie jest zły. hihi. nie mam pomysłu na meble teraz.

Marta a Ty jaką masz jednostkę?

to moj bylby czwarty (to a propos beamsów)

ja mogę z czystym sumieniem polecić mojego Mazura - wszystko świetnie podłączyli a musieli się namęczyć bo z naszej winy przyjeżdżali wielokrotnie. na koniec zepsulismy odkurzacz (prawdopodobnie przez kurz budowlany) i nam gwarancyjnie naprawili na cito.

to moj bylby czwarty (to a propos beamsów)

ja mogę z czystym sumieniem polecić mojego Mazura - wszystko świetnie podłączyli a musieli się namęczyć bo z naszej winy przyjeżdżali wielokrotnie. na koniec zepsulismy odkurzacz (prawdopodobnie przez kurz budowlany) i nam gwarancyjnie naprawili na cito.

Efi jak się nie dogadam z Panem od Marty, to się do Ciebie uśmiechnę o namiar.

Póki co ma do nas wpaść w najbliższym czasie, bo robi jakiś domek w okolicy! ;)