malgos2 04.08.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Trawa pierwsza klasa. Teraz mozecie sie z Nitka scigac o zlota patelnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.08.2010 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 do Nitki to mi daleko ale dzieki trampoline kupowalam z tej firmy http://admar.biz/site-pl-produkt-155.html ale mysle Lidziu ze trzebaby poszukac na allegro kogos kto w okolicach Warszawy sprzedaje, wtedy transport masz gratis Lozko robila firma z dobrodzienia cymbalista czy jakos tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.08.2010 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Maryś, piękne łóżko A możecie zdradzić namiary na firmę, która je robiła ? Dzięki Lidziu - bardzo mi miło, że Ci się podoba! Tu masz linka do producenta: www.tcmeble.pl Zamawiałam u niego wcześniej kanapę do salonu, stół i szafkę pod tv i powiem Ci, że jestem bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 05.08.2010 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Cymbalista? kupowałam u kolesia w 2004 roku sofy skórzane a jesli chodzi o to podłoze do ogrodu to te ceny sa za m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.08.2010 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 A i zapomniałam napisać, że ja zamawiałam trampolinę na allegro u Gościa z Warszawy poleconego przez Dobroszkę. Podeślę Ci Lidziu wieczorem namiary na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.08.2010 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 wychodzi od 110zl w gore za plyte w Zabrzu sa A jaki masz pomysł na tą nawierzchnię - pod huśtawką, trampoliną czy jeszcze coś innego..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.08.2010 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 chcialam przy zjezdzalni zrobic, bo tam bedzie wiecznie wyryta ziemia obawiam sie ze to cena za plyte 50x50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.08.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Pod huśtawką też będzie wyryta...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.08.2010 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 zobaczymy , chyba na razie poczekam az sie wyryje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.08.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Marta, Ty masz zawsze dobre pomysly a jak sie taka plyte montuje do podloza? Mario, zapisalam sobie namiar na tego Cymbaliste, kiedys i na mnie przyjdzie czas na nowy naroznik:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 też dostałam odgórny nakaz zamontowania płyt zastanawiam się jak to będzie funkcjonować przy koszeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.08.2010 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Niby montuje sie je na podlozu ze zwirku ale ja chce zrobic tak normalnie czyli wycinam trawke 0.5x0.5 i w to miejsce wciskam plyte do wysokosci ziemi pod trawke , ukladam ja na podsypce piaskowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 ale to jedną sztukę chcesz tak?a jaki kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.08.2010 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 no wlasnie na razie chyba jedna zobaczylaym jak to dziala najlepiej jakby byla szara albo zielona a jesli chcesz wiekszy plac zrobic z tego to sa firmy robiace to i instrukcje montazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 nie chce calego placu. wole trawke. no wlasnie ja tez sie nastawiam na zielony lub grafitowy ale boje sie ze ten zielony bedzie wygladal od palki a grafitowy jakby była wyrwa w trawie i ziemie było widać. może ten zielono czarny byłby kompromisem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.08.2010 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 no sa takie melanzowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 udanego kostkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.08.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Cześć Tuśka! Super pomysł z tymi płytami gumowymi! A trampolinę masz zarąbistą i jak nic muszę do Ciebie bryknąć, tylko daj znać jak dom będzie wolny od Młodych, żeby konkurencji nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.08.2010 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Mozesz przybywac, mlody goscinny podzieli sie trampolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.08.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Dzięki Lidziu - bardzo mi miło, że Ci się podoba! Tu masz linka do producenta: www.tcmeble.pl Zamawiałam u niego wcześniej kanapę do salonu, stół i szafkę pod tv i powiem Ci, że jestem bardzo zadowolona. dzięki za namiary zapisałam sobie w zakładkach i będę się z nimi kontaktować i cieszy mnie bardzo, że można u nich też zrobić inne meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts