markoto 09.08.2010 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 ma- nie jest szara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.08.2010 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 jakby co fotki daszku sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 09.08.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 super masz ten taras, jak umówię się z Ewcią na wypad do Gliwic to dam znać kiedy mogłabym wpaść do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.08.2010 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 taras bjutiiiiiiiiiiii:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.08.2010 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 dzieki Wusienko, to kiedy wpadniesz na kawke?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.08.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 monia narzutą jestem zachwycona. jest gruba, milusia, 'niesztuczna' ogólnie rewelka. tylko ja chce przerobić całkowicie sypialnie kolorystycznie. jakby była w H&Y taka tylko biała to biorę w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.08.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 mam hustawke taka która nie skacze jak sie hustam czy ja jestem jedyna stara ktora lubi takie zabawki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.08.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 monia narzutą jestem zachwycona. jest gruba, milusia, 'niesztuczna' ogólnie rewelka. tylko ja chce przerobić całkowicie sypialnie kolorystycznie. jakby była w H&Y taka tylko biała to biorę w ciemno skuszona opowiesciami o narzutach z H&Y chyba tam dzis polece sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.08.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Marta daszek wyszedl swietnie, czym to jest zakonczone? kupilas material z usługa? aha i z ilu czesci masz to zlozone moja droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.08.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 skuszona opowiesciami o narzutach z H&Y chyba tam dzis polece sprawdzic looknij na bellissime i napisz co o niej sądzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.08.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 kurcze tylko takie zdjecie? wygląda ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.08.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 looknij w rzeczywistości a nie w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.08.2010 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 malmuc material kupilam w Gliwicach, sam material a skladal to maz z tesciem a o ktory koniec pytasz?? o obrobke blacharska??? mamy 3 plyty i pol Ci w Gliwicach wzieli mi wszystkie scinki z tych plyt na szerokosc 2m wiec wychodzilo mi to cenowo duzo taniej niz w innych firmavh bo to w sumie 6m2 mniej Rasiula z Ksieciuniem i Mloda byli u mnie Dzieki Rasienko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.08.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 no ja już nic nie komentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.08.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 looknij w rzeczywistości a nie w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.08.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 malmuc material kupilam w Gliwicach, sam material a skladal to maz z tesciem a o ktory koniec pytasz?? o obrobke blacharska??? mamy 3 plyty i pol Ci w Gliwicach wzieli mi wszystkie scinki z tych plyt na szerokosc 2m wiec wychodzilo mi to cenowo duzo taniej niz w innych firmavh bo to w sumie 6m2 mniej Rasiula z Ksieciuniem i Mloda byli u mnie Dzieki Rasienko od przodu, czy tam jest listwa ? w domku poogladam zdjecie pod lupa i wtedy moze pytania beda sensowniejsze he he:) a jak to oblachowanie przy elewacji? odbywa sie to bez wiekszej rzezi tynku? ah i jeszcze jak łączylas te płyty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.08.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Mi to na jakiś profil wygląda.... Od góry chyba też jest jakis płaskownik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.08.2010 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 na brzegach jest ten profil F aluminiowyna laczeniach plyt jest gorny profil aluminiowy i 2 uszczelki do gornego profilu a od spodu jest uszczelka szeroka - cykne zdjecia od gory to moze bedzie widac wiecej no przy obrobce niestety wcinalismy sie w tynk, zrobiona jest szczelina w tynku w to wsadzona blacha i uszczelniona silikonem dekarskim, blacha przykrecona kolkami do styro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.08.2010 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 no ja już nic nie komentuje a kto ci kazal do roboty isc??? jest bosko deszczyk pada a ja sobie siedze na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts