markoto 10.08.2010 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Monia podrzuc mi tylko dokladny adres bo pojade na gpsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.08.2010 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Bylismy dzis na splywie Czarna Przemsza, niestety pogoda nie dala nam przeplynac jej w calosci, ale fajnie, warto poplynac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.08.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 dobry wieczor, wrocilam i pobieglam do lbumu. super daszek, ale rabata mnie rozwalila, swietnie juz wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.08.2010 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Witaj Anju Dzieki , powoli zaczyna to wygladac jako tako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.08.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 a skad to sie wypływa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 16.08.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 a ja się powtórzę - ale trawa! i chyba mam taką samą trampolinę bardzo dużo zrobiliście w tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.08.2010 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Irma, dzieki jeszcze sporo przed nami, teraz ciagle walcze z obrzezami zrobilam na razie jakies 50mb, ale idzie jak po grudzie albo leje albo upal ze mozna sie upiec Efi- jest stronka nasza-rzeka.pl i oni organizuja splywy-zbiorka jest w dabrowie w parku zielona kolo centrum sportow wodnych, tam sie zostawia auto i gosciu zawozi busem na poczatek splywu-okolice jeziora przeczyckiego - bardziej ekstremalny jest splyw biala przemsza, ale wtedy juz bez dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.08.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Witaj Anju Dzieki , powoli zaczyna to wygladac jako tako Jako tako??? Wszystko wygląda boooosko!!! A taras... mrrrrauuu... miodzio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.08.2010 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Dzieki Rasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.08.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Martaa, co to za kafle??Cudne sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.08.2010 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Kafle z kafla kominkowego pracownia kafel-art z Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.08.2010 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Matko ale leje, takiego oberwania chmury to jeszcze nie widzialam, jeziora i strumienie na dzialce, sasiadom strumieniem woda z drogi sie wlewa na podjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.08.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 A u nas upał..... markotko ja juz o to pytałam ale nie zauważyłam Twojej odpowiedzi (pewnie mi gdzieś uciekła) więc zapytam raz jeszcze (wybacz niezdarze).Chodzi mi o drewno na tarasie, konkretnie słupy i krokwy. Strugaliście je czy takie surowe po pile są? Na czym je gładziliscie? Ja myślę o grubościówce ale nie wiem czy to wystarczy albo czy wogle tego nie robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.08.2010 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 (edytowane) hmmm trudne pytanie, sladow po pile raczej nie ma, na penwo nie jest gladziusienkie jak deski tarasowe ale tez nie ma specjalnie drzazg wiec moze je przeheblowali troche ja musialam przegapic twoje pytanie bo je pierwszy raz czytam Edytowane 16 Sierpnia 2010 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.08.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Zobaczę jakie mi przywiozą, w jakim będzie stanie. W drewutni to mi obojętne czy będzie gładkie ale to w altanie mogłoby nie mieć drzazg..... No i będzie dach deskowany i tez sie zastanawiam czy deski strugać. Kurcze na cały dach mi to niepotrzebne, też tylko w altanie by sie przydało.... Ja chyba tego nie skończe, słowo daję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.08.2010 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 na pewno w miejscach gdzie bedzie kontakt warto to podheblowac ale na dachu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.08.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 No wiem. Jedyne co mnie do tego przekonuje to fakt, ze dach będzie sufitem w altanie. Ale z drugiej strony będzie dość wysoko bo ponad 3m. A altanach zazwyczaj sa to deseczki strugane, łączone na pióro. A u mnie to będzie ubite z calówek. Myśle też nad podłogą. Byłam juz nawet umówiona z panem do płytek bo narodził się plan gresu na posadzce ale sobie darowałam. Od dawna chodzi za mną.....recykling Mam trochę starych palet http://lh6.ggpht.com/_5EbJjBbVicM/TGlLQ9S5fGI/AAAAAAAAGi4/ttTh4W6sNIY/bruk%20na%20pod%C5%82odze.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.08.2010 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 to jest jakas mysl, ale obawiam sie ze sie narobisz a nie wiadomo jaki bedzie efekt choc znajac ciebie to doskonaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.08.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Sama boję sie efektu i póki co "dojrzewam" do tego Ale pomysł tej podłogi mi się bardzo podoba. Pasowałoby do niej to oświetlenie które Marek u Rasi wkleił ostatnio Dziewczyny mają rację, dużo w tym roku zrobiliście na działce. Mozesz już spocząć na laurach bo wiecej nie przeżyję z tą moją tegoroczną "niemocą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.08.2010 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 no jak czytam jakie masz pomysly to bedzie najbardziej odjazdowa altana na forum Dzieki May ale sporo przed nami, mam nadzieje na zlota polska jesien i ze uda nam sie zrobic te obrzeza i kompostowniki i poobsadzac troche , bo na razie roslinki sa tylko z przodu i na skarpce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts