markoto 17.08.2010 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 ale gdzie ja sciolkujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.08.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 u nas śmieci wywożą co tydzień - nie mamy szans nazbierać całego pojemnika. a trawy z tygodnia jest dwa-trzy małe worki na śmieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.08.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Z naszego przerobu jest tyle trawy, że nie mam co z nią robić. Ściółkować tez nie mam co Ale to nic, nie marudzę Dobrze, ze jest ta trawa bo tak ładniej jak wkoło zielono. W nocy troche pogrzmiało, popadało. Od rana przyjemny chłodek. Z gazem nie pomogę bo nie mam. Jedziemy na prądzie. To praktycznie jedyne obciażenie poza węglem jakie mamy w domu. Woda kosztuje nas grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.08.2010 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 a ile Ewa placisz za smieci?? u nas tez mozna co tydzien ale nie damy rady nazbierac-mamy 240l i segregowane smieci wywoza za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.08.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Ja za śmieci płacę ok 130zł/rok. Zabierają praktycznie tyle ile wystawię, raz mniej raz więcej. Niby mam okreslone w umowie jaki pojemnik ale to jakby martwy zapis. Odbierają co 2 tygodnie i raz w miesiącu plastik, szkło itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.08.2010 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 no to masz prawie za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.08.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 jakie prawie?.za darmo! ja płacę ponad 6 stów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.08.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 U mnie ze śmieciami to są jaja. W wakacje pojemnik zabierają co 3 tygodnie. Makulaturę, szkło i plastik, wg sobie znanego klucza, ale mniej więcej też co 3 tygodnie. Zimą kosz zabierany co 2 tygodnie, segregowane śmieci bardzo rzadko, co 2 miesiące. mam kosz na śmieci i kosz na plastiki. Miesięcznie płacę ok 36zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.08.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 U nas na wsi było zebranie i wybrali jakąś firmę, która odbiera raz w miesiącu śmieci. Dla mnie to było za rzadko i podpisałam umowę z inną firmą, która też tu jeździ. Poza tym, że za rzadko to jeszcze śmieci mają być wystawiane w ich workach. Ja wolę w pojemniku z klapą bo przynajmniej tak ich nie czuć szczwególnie latem a tak to gdzie ja te worki miałabym trzymać zamin ode mnie odbiorą? Bez sensu to było dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.08.2010 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 ja 264 za 240l raz w miesiacu a segregowane tez raz w miesiacu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.08.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Szczerze mówiąc to nic mnie tu nie wkurza jak przerwy w dostawie prądu i wody. Jak nie ma prądu to i odrazu wody bo pompy w sąsiedniej miejscowości nie działają. W tym roku ze względu na te burze i wichury to ciagle są przerwy w dostawie. Jak tylko będą jakieś pieniadze to kupujemy agregat, to już pewne bo mamy dosć takiego uzależnienia. Studnie mamy też swoją i też trzeba to jakoś rozegrać, zeby i z wodą byc niezależnym. Ale to chyba za dużo jak na raz dla mojego męża. Musi z rok to przetrawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.08.2010 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 ale na agregat to chyab tzreba miec jakies pozwolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.08.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Pierwsze słyszę. Chyba nie będe wnikać w ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.08.2010 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 tez sie zdziwialm jak to uslyszalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.08.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Oni powinni mieć pozwolenie na tak częste przerwy w dostawie prądu wrrrrrrrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 17.08.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 o rany!!nastepna rzecz na liscie "to do": co zrobic ze smieciami i za ile?? jak na razie moja lista jest kilometrowa.....i pewnie na zakonczeniu budowy sie nie skonczy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.08.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 zapewniam cie ze sie nie skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.08.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 ciekawe ile u mnie będą śmieci kosztować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.08.2010 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 ale dzisiaj widzalam zwierzato- az musialam sprawdzic co to -http://www.lumisfera.pl/photo/4469/furczak+go%C5%82%C4%85bek.htmllata toto jak koliber ma z 5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.08.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Dzięki markoto!!!! Pomogłaś mi zidentyufikować stwora U mnie lata od kilku dni. Nazwałam go mini koliberkiem A jaki jest zwunny, zwrotny i szybki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts