Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No jak to gdzie - w galeryjce u Wusi!

Nowa brama, drzwi i płyteczki jakieś widzę ....! :cool:

Pewnie ma to już od jakiegoś miesiąca, ale baaaaardzo dawno do niej nie zaglądałam... :oops:

aaa to ja juz widzialam myslalam ze jakies nowosci sa :)

Jello!!

a ja ciagle szukam mojego kabelka:rolleyes::rolleyes::rolleyes: moze byc gruby...byle byl...

..powiem szczerze - nawet sie wkurzylam;) - poszukalam sobie rysunki i rozpiske jak chcialam, by kabelki wszelkiej masci byly zrobione w domu i na zewnatrz....i co? i moze 40% sie zgadza i tym co chcialam...:eek::eek: kurcze!!

Jello!!

a ja ciagle szukam mojego kabelka:rolleyes::rolleyes::rolleyes: moze byc gruby...byle byl...

..powiem szczerze - nawet sie wkurzylam;) - poszukalam sobie rysunki i rozpiske jak chcialam, by kabelki wszelkiej masci byly zrobione w domu i na zewnatrz....i co? i moze 40% sie zgadza i tym co chcialam...:eek::eek: kurcze!!

jak to 40%??

Markotko pamietam ze bylas obcykana w temacie baterii ,podlaczy itd.Mozesz mi podpowiedziec czy suchy syfon powinnam montowac (miec juz kupiony) przed robieniem wylewki?Czy to sie juz wtedy osadza razem z korytkiem do odplywu liniowego pod prysznicem?Pod prysznicem nie chce miec brodzika.

Nie wiem tez czy np jak kupie suchy syfon Kessela to wtedy jestem juz zobligowana kupowac odplyw liniowy tej samej firmy czy moge np podlaczyc rownie dobrze cos z ACA,WAVE lub Wiper? Widze ze odplywy maja tez rozne podejscia (boczne ,prostopadle) oraz rozne srednice np Kessel 100,125 a kompletnie nie mam pojecia jak mam przygotowana instalacje kanalizacyjna w domu :-(( Moze cos mi podpowiesz w tym temacie jak to wszystko ugryz :)