mario31 19.08.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 No właśnie siedzę w galerii i opad szczeny zaliczam...! Piękniście to wszystko dobrałaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 20.08.2010 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Elena spryskaj randapem. niech uschnie i wyrwij, wygrab chwasta. jak chcesz nawozić ziemie to zostaw te kawałki gruzu. ja wygrabywałam tylko to co na wierzchu było. bez chemii to pewnie i tak się nie obejdzie... widzę, że czeka mnie cięzka praca od podstaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.08.2010 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 No właśnie siedzę w galerii i opad szczeny zaliczam...! Piękniście to wszystko dobrałaś! a w ktorej galerii takie cuda sa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 20.08.2010 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 a w ktorej galerii takie cuda sa?? No jak to gdzie - w galeryjce u Wusi! Nowa brama, drzwi i płyteczki jakieś widzę ....! Pewnie ma to już od jakiegoś miesiąca, ale baaaaardzo dawno do niej nie zaglądałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 20.08.2010 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Dziewczyny szukam ładnych kinkietów na elewację, bo moje Egle okazały się za małe i nie można ich zamontować przy zostawionych grubaśnych kablach...! Możecie coś fajnego polecić..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.08.2010 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 No jak to gdzie - w galeryjce u Wusi! Nowa brama, drzwi i płyteczki jakieś widzę ....! Pewnie ma to już od jakiegoś miesiąca, ale baaaaardzo dawno do niej nie zaglądałam... aaa to ja juz widzialam myslalam ze jakies nowosci sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.08.2010 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Marys a nie da sie kabelka skrocic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 20.08.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Marta problem nie polega na długości, a na grubosci - jeden kabel ma ok. 1,5cm, a w dwóch miejscach mam wyciągniete aż trzy..! Nie wiem po jakiego kija... Dodam, że dziurka w kinkiecie na może niecały cm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.08.2010 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 a moze da sie ten kabelek troche poobierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 20.08.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Obawiam się, że to nic nie da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.08.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 czesc gwiazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.08.2010 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 czesc Anju Marys musi dac, te kolorowe kabelki w srodku sa oblozone takim bialym plastikiem jeszcze, mozna troche obskrobac ten bialy plastik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 20.08.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 A ja miałam tez grube kable (ale nie wiem jak grube) i dało się. a z eglo świeą fajnie. obawiałam się że tylko będą oświecać elewację ale okazuję się że dają sporo światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 20.08.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Jello!! a ja ciagle szukam mojego kabelka:rolleyes::rolleyes: moze byc gruby...byle byl... ..powiem szczerze - nawet sie wkurzylam;) - poszukalam sobie rysunki i rozpiske jak chcialam, by kabelki wszelkiej masci byly zrobione w domu i na zewnatrz....i co? i moze 40% sie zgadza i tym co chcialam...:eek: kurcze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.08.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 dzień dobry przyszłam pochwalić piękny daszek nad tarasem i rabaty też cudne Martuś gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.08.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 No właśnie siedzę w galerii i opad szczeny zaliczam...! Piękniście to wszystko dobrałaś! Marysieńko dziękuję jak Cię to pocieszy to drzwi od wtorku dopiero;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.08.2010 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 dzień dobry przyszłam pochwalić piękny daszek nad tarasem i rabaty też cudne Martuś gratulacje Dzieki Lidziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.08.2010 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Jello!! a ja ciagle szukam mojego kabelka:rolleyes::rolleyes: moze byc gruby...byle byl... ..powiem szczerze - nawet sie wkurzylam;) - poszukalam sobie rysunki i rozpiske jak chcialam, by kabelki wszelkiej masci byly zrobione w domu i na zewnatrz....i co? i moze 40% sie zgadza i tym co chcialam...:eek: kurcze!! jak to 40%?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 21.08.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Markotko pamietam ze bylas obcykana w temacie baterii ,podlaczy itd.Mozesz mi podpowiedziec czy suchy syfon powinnam montowac (miec juz kupiony) przed robieniem wylewki?Czy to sie juz wtedy osadza razem z korytkiem do odplywu liniowego pod prysznicem?Pod prysznicem nie chce miec brodzika. Nie wiem tez czy np jak kupie suchy syfon Kessela to wtedy jestem juz zobligowana kupowac odplyw liniowy tej samej firmy czy moge np podlaczyc rownie dobrze cos z ACA,WAVE lub Wiper? Widze ze odplywy maja tez rozne podejscia (boczne ,prostopadle) oraz rozne srednice np Kessel 100,125 a kompletnie nie mam pojecia jak mam przygotowana instalacje kanalizacyjna w domu ( Moze cos mi podpowiesz w tym temacie jak to wszystko ugryz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.08.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Kakusku ja nie Martusia ale ja sobie kupiłam tylko nie liniowy a punktowy i od razu hydraulicy poskładali wszystko razem a wylewkarze mieli spadki zrobić chyba zrobili bo widać że coś w dołek się składa do odpływu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts