wu 31.08.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Martusia nawet mi nie mów:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 u nas drenaż szybko sobie z tym radzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.09.2010 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 u nas nie ma gdzie odprowadzic wody z drenazu Jestem zalamana tym co sie dzieje w szkole. Nie ma swietlicy, moze bedzie bibliotek otwarta dluzej czyli do 14:30 , chyba nie mozna byc rodzicem i pracowac bo to sie wylucza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.09.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 u nas nie ma gdzie odprowadzic wody z drenazu Jestem zalamana tym co sie dzieje w szkole. Nie ma swietlicy, moze bedzie bibliotek otwarta dluzej czyli do 14:30 , chyba nie mozna byc rodzicem i pracowac bo to sie wylucza. Jak to nie ma??? Przecież musi być, zwłaszcza przy 6-cio latkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 coooooo?????i co to dziecko ma z sobą zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Moze isc do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 01.09.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 wiesz na wsi to każdy ma babcie. współczuje. i co zrobisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.09.2010 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 nie wiem na razie bedziemy walczyc z dyrektorem i wojtem a jak to nie pomoze to kuratorium i wojewoda bo szkola ma obowiazek zorganizowac swietlice a do tej pory jakos sie wykrecali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.09.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 U moich dzieci w szkole świetlica do 16.30. I chwała Bogu. mam godzin co kot napłakał, ale bez świetlicy nie dałabym rady, tak mam fantastycznie ułożony plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Martusia to ja trzymam kciuki za pozytywny wynik walki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.09.2010 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Ja sobie niewyobrazam co bedzie jesli sie nie uda zorganizowac tej swietlicy, na razie jestem lekko podlamana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 zostanie Ci normalnie Jaworowicz:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.09.2010 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 No chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 jednak babcia to instytucja warta każdych pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.09.2010 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 babcie mam ale nie na tej wsi zabitej dechami tu chyba kazdy wychodzi z zalozenia, ze wszyscy mieszkaja w domu wielopokoleniowym i ze zawsze jest ktos kto moze dziecko odebrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 musicie zacząć awanturę no nie ma siły:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.09.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 musicie zacząć awanturę no nie ma siły:( Nie awanturę... wystarczy znać swoje prawa i stanowczo ich się domagać. Ja 4 lata temu wywalczyłam etykę w szkole podstawowej Młodej, jak tylko wprowadzili oceny na świadectwach wliczane do średniej. Ja nie miałam z tym żadnych problemów, gorzej miała dyrektorka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.09.2010 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Wiem, ze musi byc swietlica ale dyrektor mowi, ze nie ma zgody od wojta wiec idziemy do wojta jak wojt sie nie zgodzi pojdziemy wyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.09.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 babcie mam ale nie na tej wsi zabitej dechami tu chyba kazdy wychodzi z zalozenia, ze wszyscy mieszkaja w domu wielopokoleniowym i ze zawsze jest ktos kto moze dziecko odebrac niestety czasy rodzin wielopokoleniowych trochę jakby minęły, ale ciało władcze trochę ma opóźniony refleks. Nie ma co, trzeba przecierać szlaki i rozmawiać rozmawiać, rozmawiać. Wchodzić jak nie drzwiami to oknem. W końcu będą mieli serdecznie dość. Niestety może się okazać, ze Wy też, ale próbować trzeba i już, w końcu się uda jeśli napotkacie normalnych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts