markoto 03.09.2010 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 niech sie przyzwyczaja , bo jak nie otworzy sweitlicy to posiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.09.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Matko i córko, niezłe jaja. Moja szkoła liczy niecałe 100 sztuk (serio) uczniów i mamy świetlicę. Czasami siedzi tam 3 dzieci, ale jest. Markotko, trzymam kciuki. Na pewno się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.09.2010 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Ja tez nie rozumiem jak w ogole mogla zaistniec taka sytuacja ze w szkole nie ma swietlicy, to sa jakies zarty. Jak widac w Polsce wszystko jest mozliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.09.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 niech sie przyzwyczaja , bo jak nie otworzy sweitlicy to posiedzi Ty go usadź Markociu w ten poniedziałek, ino porządnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.09.2010 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 niestety musze wyslac delegacje, nie mialabym z kim dziecka zostawic nawet jakbym wziela urlop ale mam nadzieje ze dadza rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.09.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 niestety musze wyslac delegacje, nie mialabym z kim dziecka zostawic nawet jakbym wziela urlop ale mam nadzieje ze dadza rade Weź dziecko ze sobą, to właśnie poskutkuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.09.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Weź dziecko ze sobą, to właśnie poskutkuje! Nooooo, i szczyp w pupe, zeby ryczalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.09.2010 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Malgos on by sie tylko smial a nie plakal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.09.2010 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Na razie wsadzilam 6 wrzosow, 2 trzmieliny, tuje danice. Przede mna jeszcze las krzakow do posadzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.09.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Masz zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.09.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Wpadłam się przywitać i już jestem w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.09.2010 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 (edytowane) Witaj Arnika Posadzilam jeszcze klon palmowy, 2 cisy, cyprysik, kalmie, modrzew kornik i pogonil mnie deszcz potem dosadzilam jeszcze mahonie, wierzby 2, modrzew , kaline koralowa, 2 wejmutki, jodle Edytowane 6 Września 2010 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.09.2010 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 hit zeszlego tygodnia. Dzowni sasiad : podejdz no do plota jak i ja podchodze. No to podeszlismy i sasiad do nas z pretensjami, ze go zalewamy, bo wczesniej on nie mial takich jeziorek na dzialce i ze powinnismy zrobic drenaz bo u niego woda stoi. Moze go i zalewamy ale wynika to z uksztaltowania terenu sasiedzi obok nas sa wyzej niz my wiec spadek terenu jest w jego kierunku. Pierwsze slysze zeby sasiad musial sie zdrenowac zeby woda innemu sasiadowi nie stala na dzialce. To chyba ich obowiazek zdrenowania sie i odprowadzenia wody. Kolejny kwiatek to, ze wode z dachu odprowadzaja wprost na trawnik a ze w tym roku ulewy sa wyjatkowo obfite to i woda stoi, nie maja zadnego zbiornika na deszczowke, drenazu nic a nic ale zawsze warto zwalic na sasiada moze a nuz sie poczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.09.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 A widzisz, to ja też miałam taką rozmowę z sąsiadem ale inaczej ona przebiegła. Mi dziękował, że taki wysoki fundament mam pod altanodrewutnią bo dzieki temu woda u mnie zostaje a nie wpływa mu prosto do jego blaszaka z węglem co wcześniej sie działo Oni są w dole i mają znacznie wiecej wody na działce bynajmniej nie z powodu, ze ja ich zalewam. Ale też drenażu nie mają, z rynien częściowo woda też na działke wypływa i fundament w domu zrobili na..... 3 bloczki tylko (ja mam na 7 w dolnej czesci spadku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.09.2010 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 u nas najpierw doszlo do pyskowki, kazali nam obnizac poziom dzialki o 20cm bo wtedy ich nie bedzie zalewac niby potem nas zaprosili na herbate coby zalagodzic sytuacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 06.09.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 u nas tez sie sąsiad odezwal, ze przesadzilismy z kamieniemm pod altaną, jest zrownany z podmorowką od ogrodzenia ktora moze wystawala nad ziemie 3 cm. Teraz jak wylozylismy agrowloknine i wysypalismy zwir twierdzi ze cala woda bedzie sie lala do niego, jakos nie przypominam sobie ze by przez moją dzialke laly sie strumienie wody, ktore niby teraz mialyby wlewac sie do niego , hmmmm jak znam zycie jest zazdrosy ze taką fajne altane postawiliśmy sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 06.09.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Markotko, gdzie Ty to wszystko sadzisz? szok! czuję sie jak nierób jak Cie czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.09.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Malmucka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Foto altany i to migiem!!!!!!!!!!!!! Pisać tak sobie o tym spokojnie...... no nie moge......... i nie pokazać.............FOCH! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.09.2010 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Malmuc no mam troche do obsadzenia , te wszystkie roslinki to na 3 fragmentach, zrobie fotki ale na razie je sadze w trawie bo nie zdarze z obrzezami i zwirem przed zima a nie chce zbye mi sie roslinki zmarnowaly- wiec za duzo nie bedzie widac musze jeszcze posadzic rockety i ognika, suchodrzew, choiny i swierczki miniaturowe, coniki, berberysy, rododendron i kupe innych juz kupionych o cebulach ani nie wspomne a juz wspominaja cos o przymrozkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 06.09.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 jezu!poprawię się, poprawię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts