Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mi dzisiaj od razu lepiej :), wczoraj udalo mi sie zapakowac w ziemie az 3 wrzosy, az 3 bo wrocilam do domu o 18.30 (bez deszczu w końcu ), a o 19 musialam skikac po młodą do kolezanki. Do sąsiada przyjechal z drzewkami ogrodnik, przyszedl sie do mnie przywitac, pochwalic ze fajnie se tu mamy :).

Zapomnialam zapytac go czy by sie do tej fajnosci nie chcial przylozyc i jakies gratisy dac :cool:.

Dzisiaj zauwazylam ze po ciemku w zlym miejscu posadzilam jednego wrzosa he he he, normalnie komedia, wriatkowo!

Cześć Martusia! ;)

Piękne krzaczki i rośnie to wszystko u Ciebie jak na drożdżach...!:cool::)

U mnie nowych roślinek zero, ale za to przybyła kosteczka. Jeszcze tylko jeden prosty kawałek i finito. :wiggle:

Co do wrzosów, to ja też byłam sceptycznie nastawiona i te przed domem kupowałam za 1,50zł, bo nie dawałam im większych szans na przeżycie - bardzo mokry teren. W jednym miejscu nawet stoi woda, jak dłużej popada... A jak widziałyście przyjęły się wszystkie, czyli około 60-ciu sztuk....:rolleyes:

Babeczki dzieki ale u mnei to prawdziwy zywiol :D wszystko posadzone bez ladu i skladu :)

sorki za jakosc zdjec ale maz mi przestawil balans bieli i nic nie powiedzial a ja cykalam i dopiero wieczorem ogladnelam co wyszlo

Edytowane przez markoto

markotko to Ty juz chyba zakonczylas sadzenie?

co bedziesz robić na wiosne ??? :)

ja powiedziałam wrzosom :dosyć, wystarczy

teraz chce zagospodarowac koncik traw bo moja slynna trawa z kitkami przyjela sie w nowym domu i chyba dokupie dla niej jakies mniejsze towrzystwo, masz jakies ciekawe propozycje?

Edytowane przez malmuc