markoto 23.09.2008 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 OO jaki ten swiat maly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.09.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 A ja nie mam nikogo na Śląsku a co do tynków i wylewek -to żałuje, że posłuchałam większości forumowiczów i zrobiłam tynki przed wylewkami Ekipa od wylewek miała w d.. czyjąć robotę i moje pieniądze -i tynki są niesamowicie upieprzone cementem, są wgniecenia i poodbijane wszedzie szaro-czarne łapy, tak jakby chłop od wylewek nie miał siły się samodzielnie na nogach utrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.09.2008 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Kachna u nas sa tez upaprane tynki, nie wiem jak duzo, bo nie widzialam tylko maz mowil. Nie placilismy jeszcze za wylewki, wiec moze cos uszczkneimy za niedbalstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.09.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 a u mnie wszystko pieknie a tynki robilam przed wylewkami czesc nadrabiam zaleglosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.09.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 U mnie tynki były robione przed wylewkami. Fakt miałam super ekipy i Ci od wylewek nic nie uszkodzili, nie nabrudzili. A co do ekip to wiele jest takich co mają w doopie czyjąś robotę i nasze pieniądze. Sama mam teraz taki problem z elewacją - czekam co z tego wyniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.09.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 U mnie tynki były robione przed wylewkami. Fakt miałam super ekipy i Ci od wylewek nic nie uszkodzili, nie nabrudzili. A co do ekip to wiele jest takich co mają w doopie czyjąś robotę i nasze pieniądze. Sama mam teraz taki problem z elewacją - czekam co z tego wyniknie Maluszku - nie posądź mnie o ciekawskość, ale też jestem ciekawa co Twój szaman wymyśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.09.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 U mnie tynki były robione przed wylewkami. Fakt miałam super ekipy i Ci od wylewek nic nie uszkodzili, nie nabrudzili. A co do ekip to wiele jest takich co mają w doopie czyjąś robotę i nasze pieniądze. Sama mam teraz taki problem z elewacją - czekam co z tego wyniknie Maluszku - nie posądź mnie o ciekawskość, ale też jestem ciekawa co Twój szaman wymyśli... też jestem ciekawa dzisiaj miał dzwonić i cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.09.2008 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Anja jakie super zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.09.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Anja jakie super zdjecie to przez te okulary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.09.2008 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 25.09.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Jeśli chodzi o kominki to na pierwszy rzut oka ten pierwszy bardziej mi odpowiada. Chociaż faktycznie dużo robi asymetria.Ten drugi dość neutralny i raczej pasuje do większości wnętrz.Z pierwszym musisz się zastanowić jakie będziesz miała wykończenie salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.09.2008 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Caly dom bedzie w szarosciach, w salonie bedzie podloga z merbau przemyslowa. Sciany pewnie biale, wszytsko raczej proste dosc nowoczesne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 25.09.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 To zdecydowanie ten pierwszy nawet jeśli będzie symetrycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.09.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 zabawnie wygladaj avatarki anjamen i markoto w swoim sąsiedztwie ciepło, zimno, ciepło, zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.09.2008 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Jak we wrzesniu zima w gora lato nad morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.09.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 kominek numer 1 ofkors ja mam cos w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.09.2008 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 A gdzie zdjecie tego Twojego kominka bo jakos nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.09.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 ofkors wciaz niewyknczony polka bedzie w innym kolorze niz obramowanie kolorki jasny szary z grafitem (polka chyba jasniejsza), materialu jeszcze nie kupilam , a na jasbe mnie nie stac a co z reszta sciany? hmmmmmm nie wiem, na razie jest biala http://images31.fotosik.pl/185/715173855b0a2095.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.09.2008 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Niewykonczony to widzialam myslalam, ze juz wykonczylas i sie nie pochwalilas Ja musze zobaczyc te kafle robione prze kafelart moze nie zabija mnie cena tyko ze tam wielkosc to 22x44 max wiec nie wiem czy uda mi sie zgrac moze jakies podlogowe fajne uda sie znalezc. Te w aranzacji wygladaja bardziej na podlogowe niz na typowe kominkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.09.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 nie bede kupowac specjalnych kafli, na ten moj kominek wycena siegala 12 tys, bede sie krecic koło gresu bo ceramika to chyba nie jest najlepszy pomysl chociaz u Wiewióry1976 kominkarz polozyl scienne plytki, ale czy one sa ceramiczne? nie widze zeby byly z glinki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts