78mysz 06.10.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Oooo To dużo u mnie spotkasz a niby skąd i dlaczego tak wogóle nie mówisz ześ ściepkę zdjęciową założyła.Mało na zawał nie zeszłam. Za dużo dobrego na raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.10.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 a niby skąd i dlaczego tak wogóle nie mówisz ześ ściepkę zdjęciową założyła.Mało na zawał nie zeszłam. Za dużo dobrego na raz. a zapomniałam masz balkony :8, a mi co przyjdzie tarasy styropianem obkładać teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.10.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Myszko kochana to było a propos martowej listy ogrodowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 06.10.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 markotko zawsze możesz przyjechać do mnie realizować swoje ogrodnicze powołanie ja mam spore pole do popisu imponująca lista! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.10.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Myszko kochana to było a propos martowej listy ogrodowej no widzisz, a ja ciągle myśle, ze cały świat krąży wokół mnie :rotfl: a Marta ma niezle sprecyzowaną tą listę. Pamiętajcie jak Wam braknie miejsca na rośliny z tej listy to wiecie ja bardzo chętnie przyjmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.10.2010 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 moja catalpa jest wyjatkowa, bo pod moja takie Helenki rosna a tak na marginesie, 3 lata temu wsadzilismy patyk 30cm i tak urosla http://lh3.ggpht.com/_9uEuyFpeAWU/TK1fhDZh3RI/AAAAAAAACJk/S0iCy8t3qtg/s512/Helenka%20w%20spacer%C3%B3wce%20123.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.10.2010 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Anja bo ty masz chyba odmiane aurea a ja bym chciala nana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.10.2010 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Oooo To dużo u mnie spotkasz to bede przyjezdzac sobie poogladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.10.2010 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 tylko wtedy wyjdzie mi mostek na scianie w domu, obrzydliwy mostek w dodatku, bo silikat zimny jak pierun to wepchaj tam jeszcze jakas welne ale jakas scisliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.10.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 markotko nana czyli karłowatą tak? rozumiem że to jakaś wolnorosnąca? P.S. ja też nie mam szans upchnąć wszystkiego co bym chciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.10.2010 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 dokladnie, one sa na pniu szczepione i robi sie taka kulka, nie rosnie to jakies super wielkie i nie kwitnie http://www.esveld.nl/plantdias/66/66476.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.10.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 ale czaderskie to wejście z kulkami a jakie grube pnie! swoją drogą człowiek się ani obejrzy jak tak urosną. pamietam jak wsadzaliśmy brzozę szczepioną w górach. taki patycek z dwoma wąsami. a teraz pnia bym dłonią nie objęła a korona zwisa do ziemi i ma z dwa metry średnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.10.2010 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 No ja jako poczatkujacy ogrodnik za diabla nie moge sobie wyobrazic jak te moje rabaty beda wygladac za kilka lat, teraz wydaje mi sie to wiecznoscia a roslinki takie malutkie nie ulatwiaja mi i obawiam sie ze bede musiala niezle powywawalac roslin za jakis czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 07.10.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Markoto na bank bedziesz wywalać, albo gdzies przesadzacu mnie niesamowicie w tym roku wszystko urosło, a przecież dopiero niedawno wsadzałam...już trochę poprzesadzałam, ale jak tyllko liście spadną to pewnie jeszcze co nieco ruszę...najwolniej rosną iglaki i inne zimozielone, ale liściaste zrzucające liście idą jak burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 07.10.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 moze beda miec catalpe w promocji zadzwon tam, nie zauwazylam catalp, ale była robinie akacjowa, na trzmieline oskrzydlonę tez poluje, ale mieli taką marniutka, sprawdz ceny jeszcze tu http://www.ogrod-marzen.net/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.10.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 malmuc jak mogłaś. siedze teraz załamana a już big pampas mnie powalił na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.10.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 malmuc jak mogłaś. siedze teraz załamana a już big pampas mnie powalił na kolana To tak jak mnie!!! Bobmowo u Ciebie Malmuc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.10.2010 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Irma wiem ze bede ale jakos tak lyso wygladaja te roslinki sadzone co metr i 1.5 No ogrod malmuc jak z obrazka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 07.10.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 albo ja jaestem taka samokrytyczna albo na żywo to wygląda gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.10.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 a widzisz! jednym słowem pisząc mi że jestem zbyt wymagająca oceniałaś podług siebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts