mario31 07.10.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 albo ja jaestem taka samokrytyczna albo na żywo to wygląda gorzej Raczej to pierwsze Kochana...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.10.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 ale czaderskie to wejście z kulkami Jedyny minus, że jesienią szybko traci liście - potrafi zrzucić wszystko w jedną noc/dzień (szczególnie po przymrozkach) i potem trzeba czekać aż do wiosny! Ale efekt jest superowy - sama miałam taki pomysł na wejście, ale ostatecznie posadziłam dwie sosenki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.10.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Markotki zajrzyjcie do moich lamp w komentsach. Macie lapy to juz wiecie co i jak Fajne te catalpy. moja juz jest całkowicie bez liści, a na wiosnę też późno puszcza zieleninę A ja na wejsciu do domu mam blue arrow i jest tak piekny, że nie mogę się napatrzeć na niego, a w zasadzie na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.10.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 mnie to catalpa się widzi na takim ładnym trawniczku sama:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.10.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 mnie to catalpa się widzi na takim ładnym trawniczku sama:lol2: znaczy sie jak u mnie, z pominięciem faktu, ze trawniczek jest ładny Martusia stoliki nocne albo do wysokości materaca, albo do ramy łóżka, a że łóżka nie masz, a będzie inne niz stoliki to chyba bez znaczenia jaka jest dokąłdnie wysokość, tylko tyle, żeby z poziomu łózka widać było blacik stolika i godzine na zegarku i wszystkie wieczorno poranne przydasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.10.2010 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 No wlasnie obnizylam stolik nocny o jedna szuflade zobaczymy ile to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.10.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 2 szuflady to chyba max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.10.2010 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 no teraz beda 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.10.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Marta masz jakieś zdjęcia, na czym się wzorowałaś...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.10.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 A ja na wejsciu do domu mam blue arrow i jest tak piekny, że nie mogę się napatrzeć na niego, a w zasadzie na nie Lecę oblukać te Twoje cuda...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.10.2010 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 mialam kiedy taka toaletke ale ja troche wyprostowalamma byc moze w przyszym tygodniu to sie okaze co wyszlo bo wzielam bielony dab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.10.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 A jakie łóżko do tego planujesz..!? Toaletka już w przyszłym tygodniu..?! Szafki też..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.10.2010 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 tak lozko nie wiem albo takie cos jak wy ale musze miec nizszy zaglowek bo mi sie nie miesci pod skosem i nie wiem czy to bedzie dobrze wygladac albo jakies drewniane ale pewnie robione przez tego samego stolarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.10.2010 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Masakra jutro dzien nauczyciela wiec szkola do 12 a w piatek najlepiej jakby dzieci tez nie przychodzily :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.10.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Masakra jutro dzien nauczyciela wiec szkola do 12 a w piatek najlepiej jakby dzieci tez nie przychodzily :mad: żartujesz chyba kiedyś to był normalny dzień nauki, tylko nauczyciele nie pytali na lekcjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.10.2010 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 no widzisz a teraz maja 2 dni wolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.10.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 U moich dzieci w szkole jutro i pojutrze wolne. Przyniosły kartkę czy będą w domu, czy też w szkole, ale na świetlicy. Bo uwaga: to są dni wolne od zajęć dydaktycznych, czyli od nauki, ale szkoła ma zapewnić dzieciom opiekę, jeśli te przyjdą do szkoły. I nie dajcie sobie wmówić, że jest inaczej.U mnie jutro akademia jakaś, spotkania z uczniami, w piątek normalne zajęcia.Weszła niedawno ustawa, któa zezwala na 10 wolnych dni w roku, głównie w okolicach jakichś świąt.W szkołach średnich nie ma letko: 6 dni przypada na egzaminy, a reszta to jakiś 12 listopada np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.10.2010 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 u znajomych dzieci maja jakies akademie itp ale nie są poza szkołą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.10.2010 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 To juz kolejny raz ze szkole sie wydaje ze wszyscy rodzice w domu siedza, ja sie dowiedzialam o tym dzis popoludniu i to przez przypadek, tak ciezko poinformowac rodzicow? jesli chodzi o kase to nie zapomna przekazac przez dziecko informacji ale jesli chodzi o dzien wolny to juz tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.10.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 biedna Martusia:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts