Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ale czaderskie to wejście z kulkami :)

Jedyny minus, że jesienią szybko traci liście - potrafi zrzucić wszystko w jedną noc/dzień (szczególnie po przymrozkach) i potem trzeba czekać aż do wiosny! ;)

Ale efekt jest superowy - sama miałam taki pomysł na wejście, ale ostatecznie posadziłam dwie sosenki.

Markotki zajrzyjcie do moich lamp w komentsach. Macie lapy to juz wiecie co i jak :)

Fajne te catalpy. moja juz jest całkowicie bez liści, a na wiosnę też późno puszcza zieleninę

A ja na wejsciu do domu mam blue arrow i jest tak piekny, że nie mogę się napatrzeć na niego, a w zasadzie na nie :D

mnie to catalpa się widzi na takim ładnym trawniczku sama:lol2:

znaczy sie jak u mnie, z pominięciem faktu, ze trawniczek jest ładny ;)

Martusia stoliki nocne albo do wysokości materaca, albo do ramy łóżka, a że łóżka nie masz, a będzie inne niz stoliki to chyba bez znaczenia jaka jest dokąłdnie wysokość, tylko tyle, żeby z poziomu łózka widać było blacik stolika i godzine na zegarku i wszystkie wieczorno poranne przydasie

U moich dzieci w szkole jutro i pojutrze wolne. Przyniosły kartkę czy będą w domu, czy też w szkole, ale na świetlicy. Bo uwaga: to są dni wolne od zajęć dydaktycznych, czyli od nauki, ale szkoła ma zapewnić dzieciom opiekę, jeśli te przyjdą do szkoły. I nie dajcie sobie wmówić, że jest inaczej.

U mnie jutro akademia jakaś, spotkania z uczniami, w piątek normalne zajęcia.

Weszła niedawno ustawa, któa zezwala na 10 wolnych dni w roku, głównie w okolicach jakichś świąt.

W szkołach średnich nie ma letko: 6 dni przypada na egzaminy, a reszta to jakiś 12 listopada np.

To juz kolejny raz ze szkole sie wydaje ze wszyscy rodzice w domu siedza, ja sie dowiedzialam o tym dzis popoludniu i to przez przypadek, tak ciezko poinformowac rodzicow? jesli chodzi o kase to nie zapomna przekazac przez dziecko informacji ale jesli chodzi o dzien wolny to juz tak