markoto 19.10.2010 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 no widzisz a mi sie w h&y w ogole w oczy nie rzucil, moze dlatego ze maja tam wszytsko dobrze pochowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.10.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 zapraszam do Częstochowy tam jest duży salon i duża ekspozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.10.2010 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 No Marys juz zachwalala ale jak pomysle, ze codziennie przejezdzam obok to srednio mi sie chce jechac taki kawal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.10.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 widać dodatkowa motywacja ci potrzebna na kawę zawsze można się umówić może i Maryś dałaby sie skusić muszę tam zajrzeć, bo znowu wyprzedaż mają.. a i nowa kolekcja chyba już jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.10.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Malka ciebie sie tyczy druga czesc powiedzenia ale ,że end Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.10.2010 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 end end Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.10.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 mam sie bać poprosić o ostatnie namaszczenie? kupić buty do trumny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.10.2010 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 chyba troche za daleko zaszlas w tym endzie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.10.2010 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 (edytowane) polecam wam ciasto balowe, nie robi sie dlugo, biszkopt mozna upiec 2 dni wczesniej a ciasto zrobic dzien wczesniej nawet moze robic za tort , jest pycha, jadlam je jeszcze 3 dni pozniej i bylo ciagle pysznehttp://okruszki.blox.pl/2009/04/CIASTO-BALOWE.html tu znalazlac cos podobnego ale bez pieczenia to dla tych z awersja do piekarnikahttp://gotowaniecieszy.blox.pl/2010/01/3-BIT.html Edytowane 20 Października 2010 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 o mniam muszę to przemyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.10.2010 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Ja wlasnie zrobilam karpatke Dobrosi bo mi krakersow zostalo z ciasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Juz pierniczki robimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 ja dzisiaj upiekłam troszkę kruchych ciasteczek coby mi się Młode nie nudziło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.10.2010 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 no ciasto juz trzeba zrobic bo ono potrzebuje czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 No wiem, w zeszlym roku tez robilam, ale nie pamietam kiedy to bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.10.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Markotka fajnie, że udało się Wam wpaść Dzięki za wizytę.... A ja piekę tylko zakalce......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.10.2010 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Tym razem znowu udal ci sie zakalec???? ja nawet nie sprobowalam ciasta tak to wszytsko szybko przelecialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 25.10.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Cześć Martusia! I jak tam wyszedł sernik..!? P.S. Masz już te mebelki w sypialni..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.10.2010 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 dobrze ale mialam chwile grozy, musialam dodac chyba ze szklanke maki wiecej zbey to ciasto bylo zwarte. wlalam ten ser na najwieksza blache ale bylo go tyle ze siegalo gory bokow wiec przerzucilismy je do mniejszej blaszki ale o wyzszych brzegach. w trakcie pieczenia i tak wystawalo ze 2 cm powyzej brzegu popekalo myslalam ze bedzie totalna kleska ale potem sie zapadlo i wypelnilo w wiekszosci te spekania. Cuasto wyszlo troszenke za twarde wiec chyba jednak z ta maka przesadzilam ale ser pycha faktycznie taki puszek. Robilam z sera gotowego mielonego wiec przygotowanie zajelo max pol godziny nie mam oczywiscie jeszcze, wiesz jak to ze stolarzami jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 25.10.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 dobrze ale mialam chwile grozy, musialam dodac chyba ze szklanke maki wiecej zbey to ciasto bylo zwarte. wlalam ten ser na najwieksza blache ale bylo go tyle ze siegalo gory bokow wiec przerzucilismy je do mniejszej blaszki ale o wyzszych brzegach. w trakcie pieczenia i tak wystawalo ze 2 cm powyzej brzegu popekalo myslalam ze bedzie totalna kleska ale potem sie zapadlo i wypelnilo w wiekszosci te spekania. Cuasto wyszlo troszenke za twarde wiec chyba jednak z ta maka przesadzilam ale ser pycha faktycznie taki puszek. Robilam z sera gotowego mielonego wiec przygotowanie zajelo max pol godziny No to super, że wyszedł..! Zapomniałam Ci napisać, że będzie tego pełna blacha i żebyś się spodziewała, że popęka, a na końcu opadnie... nie mam oczywiscie jeszcze, wiesz jak to ze stolarzami jest No niestety wiem, bo sama czekam na swojego od dawna i doczekać się nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts