Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g


markoto

Recommended Posts

  • Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

  • markoto

    5369

  • efilo

    1549

  • mario31

    1250

  • wu

    1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

polecam wam ciasto balowe, nie robi sie dlugo, biszkopt mozna upiec 2 dni wczesniej a ciasto zrobic dzien wczesniej nawet moze robic za tort , jest pycha, jadlam je jeszcze 3 dni pozniej i bylo ciagle pyszne

http://okruszki.blox.pl/2009/04/CIASTO-BALOWE.html

 

tu znalazlac cos podobnego ale bez pieczenia to dla tych z awersja do piekarnika

http://gotowaniecieszy.blox.pl/2010/01/3-BIT.html

Edytowane przez markoto
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

dobrze ale mialam chwile grozy, musialam dodac chyba ze szklanke maki wiecej zbey to ciasto bylo zwarte. wlalam ten ser na najwieksza blache ale bylo go tyle ze siegalo gory bokow wiec przerzucilismy je do mniejszej blaszki ale o wyzszych brzegach. w trakcie pieczenia i tak wystawalo ze 2 cm powyzej brzegu :) popekalo myslalam ze bedzie totalna kleska ale potem sie zapadlo i wypelnilo w wiekszosci te spekania. Cuasto wyszlo troszenke za twarde wiec chyba jednak z ta maka przesadzilam ale ser pycha faktycznie taki puszek.

Robilam z sera gotowego mielonego wiec przygotowanie zajelo max pol godziny

 

nie mam oczywiscie jeszcze, wiesz jak to ze stolarzami jest :)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

dobrze ale mialam chwile grozy, musialam dodac chyba ze szklanke maki wiecej zbey to ciasto bylo zwarte. wlalam ten ser na najwieksza blache ale bylo go tyle ze siegalo gory bokow wiec przerzucilismy je do mniejszej blaszki ale o wyzszych brzegach. w trakcie pieczenia i tak wystawalo ze 2 cm powyzej brzegu :) popekalo myslalam ze bedzie totalna kleska ale potem sie zapadlo i wypelnilo w wiekszosci te spekania. Cuasto wyszlo troszenke za twarde wiec chyba jednak z ta maka przesadzilam ale ser pycha faktycznie taki puszek.

Robilam z sera gotowego mielonego wiec przygotowanie zajelo max pol godziny

 

No to super, że wyszedł..! ;)

Zapomniałam Ci napisać, że będzie tego pełna blacha i żebyś się spodziewała, że popęka, a na końcu opadnie...:rolleyes: :oops:

 

nie mam oczywiscie jeszcze, wiesz jak to ze stolarzami jest :)

No niestety wiem, bo sama czekam na swojego od dawna i doczekać się nie mogę...

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...