markoto 25.09.2008 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Ja jesli kafle podlogowe to na pewno gres, boje sie ze szkliwo moze pekac od ciepla. Widzialam fajne takie niemal czarne z taka lekka faktura w Sodze w ttw. Wiadomo, ze jasba ma drogie kafle pewnie jeszcze ci wycenili na indywidualne wymiary, nie wiem w jakiej cenie te kafle w kafleart dlatego musze dopiero poszperac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.09.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Ja jesli kafle podlogowe to na pewno gres, boje sie ze szkliwo moze pekac od ciepla. Widzialam fajne takie niemal czarne z taka lekka faktura w Sodze w ttw. Wiadomo, ze jasba ma drogie kafle pewnie jeszcze ci wycenili na indywidualne wymiary, nie wiem w jakiej cenie te kafle w kafleart dlatego musze dopiero poszperac no to nie byly indywidualne wymiary, bo ja dalam do wyceny ich wizualizacje kominka musze sie wybrac do Sanimexu, ale w Instalbudzie tez maja takie rozne ciekawe duuuuuze gresy. Jak zobaczysz cos ciekawego to prosze podrzuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.09.2008 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 No w instalbudzie to chyba chinszczyzna ale maja sporo wystawionych fajnych szarych kafli, jak malo ktore mi sie podobaja, to tam mialabym w czym wybierac, fajne byly jedne takie szare rewelacyjne do wiatrolapu bo z wtopionymi takimi jakby okruszkami No w Sanimeksie moze byc troche fajnych kafli i w Sodze i w Dumusie. Niedlugo czeka mnie objazd za kaflami to rozgladne sie tez za tymi na kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.09.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 No w instalbudzie to chyba chinszczyzna ale maja sporo wystawionych fajnych szarych kafli, jak malo ktore mi sie podobaja, to tam mialabym w czym wybierac, fajne byly jedne takie szare rewelacyjne do wiatrolapu bo z wtopionymi takimi jakby okruszkami No w Sanimeksie moze byc troche fajnych kafli i w Sodze i w Dumusie. Niedlugo czeka mnie objazd za kaflami to rozgladne sie tez za tymi na kominek a co to Soda i Dumus? ja swoje szare kupilam w instalbudzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.09.2008 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Soga i Domus sa w ttw opex w Katowicach na rozdzieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.09.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Soga i Domus sa w ttw opex w Katowicach na rozdzieniu no nie dotarlam tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.09.2008 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 W sodze jest bardzo duzy wybor kafli, ceny tez sa bardzo rozne, ale przy nieduzej powierzchni da sie przelknac. W Gliwicach to sanimex i art-ceramika A gdzie poza instalbudem ogladalas kafle, bo wiem, ze w Rybniku pare salonow jest, moze sa ktores warte polecenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.09.2008 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 tu link do sogi http://www.soga.pl/ i domus http://www.domus.pl/?data=domus-contact&do=read&id=0000000000000&range=0000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.09.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Nie wiem, o co biega, ale bardzo sie ciesze, ze Was widze. Pozdrowienia z pieknej Prowansji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.09.2008 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Malgos jak milo Cie widziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.09.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Czesc, ja tez postanowilam do Ciebie zaglądnąc. Swietną masz dzialke, wspaniałe okolice. Podoba mi sie rozplanowanie pomieszczen w domu.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.09.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Mnie tez, tylko pare dni nie wchodzilam do netu, a tam masakra totalna. 1000 maili, robotnik odgryzl ucho koledze na budowie, chyba jednak lepiej mi jest jak jestem offline... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.09.2008 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Mysz dzieki Malgos no tak jest jak sie byczy potem trzeba nadrabiac zaleglosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.09.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 oooooooo widzę, że Ty również zaczynasz kombinować w temacie kominka.....to posiedzę razem z Tobą i popatrzę i posłucham....może coś sie u mnie uda wynaleźć dla siebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.09.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Fajowy ten kominek malmuc ! ja niestety mam do dyspozycji tylko ścianę o szer. 140cm -więc nie nafikam za bardzo, w dodatku wkład jest umieszczony centralnie, więc asymetria nie wchodzi w grę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.09.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 zabawnie wygladaj avatarki anjamen i markoto w swoim sąsiedztwie ciepło, zimno, ciepło, zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.09.2008 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 No Ania widac Ty goraca dziewczyna jestes a ja taka oziebla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.09.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 e tam od razu oziebla chlodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 25.09.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Nie wiem dlaczego ale nie widzę wszystkich zdjęć kominków. Pokazuje mi tylko od 9 do 12. I z tych co widzę to 12. Chociaż i tak nr 1 z poprzednich podoba mi się najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.09.2008 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Nie wiem co sie dzieje, ja widze wszystkie.Moze sprobuje podzielic posta moze to cos da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts