Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

Ja jesli kafle podlogowe to na pewno gres, boje sie ze szkliwo moze pekac od ciepla. Widzialam fajne takie niemal czarne z taka lekka faktura w Sodze w ttw.

Wiadomo, ze jasba ma drogie kafle pewnie jeszcze ci wycenili na indywidualne wymiary, nie wiem w jakiej cenie te kafle w kafleart dlatego musze dopiero poszperac

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja jesli kafle podlogowe to na pewno gres, boje sie ze szkliwo moze pekac od ciepla. Widzialam fajne takie niemal czarne z taka lekka faktura w Sodze w ttw.

Wiadomo, ze jasba ma drogie kafle pewnie jeszcze ci wycenili na indywidualne wymiary, nie wiem w jakiej cenie te kafle w kafleart dlatego musze dopiero poszperac

no to nie byly indywidualne wymiary, bo ja dalam do wyceny ich wizualizacje kominka :roll:

musze sie wybrac do Sanimexu, ale w Instalbudzie tez maja takie rozne ciekawe duuuuuze gresy.

Jak zobaczysz cos ciekawego to prosze podrzuc

No w instalbudzie to chyba chinszczyzna ale maja sporo wystawionych fajnych szarych kafli, jak malo ktore mi sie podobaja, to tam mialabym w czym wybierac, fajne byly jedne takie szare rewelacyjne do wiatrolapu bo z wtopionymi takimi jakby okruszkami :)

No w Sanimeksie moze byc troche fajnych kafli i w Sodze i w Dumusie. Niedlugo czeka mnie objazd za kaflami to rozgladne sie tez za tymi na kominek

No w instalbudzie to chyba chinszczyzna ale maja sporo wystawionych fajnych szarych kafli, jak malo ktore mi sie podobaja, to tam mialabym w czym wybierac, fajne byly jedne takie szare rewelacyjne do wiatrolapu bo z wtopionymi takimi jakby okruszkami :)

No w Sanimeksie moze byc troche fajnych kafli i w Sodze i w Dumusie. Niedlugo czeka mnie objazd za kaflami to rozgladne sie tez za tymi na kominek

a co to Soda i Dumus? :roll:

ja swoje szare kupilam w instalbudzie

W sodze jest bardzo duzy wybor kafli, ceny tez sa bardzo rozne, ale przy nieduzej powierzchni da sie przelknac.

W Gliwicach to sanimex i art-ceramika

A gdzie poza instalbudem ogladalas kafle, bo wiem, ze w Rybniku pare salonow jest, moze sa ktores warte polecenia??