lidszu 02.11.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Lidzia od zewnatrz to jest?? bo cos tam namierzylam ale sie boje oderwac od zewnątrz. Jak się kończy z boku bramy ta guma, to złap ją i oderwij mocno. Nie jest to łatwe na początku, ale potem już jakoś idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.11.2010 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 znalazlam ale maz mi nie wierzy ze to trzeba oderwac a skad to wiesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.11.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 znalazlam ale maz mi nie wierzy ze to trzeba oderwac a skad to wiesz?? powiedziała mi o tym MonikaC i dzisiaj to zrobiłam i nie mam już szpary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.11.2010 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 my mamy juz wepchana uszczelke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.11.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 my mamy juz wepchana uszczelke Aaaa, to też super. Powiem ci, że tak naprawdę powinni nam o tym powiedzieć monterzy bramy, bądź sami to zrobić, bo doskonale wiedzą o tej gumie. MoniceC pokazał właśnie monter, że tak się robi z tą gumą i stąd ja też wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.11.2010 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 no widzisz a jak sie pytalismy to powiedzieli ze tak ma byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.11.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 no widzisz a jak sie pytalismy to powiedzieli ze tak ma byc może sami nie wiedzieli ? mi też nie powiedzieli i miałam już iść kupić jak ty uszczelkę do drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Martusia a jak ja Ci już dawno mówiłam że tak trzeba zrobić to mnie nie słuchałaś mnie to powiedział potencjalny sprzedawca bramy że to specjalnie opcja dla Polaków;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.11.2010 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 mowilas mi o jakims wywijaniu uszczelki??? pierwsze slysze a czemu taka opcja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2010 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Pewnie chodzi o tych Polakow od zarowek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.11.2010 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 chyba musze sie obudzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Martusia no bo Polacy i tak zatykali te otwory wentylacyjne żeby ciepełko nie uciekało a innym nacjom to nie przeszkadzało więc producent się poddał i zrobił taką opcję że jak chcesz wentylować garaż bo masz np. nieogrzewany i nie w bryle budynku to masz szczelinkę a jak koniecznie chcesz szczelnie to wywijasz uszczelkę i zatykasz:) a tak mówiłam Ci już dawno bo jak szukałam bramy to rozmawiałam też ze sprzedawcą Normstahla i mnie uświadomił w kwestii uszczelki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.11.2010 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 sorki Wuska ale albo ja cie nie zrozumialam, albo nie wiedzialam o jaka uszczelke chodzi albo w ogole przeoczylam ten wpis bo jakos w ogole nie kojarze ze byla o tym mowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 03.11.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 o ja tez jestem zainteresowana. tez mam szczelinę. i monter specjalnie wezwany powiedział że tak ma być. Marta a jaka uszczelkę kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.11.2010 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Adam jakas taka zwykla kupil do drzwi , ale pokombinuj z ta guma moze to wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 03.11.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 jakby to powiedzieć: boję się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.11.2010 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 no dziewczyny juz tak zrobily wiec wiesz do odwaznych swiat nalezy urwij najpierw troszke z brzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Pamietajcie, szczelina wazna rzecz. Tez mialam i mi ja zapiankowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.11.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 jakby to powiedzieć: boję się? Monia nie bój się - ja sobie wczoraj właśnie w ten sposób zlikwidowałam szczelinę i jestem happy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.11.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Pamietajcie, szczelina wazna rzecz. Tez mialam i mi ja zapiankowali. bo twoja była jedyna w swoim rodzaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts