markoto 11.11.2010 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 no stolarz w koncu sie pojawil na stanowisku i nadrobil zaleglosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.11.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 no to czekam do wieczorka na fotki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.11.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 marteczka bardzo ładne mebelki.. według mnie wcale nie są za duże.. masz przecież sporo miejsca bardzo podoba mi się toaletka.. znany mi wzór czy mogłabyś na PW podzielić się kosztami takiej toaletki? przymierzam się pomału do mebli sypialnianych.. ojj bardzo pomału, bo powiem szczerze, że ostatnio kredyt zaczyna mnie stresować i mam ochotę przyłożyć się bardziej do jego spłaty.. zobaczymy.. i znowu pooglądałam sobie twoje roślinki piękne są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Uslyszalam "toaletka" i od razu mnie to zmobilizowalo do odtworzenia hasla z pamieci. Bardzo fajnie to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 11.11.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 mnie się tez podoba, tylko sie zastanawiam po Ci toaletka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Toaletka jest niezbednym meblem, Irma przestan.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 11.11.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 tararara...miałam kiedyś klientkę dla której projektowałam toaletkę i miejsce na nią. Były tam kinkiety boczne, trzy gniazda jedno na prostownicę, jedno na podświetlane lusterko i jedno zapasowe i tp bajery. Ogólnie uważam,z ę toaletka jest fajną rzeczą i ąłdne wyglada jak jest mało używana. U mnie - kiedyś próbowałam mieć - był na niej wieczny smietnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.11.2010 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Toaletke potrzebuje do malowania sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 11.11.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Markoto, na tyle co Ty się malujesz to podejrzewam, zę ta szafka nocna by wystarczyła a tolaetkę to raczej podejrzewam o to, zę będzie służyć jako sekretarzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 11.11.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 szerokosc szafki 60 glebokosc 45 i wysokosc 45 oto wymiary ktorych nalezy sie obawiac jak sie robi stoliki nocne dobrze ze sypialnia duza Dzięki Marta! Uspokoiłam się troszkę, bo moja szafka ma mieć wymiary 55cm x 38cm i głęboka na ok. 30cm. W zasadzie będzie bardzo podobna - z tą różnicą, że u mnie będzie szuflada tylko na dole, a u góry półka. Widzę, że nie masz uchwytów..!? Czyżby tip-on..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Eeeee, ja musze miec podparte lokcie jak maluje kreske na oczach, nie moge w powietrzu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.11.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 wstyd się przyznać, ale ja potrzebuję toaletki, żeby.. ładnie wyglądała mam sporą sypialnię i wiele się tam mieści.. został mi do zagospodarowania jeden kącik i wstawiałam już tam chyba wszystko: - lustro stąjące - pomysł mi się podoba, ale to za mało, żeby wypełnić miejsce, więc musiałoby być coś więcej - lustro i fotel - nie mam złudzeń: na fotelu będzie wiecznie sterta ubrań, pomimo, że mam obok garderobę.. - kanapa - jw. lub nie wiem po co no i wydaje mi się, że toalteka będzie stosunkowo najmniej narażona na zagracenie.. funkcja sekretarzyka też się przyda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.11.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 dzieki za PW a robił ci to ten sam pan co kuchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.11.2010 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Skabus to robil stolarz od schodow parapetow szafek drzwi Marys uchwyt jeden jest zamontowany reszta do dokupienia Irma pewnie masz racje z ta toaletka, do tej pory malowalam sie na taborecie, szkoda zes mi wczesniej nie wybila jej z glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.11.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 jak to dobrze że o ile się już maluję to "z ręki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 11.11.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Irma pewnie masz racje z ta toaletka, do tej pory malowalam sie na taborecie, szkoda zes mi wczesniej nie wybila jej z glowy o nie kochana! Toaletka jest ładna.Poza tym może zaczneisz się więcej malować? nie żeby Ci było potrzebne, ale w sumie przyjemna rzecz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.11.2010 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Irma maluje sie raz dziennie, mam nadzieje, ze to wystarczy jeszcze przez jakis czas Wrzucilam zabudowe pod schodami, ale to nic ciekawego w sumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.11.2010 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 co głupoty gadasz fajnista ta zabudowa i to cała szafka tak wysuwa się na zewnątrz?? i jak może to ile mniej więcej taka zabudowa:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.11.2010 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 wysuwa sie bo jest na kolkach Wusia nie wiem ile za to bo placilam calosc razem z sypialnianymi meblami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.11.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 acha fajny patent nie powiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts