Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

marteczka bardzo ładne mebelki.. według mnie wcale nie są za duże.. masz przecież sporo miejsca :) bardzo podoba mi się toaletka.. znany mi wzór :) czy mogłabyś na PW podzielić się kosztami takiej toaletki? przymierzam się pomału do mebli sypialnianych.. ojj bardzo pomału, bo powiem szczerze, że ostatnio kredyt zaczyna mnie stresować i mam ochotę przyłożyć się bardziej do jego spłaty.. zobaczymy..

i znowu pooglądałam sobie twoje roślinki :) piękne są!

tararara...

miałam kiedyś klientkę dla której projektowałam toaletkę i miejsce na nią. Były tam kinkiety boczne, trzy gniazda jedno na prostownicę, jedno na podświetlane lusterko i jedno zapasowe i tp bajery. Ogólnie uważam,z ę toaletka jest fajną rzeczą i ąłdne wyglada jak jest mało używana. U mnie - kiedyś próbowałam mieć - był na niej wieczny smietnik.

szerokosc szafki 60 glebokosc 45 i wysokosc 45 oto wymiary ktorych nalezy sie obawiac jak sie robi stoliki nocne :D

dobrze ze sypialnia duza :)

Dzięki Marta!;)

Uspokoiłam się troszkę, bo moja szafka ma mieć wymiary 55cm x 38cm i głęboka na ok. 30cm.

W zasadzie będzie bardzo podobna - z tą różnicą, że u mnie będzie szuflada tylko na dole, a u góry półka.

Widzę, że nie masz uchwytów..!? Czyżby tip-on..?:rolleyes:

wstyd się przyznać, ale ja potrzebuję toaletki, żeby.. ładnie wyglądała :) mam sporą sypialnię i wiele się tam mieści.. został mi do zagospodarowania jeden kącik i wstawiałam już tam chyba wszystko:

- lustro stąjące - pomysł mi się podoba, ale to za mało, żeby wypełnić miejsce, więc musiałoby być coś więcej

- lustro i fotel - nie mam złudzeń: na fotelu będzie wiecznie sterta ubrań, pomimo, że mam obok garderobę..

- kanapa - jw. lub nie wiem po co ;)

no i wydaje mi się, że toalteka będzie stosunkowo najmniej narażona na zagracenie.. funkcja sekretarzyka też się przyda..

Skabus to robil stolarz od schodow parapetow szafek drzwi :)

Marys uchwyt jeden jest zamontowany reszta do dokupienia :)

Irma pewnie masz racje z ta toaletka, do tej pory malowalam sie na taborecie, szkoda zes mi wczesniej nie wybila jej z glowy :D

Irma pewnie masz racje z ta toaletka, do tej pory malowalam sie na taborecie, szkoda zes mi wczesniej nie wybila jej z glowy :D

o nie kochana! Toaletka jest ładna.Poza tym może zaczneisz się więcej malować? nie żeby Ci było potrzebne, ale w sumie przyjemna rzecz...