markoto 26.11.2010 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 No dlatego w domu mam sajgon i nikogo nie wpuszczam puki nie wypchne roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 26.11.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 ...chociaz w moim przypadku dzieci podrastaja, wiec robi sie troche lepiej...teoretycznie...albo robota inaczej...kiedys byla tona zabawek i ciastka wgniecione w wykladzine...teraz jest tona brudnych spodni/skarpetek i porozrzucane butelki/kanki/szklanki po wszelkich napojach albo papierki po batonach itp...no i brak telewizji, bo PS3 lazi nonstop... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.11.2010 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Nie strasz mnie, myslalam, ze kiedys dzieci wyrosna z tego balaganienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 26.11.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Nie strasz mnie, myslalam, ze kiedys dzieci wyrosna z tego balaganienia nie....po prostu balagania inaczej:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 26.11.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Nie strasz mnie, myslalam, ze kiedys dzieci wyrosna z tego balaganienia Dokładnie -) Jeszcze kilkanaście lat i wyjdą z domu - dopiero wtedy będzie spokój...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.11.2010 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Juz sie nie moge doczekac tego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 26.11.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Niestety jeszcze trochę sobie poczekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.11.2010 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 No niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 26.11.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 hihihi...ja też czekam z utęsknieniem aż się wyprowadzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 26.11.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Ale jesteśmy wyrodne matki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 26.11.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 w każdym razie na pewno nie Matki Polki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.11.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 a ja się nie mogę doczekać żeby moje Maleństwo do mnie wróciło:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 26.11.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 A gdzie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.11.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Z Forum GW "Matka Wyrodna istota leniwa i wygodna jest. Matka Wyrodna karmi niemowlę Danonkami, a zabawek nie myje co przepisowe 7 dni, tylko jak zaczynają się lepić. Matka Wyrodna nie sterylizuje butelek, wyparza je również z rzadka. Matka Wyrodna czasami nie bawi się z niemowlęciem, ponieważ gdy ono bawi się samo, Matka Wyrodna może posiedzieć przy komputerze/ poczytać książkę/ poobijać się nieco. Matce Wyrodnej zdarza się z czystego lenistwa nie wychodzić z dzieckiem na spacer przez dwa dni. Matka Wyrodna nie prasuje ubranek dziecięcych po obu stronach- robi to wówczas, gdy są wygniecione. Na Matki Wyrodne często urządzane są nagonki na innych forach, gdzie przebywają głównie Matki Idealne. Matka Wyrodna, choć czasami bluzgami rzuca, aż miło- ma Klasę."Czy któras poza mna się podpisuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 26.11.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Ja bym się podpisała, tylko pamiętam to forum z GW i okropne dziewuchy na nim były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.11.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 (edytowane) Ale my tu są o niebo lepsze PS. Ta migrena nieźle mi daje popalić!! Niebo osobno napisać??? Edytowane 26 Listopada 2010 przez kaśka maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 26.11.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 no ba!ale poważnie one uważały,z ę tylko Wyrodne Matki są normalne...ja tam nie lubie rasizmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.11.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 no ba! ale poważnie one uważały,z ę tylko Wyrodne Matki są normalne...ja tam nie lubie rasizmuA to nie wiedziałam, że az tak serio i dosłownie traktowały te słowa. skrajności nie sa fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 26.11.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 no właśnie...ja tam podziwiam matki polki i czasem nawet myślę, ze im zazdroszczę. Ze wszystkim sobie radzą, twardzielki, zawsze obiad, zawsze posprzątane, dzieci umyte itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.11.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Irmuś u teściowej jest moje Małe pojechał niby na 2-3 dni ale sobie wykukał ropną anginę i musiał zostać bo ja oczywiście do pracy:bash: i nie wiem czy jeszcze na przyszły tydzień nie zostanie u teściowej bo dopiero w poniedziałek antybiotyk skończy a w domu w środę musiałby iść do przedszkola a tak zaraz po antybiotyku to bym nie chciała Go posyłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts