markoto 12.12.2010 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Malgos ale to normalnie szok, ty juz chyba zdarzylas u lekarza byc jaka data nabita jest na liscie?? tu przepis http://mojewypieki.blox.pl/2008/02/Krajanka-piernikowa-z-marcepanem-i-powidlami.html a tu jak zrobi paste migdalowa samemu 1 1/2 szklanki migdalow bez skorki 1 1/2 szklanki cukru pudru 1 bialko 1 lyzeczka ekstraktu migdalowego szczypta soli. Zmielic migdaly partiami w malakserze, wymieszac z cukrem pudrem i reszta skladnikow i wyrobic na gladka, twardawa mase. Schlodzic dobrze w lodowce, masa musi byc zimna przed kolejna obrobka. Niewykorzystane resztki swietnie przechowuja sie w zamrazalniku. tu przepis ten sam z uwagami http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=1041 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Od samego czytania tego przepisu tyja mi uda. Marta, jest nabita data 18.11, wiec nie wiem, moze u mnie na poczcie przez miesiac trzymali... Wizyte mam 21 grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Martusia czy Ty musisz tak słodkościami kusić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.12.2010 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Od samego czytania tego przepisu tyja mi uda. Marta, jest nabita data 18.11, wiec nie wiem, moze u mnie na poczcie przez miesiac trzymali... Wizyte mam 21 grudnia. no zabic to malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.12.2010 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Martusia czy Ty musisz tak słodkościami kusić wusia polecam zwlaszcza ze trzeba je upiec duzo wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 i do świąt się w drzwi nie zmieszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.12.2010 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 ale nikt ci nie kaze podjadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 taaaaaaaaaaaaaaa dobrze że wierzysz w moją słabą silną wolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.12.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Zgadnij Marta co znalazlam w skrzynce. Normalnie rekord swiata. Dzieki Ci jeszcze raz. I dawaj przepis na te krajanke. ja jeszcze nie znalazłam,hmmm może dlatego, ze nie mam skrzynki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.12.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 no i co można jeszcze dobrego upiec? nie chcę tortów i ciężkich ciast. sernik obowiązkowo....z orzechami, ale co jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.12.2010 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Myszko jeszcze nie wyslalam dzis wypychamy projekt to bedzie wiecej czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.12.2010 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 (edytowane) pyszne bylo to o ostatnio wklejalam takie z bita smietana i kremowka http://okruszki.blox.pl/2009/04/CIASTO-BALOWE.html dosc dlugo sie trzyma i jest pycha Edytowane 12 Grudnia 2010 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.12.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 ok, ja też natenczas czasu nie mam na nauki podyplomowe;) o własnie ciacho-ide poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.12.2010 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 o to ciasto to takie iście karnawałowe jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.12.2010 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Mysza, na swieta to marchewkowe jest super. I torcik makowy Neferki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 13.12.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 idąc w Twoje ślady upiekłam jakieś 5 kg pierników i 2 kg ciasteczek. z ciasteczkami posżło szybciej a z piernikami to myślałam, że padne wczoraj. dzisiaj kończe lukrowane- lukier wyszedł rewelka. i musze mniejsza dziurkę mieć w tym worku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.12.2010 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 no mniejsza lepsza ja 3 woreczki zniszczylam znaim doszlam do odpowiedniego rozmiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.12.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 A to robie bardzo podobne ciasto jak to balowe ale bez pieczenia Wychodzi rewelacyjnie i moze tydzięń stać w lodówce i jest pyszne. Robi sie je naprawdę szybko. Ja robie na herbatnikach i mam jeszcze warstwe kwaśnego dżemu a na wierzchu podsmażone migdały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.12.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Cześć Martusia! Zazdraszczam kulinarnych zdoności i zapału do robienia tych wszystkich pyszności...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.12.2010 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 May pysznosci Marys jakos nie wierze, ze ty zdolnosci kulinarnych nie posiadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.