Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

Ona niewiele wie. Pomocy udzielali jej w Austrii a dziś próbuje sie u nas dostać do ortopedy. Była w przychodni ale jej dawali termin wizyty na......marzec! Teraz próbuje w szpitalu. Ma usztywnienie na całą nogę. Chyba tylne wiązadło...

Dzięki za linka. Dam jej do poczytania. Jak cos więcej będziemy wiedzieć to pewnie się odezwę ;)

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Była. Jutro ma rezonans. Dostała te zastrzyki przeciwzakrzepowe ale....... wtedy dopiero jak sie sama o nie upomniała. Podobnie rezonans-dostała skierowanie jak się upomniała. A jak wystawił skierowanie to kazał jej przyjść z wynikiem :D Jakas paranoja. Powiedział, że ma tylko w unieruchomieniu być i że będzie chodzić......... Wiele to jej nie powiedział......... Na 12 stycznia idzie do innego ortopedy. Rany, co za konowały....

dobry ortopeda to skarb:( mnie tak kręgosłup zepsuli bo jak mówiłam że mnie plecy bolą to słyszałam nieodmiennie pani jest za młoda ani jeden cymbał nawet zwykłego rtg nie zlecił bo po co:mad: a jak w sanatorium wylądowałam to mi się lekarz zapytał czy uraz kręgosłupa miałam:(

May ja sie nie znam na krzyzowym tylnim ale tam cos pisali o leczeniu zapobiegawczym wiec moze nie musi byc rekonstrukcja, niech sie jeszcze skonsultuje z jakims lekarzem. Moze Rasiula skarbnica wiedzy medycznej zna jakies przyjazdne dusze w okolicy