mayland 03.01.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Ona niewiele wie. Pomocy udzielali jej w Austrii a dziś próbuje sie u nas dostać do ortopedy. Była w przychodni ale jej dawali termin wizyty na......marzec! Teraz próbuje w szpitalu. Ma usztywnienie na całą nogę. Chyba tylne wiązadło... Dzięki za linka. Dam jej do poczytania. Jak cos więcej będziemy wiedzieć to pewnie się odezwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.01.2011 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 niech sprawdzi co ma w opisie z Austrii napisane czy ACL czy PCL. I sprawdz czy dostaje te zastrzyki w brzuch Ja szlam prywatnie termin pierwszy na rekonstrukcje z NFZ mialam na wrzesien a uszkodzenie bylo w styczniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.01.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 No własnei wraca do domu. Nie dostała sie do lekarza. Umówiła się prywatnie dziś na 18.U niej to tylne napewno. Nie ma zastrzyków żadnych. Wogóle to nic jej nie dali, żadnego papieru w tej Austrii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.01.2011 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Masakra. Dobrze, ze ma dzis wizyte bo wg mnie musi miec te zastrzyki przeciwzakrzepowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.01.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Własnie była u mnie po stare spodnie dzwony bo w zadne swoje nie moze nogi wcisnąć. Ze łzami w oczach bo ją to boli. No nic, poczekamy do wieczora. Nie ma wyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.01.2011 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 a ma pelne usztywnienie tzn orteze od pachwiny do kostki??niech zapina ta orteze na spodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.01.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Tez chce zobaczyc Marte na szpilkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.01.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Hej Markociu! Pokazuj te szpilki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.01.2011 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 a moge same szpilki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.01.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 a moge same szpilki?? Eeee.... co tak na łatwiznę od początku roku idziesz? A Ciebie Markociu w Żorach rekonstruowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.01.2011 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 nie, w Bielsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.01.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Była. Jutro ma rezonans. Dostała te zastrzyki przeciwzakrzepowe ale....... wtedy dopiero jak sie sama o nie upomniała. Podobnie rezonans-dostała skierowanie jak się upomniała. A jak wystawił skierowanie to kazał jej przyjść z wynikiem Jakas paranoja. Powiedział, że ma tylko w unieruchomieniu być i że będzie chodzić......... Wiele to jej nie powiedział......... Na 12 stycznia idzie do innego ortopedy. Rany, co za konowały.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.01.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 dobry ortopeda to skarb:( mnie tak kręgosłup zepsuli bo jak mówiłam że mnie plecy bolą to słyszałam nieodmiennie pani jest za młoda ani jeden cymbał nawet zwykłego rtg nie zlecił bo po co:mad: a jak w sanatorium wylądowałam to mi się lekarz zapytał czy uraz kręgosłupa miałam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.01.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 May ja sie nie znam na krzyzowym tylnim ale tam cos pisali o leczeniu zapobiegawczym wiec moze nie musi byc rekonstrukcja, niech sie jeszcze skonsultuje z jakims lekarzem. Moze Rasiula skarbnica wiedzy medycznej zna jakies przyjazdne dusze w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.01.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Do Nałęczowa do dr Gawędy proponuję jechać z wynikami na konsultacje. http://www.arthros.pl/pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.01.2011 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 No i prosze, na Rasie zawsze mozna liczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.01.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Ja też chcę zobaczyć Markotkowe nogi w szpilkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.01.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Dzięki dziewczyny za namiary. Przekaże je siostrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.01.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 No gdzie te nogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.01.2011 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 nie ma i dzis tez nie bedzie , moze jutro ale wlasciwie to nikt nie mowil o nogach mam pokazac sie w szpilkach nogi to sie wytnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts