Arnika 19.01.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Markotka myślisz już o ogródku??????Ja zaczynam swój planować i zastanawiam się nad roślinkami..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.01.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Ja juz troche ogrodka mam, bede dokupywac tylko roslinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.01.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Ja też już bym coś w ogródku pogrzebała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.01.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 a mówią że zima będzie do końca maja nie doczekam sie ogródka chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.01.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Nie strasz malmucka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.01.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 (edytowane) ja sie chyba spakuję i sie zwine z tego kraju jak kolejna wiosna bedzie do bani, albo raczej w ogole jej nie bedzie nie wiem co to bedzie, ja w ogole nie przycielam na jesien lawendy, tuje kulki zmasakrowal snieg spadajacy z dachu (oczywiscie mialam plany je oslonic ale nie zdążylam ), mąż pociesza ze sie pozbieraja jak w zeszłym roku, ale widze ze są polamane gałązki Edytowane 25 Stycznia 2011 przez malmuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 25.01.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 nie dołujcie mnie ja już tak czekam na wiosnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.01.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 (edytowane) O thuje to bym się akurat nei martwiła specjalnie. Ja swoich w ogóle nie przykrywam i ( tfu tfu ) rosną jak dzikie. Z lawenda może być problem, mnie się jedna nie odbiła po zimie Edytowane 25 Stycznia 2011 przez kaśka maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.01.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 eeeee nie płakać mi tu! Tujom nic nie będzie. No może będą ładneijsze bo się zagęszczą zieki tym połamanym gałązkom. U mnie tak było. Lawenda też da sobie radę. Też byla ładniejsza po ubiegłej zimie Ja to się cieszę że będe miała wreszcie ładny widok z okna salonu na rabate funkiową wokół altany którą przygotowałam w ubiegłym roku. Posadziłam tam kilkanascie host, tawułek, barwinka, brunere i żurawki. Liczę, że w tym roku ruszą w kopyta bo w poprzednim sezonie sie ukorzeniały zaledwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.01.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 O thuje to bym się akurat nei martwiła specjalnie. Ja swoich w ogóle nie przykrywam i ( tfu tfu ) rosną jak dzikie. tylko wiesz jak ja mam te tuje prowadzące do domu?, zsunal sie na nie mokry snieg z takim impetem ze koncowki galazek lezaly porozrzucane dookoła, jak jest snieg to one sa zasypane sniegiem z podjazdu i to normalnie zawsze je ochrania, ale zanim spadl snieg z dachu to byla taka odwilz ze tuje sie pokazaly Z lawenda może być problem, mnie się jedna nie dobiła po zimie no to doopa, a mialam nadzieje ze moj kacik lawendowy bedzie sie rozwijal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.01.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Nie wiem jak masz te tujeeeeee, bo żeś cholero jedna nei zrobiła zdjęć żadnych Miała być galeria i co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.01.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 malmucka no własnie, mogłabys napisać co u Ciebie, jak plany i ich realizacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.01.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 a ja to bede miala z jednej strony widok na nową budowę bleeeee, albo raczej na przeklinajacych i sikajacych na lewo i prawo roboli:evil:w zeszlym roku lawendowalam i wrzosowalamteraz popatrze na Wasze funkie i inne cuda bo ja sie zdecydowac na nic nie moglam i w tym roku bede musiala popracowac jeszcze sporoale tez ciekawa jesten co w tym roku Katalpy zrobią? czy będą wielkie, czy juz je na wiosne troszke przyciąc, czy nie daj Boże będą miały focha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.01.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 jak to nie ma? nachwalilas sie jak nie wiem tego mojego frontu, a teraz sciemniasz ahh dziewczyny nic nie przybywa , jak czytam co was sie dzieje to sie za glowe lapie, ja to kurde nawet zaslon nie zmienilam od 3 lat o tarasie mysle, ale czasem mam takie nerwy ze najchetniej bym gdzies wyjechala po co wiec mi taras ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.01.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 No jak to jest jak nie ma! Nie ma linka żadnego, a to co widziałam to już zapomniałam, że nei wpsomnę o wnętrzach! Zobaczysz, ja Ci keidyś zrobię nalot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.01.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Kurde bo na dłuzszą mete to sie tak nie da..... Coś wybieram, podoba mi się to siup, biore Nie zamartwiam się, że moze gdzieś jest coś lepszego. Za rok, dwa i tak wszystko to bedzie przestarzałe i niemodne A ja to podziwiam malmucka ten Twój ogródek, te kamyczki, alejki..... Normalnie mucha nie siada. ale sobie takiego nie zrobie ;0 Raz, że zimą muszę miec gdzie składować śnieg który płóg mi zwala a dwa to mie mam tyle nerwów i siły żeby sie w to bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.01.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 I dodam, że u mnie NIC się nie dzieje i NIC nie przybywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 25.01.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 u mnie też nic nie przybywachyba, ze sadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.01.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmno to ja już nie wiem......... Nic Wam nie przybywa a coraz ładniej u Was. A oponke to i ja chętnie oddam gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.01.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 no jak to kurna nie przybywa?, juz teraz nie pamietam, ale gdzies sie krzesla zmienialy, obrusiki, zaslony, rolety, doniczki tylko sie nie smiejcie ze mnie ale takie pierdoly to jednak ciągle jakas zmiana no i ona kurde kosztuje Kaska a co ty pierdziulisz? A gabinet to Ty nie przemeblowalas? Irma Ciebie przynajmniej mąż nie goni czy goni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts