Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja sie chyba spakuję i sie zwine z tego kraju jak kolejna wiosna bedzie do bani, albo raczej w ogole jej nie bedzie :p

nie wiem co to bedzie, ja w ogole nie przycielam na jesien lawendy, tuje kulki zmasakrowal snieg spadajacy z dachu (oczywiscie mialam plany je oslonic ale nie zdążylam ), mąż pociesza ze sie pozbieraja jak w zeszłym roku, ale widze ze są polamane gałązki :(

Edytowane przez malmuc

O thuje to bym się akurat nei martwiła specjalnie. Ja swoich w ogóle nie przykrywam i ( tfu tfu ) rosną jak dzikie. Z lawenda może być problem, mnie się jedna nie odbiła po zimie Edytowane przez kaśka maciej

eeeee nie płakać mi tu! Tujom nic nie będzie. No może będą ładneijsze bo się zagęszczą zieki tym połamanym gałązkom. U mnie tak było. Lawenda też da sobie radę. Też byla ładniejsza po ubiegłej zimie :D

Ja to się cieszę że będe miała wreszcie ładny widok z okna salonu na rabate funkiową wokół altany którą przygotowałam w ubiegłym roku. Posadziłam tam kilkanascie host, tawułek, barwinka, brunere i żurawki. Liczę, że w tym roku ruszą w kopyta bo w poprzednim sezonie sie ukorzeniały zaledwie :D

O thuje to bym się akurat nei martwiła specjalnie. Ja swoich w ogóle nie przykrywam i ( tfu tfu ) rosną jak dzikie.

tylko wiesz jak ja mam te tuje prowadzące do domu?, zsunal sie na nie mokry snieg z takim impetem ze koncowki galazek lezaly porozrzucane dookoła, jak jest snieg to one sa zasypane sniegiem z podjazdu i to normalnie zawsze je ochrania, ale zanim spadl snieg z dachu to byla taka odwilz ze tuje sie pokazaly :(

Z lawenda może być problem, mnie się jedna nie dobiła po zimie

no to doopa, a mialam nadzieje ze moj kacik lawendowy bedzie sie rozwijal

a ja to bede miala z jednej strony widok na nową budowę bleeeee, albo raczej na przeklinajacych i sikajacych na lewo i prawo roboli:evil:

w zeszlym roku lawendowalam i wrzosowalam

teraz popatrze na Wasze funkie i inne cuda bo ja sie zdecydowac na nic nie moglam i w tym roku bede musiala popracowac jeszcze sporo

ale tez ciekawa jesten co w tym roku Katalpy zrobią? czy będą wielkie, czy juz je na wiosne troszke przyciąc, czy nie daj Boże będą miały focha

jak to nie ma? nachwalilas sie jak nie wiem tego mojego frontu, a teraz sciemniasz :)

ahh dziewczyny nic nie przybywa :(, jak czytam co was sie dzieje to sie za glowe lapie, ja to kurde nawet zaslon nie zmienilam od 3 lat

o tarasie mysle, ale czasem mam takie nerwy ze najchetniej bym gdzies wyjechala

po co wiec mi taras :(?

Kurde bo na dłuzszą mete to sie tak nie da..... Coś wybieram, podoba mi się to siup, biore :D Nie zamartwiam się, że moze gdzieś jest coś lepszego. Za rok, dwa i tak wszystko to bedzie przestarzałe i niemodne :D

A ja to podziwiam malmucka ten Twój ogródek, te kamyczki, alejki..... Normalnie mucha nie siada. ale sobie takiego nie zrobie ;0 Raz, że zimą muszę miec gdzie składować śnieg który płóg mi zwala a dwa to mie mam tyle nerwów i siły żeby sie w to bawić ;)

no jak to kurna nie przybywa?, juz teraz nie pamietam, ale gdzies sie krzesla zmienialy, obrusiki, zaslony, rolety, doniczki

tylko sie nie smiejcie ze mnie ale takie pierdoly to jednak ciągle jakas zmiana :) no i ona kurde kosztuje

Kaska a co ty pierdziulisz? A gabinet to Ty nie przemeblowalas?

Irma Ciebie przynajmniej mąż nie goni :) czy goni? :)