malgos2 31.01.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 No faktycznie, trzeba jakos wylosowac. To byly czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.01.2011 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 aha bylam wczoraj na czarnym labedziu-polecamnatalie portman cwiczyla rok balet zniam zagrala w tym filmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 31.01.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 widziałam u siebie na kanapie ten film, do dzisiaj mdli mnie jak zamykam oczy i widzę "wyrywanie skórek przy paznokciach w wykonaniu Natalki " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.01.2011 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 oj tam oj tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.02.2011 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Do zrobienia na ten rok: -pomalowac pod schodami i gabinet -zakupic lampy -zamowic drzwi do szafy i garderoby -zabudowac gabinet -zagospodarowac garaz -wypedzic kreta z dzialki Nie wierze co prawda, ze sie wszytsko uda ale moze choc kilka pozycji zejdzie moze do dolnej lazienki zakupie takie lamapy http://swiatswiatla.pl/product_info.php/info/p8260_Cassini-One-122-W-reflektor-podwojny-2x50W.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.02.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Mam wsio to samo oprócz kreta choć wiem, że się chciał dokopac, ale za płytko kopał... mam nadzieje, że go podmurówka powstrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.02.2011 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 ja mam przez ta zime trawnik calkowicie usiany kopcami, trzeba bedzie zastosowac karbid chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.02.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Do zrobienia na ten rok: -pomalowac pod schodami i gabinet -zakupic lampy -zamowic drzwi do szafy i garderoby -zabudowac gabinet -zagospodarowac garaz -wypedzic kreta z dzialki Nie wierze co prawda, ze sie wszytsko uda ale moze choc kilka pozycji zejdzie moze do dolnej lazienki zakupie takie lamapy http://swiatswiatla.pl/product_info.php/info/p8260_Cassini-One-122-W-reflektor-podwojny-2x50W.html kilka zejdzie, kilka przyjdzie. Niekończąca się opowieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.02.2011 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 no nie ma jak optymistyczne podejscie do zycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.02.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Mysia ale ja żyje nadzieja że kiedyś do tej listy sobie dopisze - wakacje na Bali a to będzie znak, ze początek końca widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.02.2011 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 ja tez mam nadzieje ze ta lista sie kiedys skonczy ale o Bali to nawet nie marze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.02.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 skończy się, skończy jakby nie takie myślenie bym się upijała z żałości co drugi dzień na szczęście co najgorsze mam za sobą. A zakup firanek i lamp jakoś przetrwam ale wyzwanie na teraz jest duże - blat i schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.02.2011 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 ja mam jeszcze liste na przyszy rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.02.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 w styczniu !!! bój się Boga serca dla siebie nie masz !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.02.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 ja nie jestem pesymistką, tylko realistką.W domu zawsze jest i będzie robota, albo wykańczanie, albo drobniejsze, czy grubsze remonty.Szczerze powiedziawszy to wolę jednak pojechać na egzotyczne wakacje raz w roku niż wyposażyc gabinet, czy zrobić kostkę.To się potem przeżywa i wspomina przez cały rok, a kostka poprostu jest i tyle Mam za sobą siedmioletnie doświadczenie: najpierw urządzanie dwóch mieszkań, teraz domu. Myśle, ze zanim skończę dom minie jeszcze ze 4-5 lat.To kolejny kawał czasu, który teoretycznie powinnam się wyrzekać wakacji, ale chyba nie zamierzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.02.2011 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 mnie az tak nie ciagnie na wakacje, rownie fajnie jest mi w domua na wakacjach za granica upal ktorego nie lubie lub leje jesli jestem w Polsce i sie kisze na 10m2 w 4 osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.02.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Do zrobienia na ten rok: -pomalowac pod schodami i gabinet -zakupic lampy -zamowic drzwi do szafy i garderoby -zabudowac gabinet -zagospodarowac garaz -wypedzic kreta z dzialki Nie wierze co prawda, ze sie wszytsko uda ale moze choc kilka pozycji zejdzie moze do dolnej lazienki zakupie takie lamapy http://swiatswiatla.pl/product_info.php/info/p8260_Cassini-One-122-W-reflektor-podwojny-2x50W.html Nie jest źle Marta! Lampki bardzo ładne - proste i nowoczesne - będą pasować do Twojej łazienki! Jeśli chodzi o kreta to polecam lampy solarne: http://allegro.pl/odstraszacz-solarny-na-krety-kret-na1000m-promocja-i1417738721.html#gallery Po zeszłorocznej zimie miałam pełno kopczyków, a odkąd kupiłam nie odwiedził mnie żaden kopiący stworek -) Polecam P.S. Pochwal się gdzie się na tych nartach woziłaś..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.02.2011 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Austria zell am see , kaprun ja mialam odtraszacz ale taki na baterie i w miejscu gdzie byl wbity to kret robil sobie kopiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.02.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 boszzz, te odstraszacze działają również na myszy polne. No i mamy konflikt interesów, bo na co mi ogród, w którym nie będe się mogła pojawic A tak na serio to moja koleżanka też ma te grzybki na krety i też mówi, ze się wyniosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.02.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Tez sobie zrobie liste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts