markoto 01.02.2011 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 a moj kret to chyba amator odstraszaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.02.2011 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 boszzz, te odstraszacze działają również na myszy polne. No i mamy konflikt interesów, bo na co mi ogród, w którym nie będe się mogła pojawic A tak na serio to moja koleżanka też ma te grzybki na krety i też mówi, ze się wyniosły ale ma te solarne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.02.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 świetne te lampki marta podziwiam za liste - ja nawet sie za taką nie biorę bo co się za nią zabieram to mnie od razu przeraża. na razie kupiłam hurtem milion piećset roślinek i teraz się zastanawiam jak je przywieźć z ciechanowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.02.2011 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 ja mysle ze twoja lista jest duuuzo krotsza niz moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 02.02.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Efi Ty zawsze trzy kroki naprzód. Luty a Ty roslinki kupiłaś. Marys czy jedna taka lamka wystarczy na ok 500 m2? u mnie tył działki zryty totalnie. a propos działki to wolałam jak zalegał snieg - jak stopniał to odsłonił moc roboty do wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.02.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 kupiłam bo ostatnio jak sie za to zabralam w czerwcu to nie było co kupować. ja mam te ch....rne graby których nigdzie nie ma, więc nie chciałam sie obudzic z palcem w nocniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.02.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Dzięki za info o odstraszaczu na krety. Mamy tak zrytą dzialkę, że płakać się chce Kopce giganty jakieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 02.02.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Marys czy jedna taka lamka wystarczy na ok 500 m2? u mnie tył działki zryty totalnie. Monia ja kupiłam akurat te z zasięgiem 1000m, bo moja działka ma prawie 1500m2. Postawiłam dwie po przeciwległych końcach ogrodu i jak na razie jest git. Muszę Wam zrobić zdjęcie co się dzieje za płotem - kopiec na kopczyku! Ale śmiejemy się z sąsiadami, że przegoniliśmy wszystkie krety z naszych trzech działek, więc gdzieś się muszą podziać -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 02.02.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Marta pochwal się wczorajszymi zakupami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.02.2011 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 nic nie kupilam ide dzis polowac do tesco ale jest duzo fajnych gier dla dzieciakow od 5 lat, macie ktoras z tych: piraci kot i mysz blokada antywirus metro port lotniczy polowanie na robale pedzace zolwie totem skubane kurczaki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.02.2011 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Marys a dzialaja te lampy w zimie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 02.02.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Marys a dzialaja te lampy w zimie?? Pytasz o zasadę działania czy skuteczność..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 02.02.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 nic nie kupilam Czyżby nic szczególnego nie wpadło Ci w oko..!? Co do gier, to niestety nie mam nic z Twojej listy. Moja 5-cio latka uwielbia grę "Zgadnij kto to" i warcaby - musieliśmy ją nawet zapisać na kółko szachowe w przedszkolu... Zobaczymy jak długo pochodzi..?! Poza tym fajną grą zręcznościową są spadające małpki: http://www.alleprezenty.pl/prezent-423716 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.02.2011 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 chodzi o to ze sa solarne a w zimie tego slonca tyle co nic, wiec dzialaja one czy nie??? tzn trzeba je odsniezac chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.02.2011 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 te malpki znam ja teraz szukam takich logicznych, ta kot i mysz to nawet gralam trzeba zrobic polaczenie miedzy 2 elementami sa rozne poziomy trudnosci, juz mam dosc zabaweg a w gry mozemy grac wszyscy i jakis pozytek z tego bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.02.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 no juz raz odpowiadałam i nie wiem gdzie ten post jest. Martusia, koleżanka ma te odstraszacze solarne. Mówi, ze kret się wyniósł. Ja mam raczej problem z nornicami.U sąsiadki jest kret i co jej wyrabia z trawnikiem to głwa mała. Co chwila kopce, lato zima, nic kreta nie powstrzyma. U mnie tylko bruzdy po nornicach przy siatce z jednej strony. Ciągle korzenie na wierzchu.Ja znalazłam na pakamerze piękne wianki, ale tak piękne, ze oglądałam wczoraj i nie mogłam przestać się zachwycać. Na każdą porę roku i tak sobie myśle, ze chyba nawet do mojego domu by się większość nadawałahttp://www.pakamera.pl/kakachna-300_s116342.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.02.2011 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 te wianki cudne bo z prawdziwych roslinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.02.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 chyba trzeba wygospodarować kawałek placyku na rośliny bukietowe.Trochę juz mam, bo i lawenda i hortensja, rozchodniki i trawy są. Zatrwian by się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.02.2011 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 az musialam poszukac tego zatrwiana tu jak zrobic bukiecik z zatrwiana http://ogrody.gazetadom.pl/ogrody/51,72195,4120823.html?i=7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.02.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Z tymi kretami to jest róznie. Dobrze i niedobrze że są. Jak kreta nie ma to w ziemi pędraki siedzą i podgryzają korzenie roślinkom. Kret kopie ale zjada pedraki..... Teraz musze wybrać co wolę - pędraki czy kreta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts