markoto 30.09.2008 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 BBten kibelek jest leciutko kwadratowy, siedzi sie na nim bardzo wygodnie juz testowalam u znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 30.09.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Markoto piekne te kominki ktore wklejasz. Nawet nie potrafie sie zdecydowac, ktory fajniejszy. Szkoda, ze nie moge cofnac czasu..eh! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.09.2008 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Najgorsze, ze na zaden sie nie moge zdecydowac chyba 1 ten czarny, 4 i 7 beda ostatecznie walczyc miedzy soba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 30.09.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Hehe..ja Ci powiem, ze wcale Ci sie nie dziwie. Nie wiem jaka masz koncepcje salonu (czy kominek ma byc centralnym punktem), ale rzeczywiscie 4 jest naprawde super. 7 tez....jej jaki trudny wybor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.09.2008 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 W dzienniku sa rzuty, kominek jest na srodku sciany miedzy salonem i jadalnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.09.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Aga nic nie mów o blatach marmurowych. Jak chciałam takowy to mi mój luby zaproponował spacer po cmentarzu i się skończyło. Wyjdzie na to że my jacyś skrzywieni na punkcie nieboszczyków O jakim kibelku mówicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.09.2008 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Moim on nie bardzo kwadratowy ma lekkie zarysy ten roca hall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 30.09.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Aga nic nie mów o blatach marmurowych. Jak chciałam takowy to mi mój luby zaproponował spacer po cmentarzu i się skończyło. Wyjdzie na to że my jacyś skrzywieni na punkcie nieboszczyków chyba postawie straznika przy pomniku moich dziadków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.09.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 hihihi nikt nie chce grobów kraść co pokazywałam jakiś granit lubemu (i to niezależnie od koloru) to mi mówił że grobowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 30.09.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Aga nic nie mów o blatach marmurowych. Jak chciałam takowy to mi mój luby zaproponował spacer po cmentarzu i się skończyło. Wyjdzie na to że my jacyś skrzywieni na punkcie nieboszczyków O jakim kibelku mówicie? Heh..wiem o czym mowisz Slyszalam to nie raz, na szczescie nie od meza. Bedziemy mieli barrrdzo grobowy granit stargalaxy. A o jakim innym blacie myslisz? Chyba musze popedzic do teojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 30.09.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Markoto spojrzalam na plan. Nie wiem czy ta 4 zbyt "gruba" na takie miejsce. Ale 1 i 7 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.09.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 aga chciałabym ciemnobrązowy ale musi się dać łączyć pod kątem 90 stopni. konglomeraty podobno odpadają. a o drewnianych takich nie słyszałam. zostaje plastik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.09.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 a do dziennika to zapraszam oczywiście ale jako że ja jeszcze w malinach to zazwyczaj dyskusja o wykończeniówce toczy się w komentarzach ale zdjęcie blatu wraz z konkursem z tego co pamiętam to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.09.2008 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 czemu konglomerat nie moze byc lamany? tu jest http://corian.co.uk/Corian/en_GB/assets/images/homeowner/kitchen/large/kitchengal2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.09.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 hihihi nikt nie chce grobów kraść co pokazywałam jakiś granit lubemu (i to niezależnie od koloru) to mi mówił że grobowy albo salceson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.09.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 hihihi nikt nie chce grobów kraść co pokazywałam jakiś granit lubemu (i to niezależnie od koloru) to mi mówił że grobowy albo salceson salcesonów nie pokazywałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.09.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 czemu konglomerat nie moze byc lamany? tu jest http://corian.co.uk/Corian/en_GB/assets/images/homeowner/kitchen/large/kitchengal2.jpg to był skrót myślowy konglomeraty odpadają ciemne bo podobno bardzo widać ryski a o łączeniu mówiłam o drewnianym. chodzi o to żeby blat na wyspie schodził do podłogi (jako noga) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.09.2008 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Wydaje mi sie, ze nie ma problemu ze zrobieniem drewnianego tylko pewnie nie ebdzie to wygladalo jak robione z jednego kawalka ale na pewno mozna to zrobic fajnie. Tak ma Monikahttp://img171.imageshack.us/img171/9910/obraz017gf8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.10.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Markotko jak próbowałaś kibelek i Ci pasuje to ok Tak tylko na wszelki wypadek mówiłam, bo niektórzy nie próbują kibelków a potem marudzą, że nie mają kwadratowej dupci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 01.10.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 czesc a moja .... jest kwadratowa do szafy podobna a kiedyś nie była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts