kaśka maciej 06.03.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 No ale to i tak jest za trudne jak na II klasę. De facto, dzieci gruntownie dowiaduja sie o częściach mowy w IV klasie.Swiat się kończy, serio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 06.03.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 ja też jestem lkko przerażona jak to czytam. Marysia też jest w drugiej, ale wydaje mi się, ze nie mają jeszcze części mowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Irma, a równania z jedną niewiadomą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 06.03.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 nie, żadnych iksów nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Poza nogami nauczycielki. Sorry, ale nie moglam sie powstrzymac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 06.03.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 małgoś widzę, że wstałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Kochana, ja juz od 14 w robocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 06.03.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.03.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Hm.. aż sprawdziłam zeszyt mojego Bartka. Oto ostatnie dyktando .. Mróz ustąpił i mój ogród się zazielenił. Niedługo zza morza wrócą jaskółki. Wiewiórki i króliki bawią się na podwórku. Błędów 1 w wyrazie mój. :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.03.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 I są jeszcze zdania sprawdzające użycie . ! i ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.03.2011 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 (edytowane) No dwuznaki juz maja przerobione wiec i w tekscie sie pojawiaja no i w dyktandzie Nikt sie nie pyta czy pani zna PP bo kto to widzial zeby rodzice sie szkolil co ma byc przerabiane a co nie, Kaska ty masz latwiej bo jestes nauczycielka i wiesz jak to wszystko dziala. A Malki dziecie to z tych zdolnych co go przerzucaja na wyzszy poziom Edytowane 6 Marca 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Moim skromnym zdaniem rodzice nie musza sie znac, co jest w programie a czego nie ma, ale na pewno moga sie burzyc, ze skoro powazny odsetek niedebilnych dzieci nie radzi sobie z zadaniami, to nie z nimi jest cos nie tak, a z zadaniami. Nawet na egzaminach na studiach jest niepisany zwyczaj, ze jesli obleje ponad polowa, pal z egzaminu sie nie wpisuje do indeksu. U mnie w V klasie tez byla taka pochlastana polonistka, ktora dawala paly za nieznajomosc 5-tej czy tam 6-tej zwrotki hymnu i bez wnikania w detale po prostu rodzice ja wykopali w kosmos na emeryture. Podalyscie tu przyklady z I i z II klasy - moim zdaniem one sie w ogole nie roznia stopniem trudnosci, wiec cos jest nie tak z ta podstawa programowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.03.2011 01:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 A Malki dziecie to z tych zdolnych co go przerzucaja na wyzszy poziom no akurat dyktando nie jest dobrym przykładem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.03.2011 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 widocznie dyktando jest wyjatkiem potwierdzajacem regule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.03.2011 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Marys wrzuc do fotek swoja szafke barowa, musze cos zaprojektowac i szukam inspiracji po forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.03.2011 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.03.2011 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Prosze o pomoc, chce meble w salonie z debu litego z takiej klejonki jak na schody zobaczymy czy sie da i z wstawkami z czarnego lakieru albo szkla. Wrzucilam moje wypociny na temat bardzo prosze o komentarze i propozycje zmian, to co zaszrafowane to czarne pozostale to drewno.Do tego bedzie jeszcze stolik -lawa chyba cos jak propozycja 1 czyli z szuflada na to wszystko co mi zalega na stole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.03.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Markoć, a Ty chcesz te meble dębowe w kolorze dębu, czy bejcowane na merbau?I dlaczego takie klasyczne formy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.03.2011 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 (edytowane) debowe debowe to wymysl mi prosze cos bardziej nowoczesnego ja nie mam konceptu chcialam stolik z litego drewna najlepiej olejowany no i do tego meble podoba mi sie taki jak ma Editta ale ja musze miec na nogach a nie takie skrzynki Edytowane 7 Marca 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.03.2011 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 opcja 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts