Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hm.. aż sprawdziłam zeszyt mojego Bartka. Oto ostatnie dyktando ..

Mróz ustąpił i mój ogród się zazielenił. Niedługo zza morza wrócą jaskółki. Wiewiórki i króliki bawią się na podwórku.

Błędów 1 w wyrazie mój. :D:D:D

No dwuznaki juz maja przerobione wiec i w tekscie sie pojawiaja no i w dyktandzie :)

Nikt sie nie pyta czy pani zna PP bo kto to widzial zeby rodzice sie szkolil co ma byc przerabiane a co nie, Kaska ty masz latwiej bo jestes nauczycielka i wiesz jak to wszystko dziala.

A Malki dziecie to z tych zdolnych co go przerzucaja na wyzszy poziom :)

Edytowane przez markoto

Moim skromnym zdaniem rodzice nie musza sie znac, co jest w programie a czego nie ma, ale na pewno moga sie burzyc, ze skoro powazny odsetek niedebilnych dzieci nie radzi sobie z zadaniami, to nie z nimi jest cos nie tak, a z zadaniami. Nawet na egzaminach na studiach jest niepisany zwyczaj, ze jesli obleje ponad polowa, pal z egzaminu sie nie wpisuje do indeksu. ;) U mnie w V klasie tez byla taka pochlastana polonistka, ktora dawala paly za nieznajomosc 5-tej czy tam 6-tej zwrotki hymnu i bez wnikania w detale po prostu rodzice ja wykopali w kosmos na emeryture. Podalyscie tu przyklady z I i z II klasy - moim zdaniem one sie w ogole nie roznia stopniem trudnosci, wiec cos jest nie tak z ta podstawa programowa...

Prosze o pomoc, chce meble w salonie z debu litego z takiej klejonki jak na schody zobaczymy czy sie da i z wstawkami z czarnego lakieru albo szkla. Wrzucilam moje wypociny na temat bardzo prosze o komentarze i propozycje zmian, to co zaszrafowane to czarne pozostale to drewno.

Do tego bedzie jeszcze stolik -lawa chyba cos jak propozycja 1 czyli z szuflada na to wszystko co mi zalega na stole

debowe debowe

to wymysl mi prosze cos bardziej nowoczesnego ja nie mam konceptu :( chcialam stolik z litego drewna najlepiej olejowany no i do tego meble :) podoba mi sie taki jak ma Editta ale ja musze miec na nogach a nie takie skrzynki

DSC02656.JPG

Parter#5441363661147678306

DSC03429.JPG

Edytowane przez markoto