78mysz 07.03.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Markociu, ale ja nie umiem sobie wyobrazić dębu z czerwonym egzotykiem (tu kajam się również o dobór swojego debu do schodów czy na odwrót). nie lubie tego połączenia. W większości przypadków jakie ogladałam wydaje mi się ono gryzące, albo duszące, ciężkie w odbiorze. Juz tak mam. nie mówię, ze nie da się tego zrobić dobrze, aczkolwiek wg trzeba być juz naprawdę specjalistą żeby to zrobić umiejetnie. Nie chcę Ci podcinać broń boziu skrzydeł, bo może masz lepszą wyobraźnię niż ja.Znacznie bardziej podoba mi się połaczenie merbau z bardzo ciemnym brązem, a najbardziej lubię z bielą.U Ciebie kombinowałabym z szafkami w ciemnej szarości. Masz jej całkiem sporo i ładnie koresponduje z całością. Można w to przepleść trochę drewna, ale jesli mialby to być dąb, to bym go delikatnie podbejcowała na lekki pomarańczowawy brąz, zeby wygladał jak jasniejszy merbau. Posiedziałabym na Twoim miejscu trochę w "salonie Mario". U niej jest taka podłoga, jest ta szarość, jest szafka czarna pod tv-o ile dobrze pamiętam. Witrynę wysoką kombinowałabym taką, zeby "pasowała"formatem szafek do twojego pięknego kominka i wieszałabym ją na ścianie, podobnie jak szafkę tv.ale wiesz, to tylko takie gadanie moje;)a pokażesz miejsce na tą witrynę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.03.2011 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 (edytowane) jak bede w domu to cykne ale wiesz ze moj merbau to za diabla nie jest czerwony, pokaze ci wstawki na nim takie jasne jak dab, moze ci to bardziej zgra, poza tym nie chce juz mebli w kolorze ciemnym braz , mam go juz w nadmiarze. Szary tez moglby byc tylko myslalam, ze jak mam czarne kanapy to wstawki czarne beda lepiej graly. Bialy lakier na szafke tez moglby byc ale obawiam sie ze stol by dlugo nie wytrzymal w lakierze. Moze np dab podbejcowac na bialo i zostawic olejowany Jak powiesze ta szafke z flaszkami i szklem na tej dzialowce to boje sie ze mi to spadnie z niezlym hukiem Edytowane 7 Marca 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.03.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 aaa, to stól też planujesz:)Wiesz, jakoś tak przemawiają do mnie Twoje argumenty. Inna sprawa, ze szafki mogą być w lakierze, a stól i ława w drewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.03.2011 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 No tez moga byc ale nie wiem czy jak tam walne bialy lakier to bedzie dobrze wygladac No nic cykne fotki to moze bedziesz miec poglad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.03.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 a co z krzesłami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.03.2011 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 krzesla na razie sa jakie sa i nie mam koncepcji na inne , myslalam zeby je poobdzierac z bejcy i pokolorowac pod kolor stolu a jak sie nie uda to bede musiala znalezc jakies ale to spiew przyszlosci ale raczej na jakims drucianym korpusie chyba czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2011 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Dlaczego to musi byc akurat z tej samej klejonki co podloga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.03.2011 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Skad Malgosiu pomysl ze ma byc z tego co podloga? mowilam ze chce z debowej klejonki z jakiej sie robi schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Skad Malgosiu pomysl ze ma byc z tego co podloga? mowilam ze chce z debowej klejonki z jakiej sie robi schody Aaaaaaaaaacha. To sorry, cus za szybko przeczytalam. Nie wiem, z jakiej sie robi schody, ale popieram polaczenie drewna z szarym, u Ciebie byloby super. Mogloby byc szklo jesli koniecznie chcesz, ale szare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 07.03.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Markoto, a moze zrób z klejonki bejcowanej an szaro z grafitowymi błyszczącymi wstawkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.03.2011 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 hmmm musze podumac boscie mi calkiem w glowie zawrocily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 A widzialas hemnesy szare? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2011 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 na zywo nie, musze podskoczyc do ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.03.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Z meblami nie pomogę... W szoku jestem co to uczą i wymagają od dzieci..... Malcia Młode do drugiej klasy już chodzi???? Przecież we wrześniu do szkoły poszedł..... I dzień dobry z rana... może będzie tak ładnie jak wczoraj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2011 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 ale go przeniesli bo za madry byl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.03.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 gdzie mam szukać, w sezamie nie widzę tych zdjęć Martusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2011 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Myszko napisalam ci ze nie wkleilam jeszcze :Dpo pracy wkleje bo mi bateria padla podczas przegrywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.03.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Marta!!!!!!!! to nie tak, on po prostu umiał to czego dzieci uczą się w I klasie,a nie było sposobu by dostawał inny materiał do opracowania,bo dzieci w klasie było 16 a pani jedna.Dochodziło do takich absurdów, że pani prowadziła lekcje, a on przez 5 godzin czytał sobie książki. Kurna, no poczytać to on mógł w domu, do tego szkoła mu nie potrzebna i wstawanie o 7 rano . Więc w grę wchodziło albo nauczanie domowe - ale odcięcie go od rówieśników raczej dobrze by na niego nie wpłynęło, albo przeniesienie do klasy programowo wyżej i tą opcję wybraliśmy - mam nadzieję ,ze słusznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2011 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 no toz mowie, ze za madry byl na 1 klase Juz sie tak nie kajaj bo wiesz dobrze, ze dziecie twoje nieprzecietne jest powinnas byc z tego dumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.03.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Ooooo Malcia to ja nawet o tym nie wiedziałam ... Gratulować awansu i zakończenia edukacji w pierwszej klasie... A świadectwo dostał????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts