malka 08.03.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 no dumna jestem i to bardzo, ale staram się traktować go jak przeciętnego ośmiolatka, co by mu sodówka nie uderzyła Aaaaa dzięki Wiola, przekażę....świadectwa nie dostał, głupio tak po 3 miesiącach cenzurkę za rok wystawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2011 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 no Amelka z wrzesnia wiec ma 7 pewnie dlatego nie jest taka genialna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.03.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 jest genialna,tylko jeszcze nie odkryłaś w jakiej dziedzinie no moje z lutego - a znam teorię (poparta jakimiś szerokimi badaniami) , że osoby urodzone zimą (XII-II) mają niższy iloraz inteligencji, generalnie mają pod górkę, są gorzej wykształceni, gorzej zarabiają... no i co o tym myśleć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.03.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 jest genialna,tylko jeszcze nie odkryłaś w jakiej dziedzinie no moje z lutego - a znam teorię (poparta jakimiś szerokimi badaniami) , że osoby urodzone zimą (XII-II) mają niższy iloraz inteligencji, generalnie mają pod górkę, są gorzej wykształceni, gorzej zarabiają... no i co o tym myśleć? Hi, hi... a co ja mam powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2011 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 moze mialo byc tylko do I (choc ja z I) ale wiesz zawsze sa wyjatki potwierdzajace regule :D Amelia jest genialna we wnerwianiu rodzicow i wymyslaniu glupot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.03.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 A tego rodzaju zdolność to ma większość dzieci ale gwarantuje Ci w wymyślaniu głupot mojego młodego nie pobije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2011 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 ale moze te glupoty sa bardziej tworcze i sensowne bo glupoty mega dziecka sa mega glupotowate ostatnio posmarowali sobie w klasie rece klejem do papieru, polowa dostala uczulenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.03.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 na zywo nie, musze podskoczyc do ikea Ta ich szarosc jest taka bardziej sino-fioletowa, wiec niekoniecznie bedzie Ci odpowiadala, ale moze Cie zainspiruje, bo to wlasnie bejcowane na szaro drewno jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.03.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 To co to za klej był Mega twórcze głupoty to np. sprawdzanie jak się pali szczoteczka do zębów,a że w łazience jedynym źródłem ognia jest piecyk, to właśnie Junkers i Oral-B sponsorowali ten odcinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.03.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Podalabym szkole do sadu za ten klej. A takie eksperymenty sa super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.03.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 To co to za klej był Mega twórcze głupoty to np. sprawdzanie jak się pali szczoteczka do zębów,a że w łazience jedynym źródłem ognia jest piecyk, to właśnie Junkers i Oral-B sponsorowali ten odcinek Ten odcinek był bombowy! Poproszę następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.03.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Z głupot szkolnych to mogę się "pochwalić", że w 5/6 klasie mieliśmy przynieśc na ZPT kalkę techniczną, cos rysowaliśmy czy pismo techniczne ćwiczyliśmy. No i dużo mnie zostało tej kalki. Więc razem z genialnymi innymi koleżankami wpadłysmy na pomysł, żeby ta kalką wysmarować pysk takiej jednej co to nas wkurwiała niemożebnie. Oczywiście cwaniary ją trzymały, a smarowałam ja No bez OPRu się nie obyło, rodzice do szkoły, kary, uwagi. Jaja generalnie. Po ćwierćwieku laska się odkuła. Zleciła mi tłumaczenie ( pracuje w firmie farmaceutycznej i miałam przetłumaczyć jakieś przezentacje leków) i potem nie chciała mi zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.03.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 ale moze te glupoty sa bardziej tworcze i sensowne bo glupoty mega dziecka sa mega glupotowate ostatnio posmarowali sobie w klasie rece klejem do papieru, polowa dostala uczulenia Eeee, tam. Sklejone ręce to pikuś. Ja sobie w szkole zakleiłam buzię butaprenem i niezbyt miło wspominam odklejanie ust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 08.03.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 a ja się buteprenam naćpałam...ale to było na studiach, więc się nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.03.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 No coz, male dzieci maly klopot... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2011 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 aaa czyli na razie mam luzik nie za bardzo mnie pocieszylyscie bo widze ze im czlowiek starszy tym glupszy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.03.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 aaa czyli na razie mam luzik nie za bardzo mnie pocieszylyscie bo widze ze im czlowiek starszy tym glupszy :D nawet z dziewczynkami nie ma co liczyć na spokój. W wieku 6 lat miałam włosy do pasa. Mama czesała mi je w dwa wysoko zaczesane kucyki po bokach głowy. Któregoś dnia bawiłyśmy się z moją przyjaciółką w jej babcię fryzjerkę i Magda obcięła mi jednego kucyka tuż przy samej gumce. Włosy schowałyśmy pod dywan i szybciutko poszłam spać. Rano mama jak mnie chciała uczesać do szkoły, to przeżyła "lekki" szok :lol2: A zamiast do szkoły poszłam do fryzjera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 08.03.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 NAjbardziej mnie rozśmieszyło, ze byłaś taka sprytna i schowałaś kucyk pod dywan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.03.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Dobre, dobre... A ja jak malowalam usta szminka to potem je chowalam do srodka zeby nie bylo widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.03.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 włosy przynajmniej nie śmierdziały ja chowałam mięso z obiadu do takiego dużego dekoracyjnego wazonu, mama była zdziwiona,że tak chętnie zaczęłam jeść...do czasu, aż zapaszek wątpliwej urody zaczął roznosić się po mieszkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts