Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

no dumna jestem i to bardzo, ale staram się traktować go jak przeciętnego ośmiolatka, co by mu sodówka nie uderzyła ;)

Aaaaa dzięki Wiola, przekażę....świadectwa nie dostał, głupio tak po 3 miesiącach cenzurkę za rok wystawiać ;)

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jest genialna,tylko jeszcze nie odkryłaś w jakiej dziedzinie :)

no moje z lutego - a znam teorię (poparta jakimiś szerokimi badaniami) , że osoby urodzone zimą (XII-II) mają niższy iloraz inteligencji, generalnie mają pod górkę, są gorzej wykształceni, gorzej zarabiają...

no i co o tym myśleć?

jest genialna,tylko jeszcze nie odkryłaś w jakiej dziedzinie :)

no moje z lutego - a znam teorię (poparta jakimiś szerokimi badaniami) , że osoby urodzone zimą (XII-II) mają niższy iloraz inteligencji, generalnie mają pod górkę, są gorzej wykształceni, gorzej zarabiają...

no i co o tym myśleć?

Hi, hi... a co ja mam powiedzieć?:rolleyes:

To co to za klej był :o

Mega twórcze głupoty to np. sprawdzanie jak się pali szczoteczka do zębów,a że w łazience jedynym źródłem ognia jest piecyk, to właśnie Junkers i Oral-B sponsorowali ten odcinek ;)

To co to za klej był :o

Mega twórcze głupoty to np. sprawdzanie jak się pali szczoteczka do zębów,a że w łazience jedynym źródłem ognia jest piecyk, to właśnie Junkers i Oral-B sponsorowali ten odcinek ;)

Ten odcinek był bombowy!:lol2:

Poproszę następny.:D

Z głupot szkolnych to mogę się "pochwalić", że w 5/6 klasie mieliśmy przynieśc na ZPT kalkę techniczną, cos rysowaliśmy czy pismo techniczne ćwiczyliśmy. No i dużo mnie zostało tej kalki. Więc razem z genialnymi innymi koleżankami wpadłysmy na pomysł, żeby ta kalką wysmarować pysk takiej jednej co to nas wkurwiała niemożebnie. Oczywiście cwaniary ją trzymały, a smarowałam ja :lol2: No bez OPRu się nie obyło, rodzice do szkoły, kary, uwagi. Jaja generalnie.

Po ćwierćwieku laska się odkuła. Zleciła mi tłumaczenie ( pracuje w firmie farmaceutycznej i miałam przetłumaczyć jakieś przezentacje leków) i potem nie chciała mi zapłacić :D

ale moze te glupoty sa bardziej tworcze i sensowne bo glupoty mega dziecka sa mega glupotowate :) ostatnio posmarowali sobie w klasie rece klejem do papieru, polowa dostala uczulenia :)

Eeee, tam. Sklejone ręce to pikuś. Ja sobie w szkole zakleiłam buzię butaprenem i niezbyt miło wspominam odklejanie ust :lol2:

aaa czyli na razie mam luzik :) nie za bardzo mnie pocieszylyscie bo widze ze im czlowiek starszy tym glupszy :p :D:D

nawet z dziewczynkami nie ma co liczyć na spokój. W wieku 6 lat miałam włosy do pasa. Mama czesała mi je w dwa wysoko zaczesane kucyki po bokach głowy. Któregoś dnia bawiłyśmy się z moją przyjaciółką w jej babcię fryzjerkę i Magda obcięła mi jednego kucyka tuż przy samej gumce. Włosy schowałyśmy pod dywan i szybciutko poszłam spać. Rano mama jak mnie chciała uczesać do szkoły, to przeżyła "lekki" szok :lol2: :lol2: A zamiast do szkoły poszłam do fryzjera :lol2:

włosy przynajmniej nie śmierdziały ;)

ja chowałam mięso z obiadu do takiego dużego dekoracyjnego wazonu, mama była zdziwiona,że tak chętnie zaczęłam jeść...do czasu, aż zapaszek wątpliwej urody zaczął roznosić się po mieszkaniu.