Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Z mięsem przypomniała mi się jedna przygoda... W wakacje... mama dała mi ogromną torbę mięsa dla psów i wysłała do tychże i mojej Babci na Mazury. Wsiadłam w pociąg, ale pech chciał, że spotkałam znajomych jadących na obóz zerowy z PWST... no i dotarłam do babci po tygodniu i ze zdziwieniem i pewnym obrzydzeniem odkryłam na dnie plecaka biało-pełzającą torbę...:sick:

A ja pamietam ze tez mialam pomysl jak Mlody malki wsadzilam linijke w swieczke i jak sie zaczelo palic to rzucilam na poduszke ktora tez sie zaczela palic, na szczescie mama byla w poblizu i ugasila, nie wiem ile moglam miec lat ale chyba nieduzo bo nie pamietam tego :)

ja topiłam namiętnie patyczki od lizaków, do dziś mam ślad na dłoni, jak mi taki stopiony plastik kapnął....albo robiłam pożar w popielniczce. A najfajniejsze było rozpuszczanie aspiryny w kolorowej wodzie...w sumie to nie wiem co mnie w tym tak rajcowało...

Amelia jak byla mlodsza to namietnie kleila gume we wlosy i raz przykleila sobie do grzywki tuz przy skorze a bylo to zaraz przed impreza roczkowa Patryka to polecielismy na pomoc do fryzjera, niestety z tym sie za duzo nie dalo zrobic :D

No zamowilam juz wszytskie lampy i rolety na okna do wiatrolapu i gabinetu

Teraz pora zamowic drzwi przesuwne do szafy i garderob, pomalowac gabinet wreszcie i porobic listwy i zabudowe gabinetu.

Potem meble do salonu i jadalni, narzute do sypialni bo na lozko to nie wiem kiedy sie doczekam skoro przeciez jeszcze sie da spac :D

Edytowane przez markoto

no co Ty. od czerwca nie było go u mnie. zabrał jedne drzwi do poprawki i do tej pory nie mam. miał przyjechac w ostatnim tygodniu stycznia, nie odezwał sie, ostatnio zadzwoniłam i mówił ze w tym tygodniu przyjedzie ale nie sądze. jeszcze ma trochę rzeczy do wykończenia. i musi zabrać kolejne drzwi bo pękła szybka. no i prowadnice w stole zmienić. jakie meble zamawiasz do gabinetu? w fornirze? a salon? wiesz juz ?

Dziewczyny, czytam Wasze wczorajsze zwierzenia z dzieciństwa i leżę i rechoczę :lol:

Z głupot szkolnych to mogę się "pochwalić", że w 5/6 klasie mieliśmy przynieśc na ZPT kalkę techniczną, cos rysowaliśmy czy pismo techniczne ćwiczyliśmy. No i dużo mnie zostało tej kalki. Więc razem z genialnymi innymi koleżankami wpadłysmy na pomysł, żeby ta kalką wysmarować pysk takiej jednej co to nas wkurwiała niemożebnie. Oczywiście cwaniary ją trzymały, a smarowałam ja :lol2: No bez OPRu się nie obyło, rodzice do szkoły, kary, uwagi. Jaja generalnie.

Po ćwierćwieku laska się odkuła. Zleciła mi tłumaczenie ( pracuje w firmie farmaceutycznej i miałam przetłumaczyć jakieś przezentacje leków) i potem nie chciała mi zapłacić :D

Kaśka, trzeba było jej powiedzieć, że jeszcze trochę kalki Ci zostało :lol:

nawet z dziewczynkami nie ma co liczyć na spokój. W wieku 6 lat miałam włosy do pasa. Mama czesała mi je w dwa wysoko zaczesane kucyki po bokach głowy. Któregoś dnia bawiłyśmy się z moją przyjaciółką w jej babcię fryzjerkę i Magda obcięła mi jednego kucyka tuż przy samej gumce. Włosy schowałyśmy pod dywan i szybciutko poszłam spać. Rano mama jak mnie chciała uczesać do szkoły, to przeżyła "lekki" szok :lol2: :lol2: A zamiast do szkoły poszłam do fryzjera :lol2:

Lidszu, mogłaś tym butaprenem spróbować kucyka przykleić z powrotem zamiast pod dywan go chować ;)

jeszcze sie nie rozmyslilam :) chce zeby mi to zrobil stolarz ale ciagle szukam inspiracji

przeglądałam galerię na stronie MD ale tam zbyt wiele mebli salonowych nie ma... pewnie też już tam zaglądałaś?

ja sobie wymyśliłam meble do salonu - inspirowane tymi z boconcept, ale zmodyfikowane pod rozmiary swojego salonu :rolleyes:

jeszcze sie nie rozmyslilam :) chce zeby mi to zrobil stolarz ale ciagle szukam inspiracji

Nie wiem czy Cię zainspirują, ale Hulsta ma fajne meble i tak jokoś z Tobą mi się skojarzyły, znaczy z tymi rysunkami co pokazywalaś.

Myślę, że dobry stolarz bez problemu "zainpsiruje" się i coś Ci wystruga