rasia 08.03.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.03.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Z mięsem przypomniała mi się jedna przygoda... W wakacje... mama dała mi ogromną torbę mięsa dla psów i wysłała do tychże i mojej Babci na Mazury. Wsiadłam w pociąg, ale pech chciał, że spotkałam znajomych jadących na obóz zerowy z PWST... no i dotarłam do babci po tygodniu i ze zdziwieniem i pewnym obrzydzeniem odkryłam na dnie plecaka biało-pełzającą torbę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.03.2011 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 A ja pamietam ze tez mialam pomysl jak Mlody malki wsadzilam linijke w swieczke i jak sie zaczelo palic to rzucilam na poduszke ktora tez sie zaczela palic, na szczescie mama byla w poblizu i ugasila, nie wiem ile moglam miec lat ale chyba nieduzo bo nie pamietam tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 09.03.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 ja topiłam namiętnie patyczki od lizaków, do dziś mam ślad na dłoni, jak mi taki stopiony plastik kapnął....albo robiłam pożar w popielniczce. A najfajniejsze było rozpuszczanie aspiryny w kolorowej wodzie...w sumie to nie wiem co mnie w tym tak rajcowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 09.03.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 A JA TO SAMA ZABAWIłAM SIę WE WłASNEGO FRYZJERA chyba w wieku przedszkolnym byłam, długie włosy obciełam na krótko we wzorki. matka to myslałam, że zawałem skończy i całe lato chodziłam w szydełkowej czapeczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.03.2011 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 (edytowane) Amelia jak byla mlodsza to namietnie kleila gume we wlosy i raz przykleila sobie do grzywki tuz przy skorze a bylo to zaraz przed impreza roczkowa Patryka to polecielismy na pomoc do fryzjera, niestety z tym sie za duzo nie dalo zrobic No zamowilam juz wszytskie lampy i rolety na okna do wiatrolapu i gabinetu Teraz pora zamowic drzwi przesuwne do szafy i garderob, pomalowac gabinet wreszcie i porobic listwy i zabudowe gabinetu. Potem meble do salonu i jadalni, narzute do sypialni bo na lozko to nie wiem kiedy sie doczekam skoro przeciez jeszcze sie da spac Edytowane 9 Marca 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 09.03.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Gratuluje Markociu i troche zazdroszcze. zamawaisz meble do gabinetu u stolarza? czy może ikea? rolety rzymskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.03.2011 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 rolety rzymskie te co mam na dole a meble u stolarza, a jak z tym twoim stolem? dziala juz wszytsko dobrze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 09.03.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 no co Ty. od czerwca nie było go u mnie. zabrał jedne drzwi do poprawki i do tej pory nie mam. miał przyjechac w ostatnim tygodniu stycznia, nie odezwał sie, ostatnio zadzwoniłam i mówił ze w tym tygodniu przyjedzie ale nie sądze. jeszcze ma trochę rzeczy do wykończenia. i musi zabrać kolejne drzwi bo pękła szybka. no i prowadnice w stole zmienić. jakie meble zamawiasz do gabinetu? w fornirze? a salon? wiesz juz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.03.2011 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 do gabinetu fornir ale musimy zrobic projekt, do salonu juz sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 09.03.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Dziewczyny, czytam Wasze wczorajsze zwierzenia z dzieciństwa i leżę i rechoczę Z głupot szkolnych to mogę się "pochwalić", że w 5/6 klasie mieliśmy przynieśc na ZPT kalkę techniczną, cos rysowaliśmy czy pismo techniczne ćwiczyliśmy. No i dużo mnie zostało tej kalki. Więc razem z genialnymi innymi koleżankami wpadłysmy na pomysł, żeby ta kalką wysmarować pysk takiej jednej co to nas wkurwiała niemożebnie. Oczywiście cwaniary ją trzymały, a smarowałam ja No bez OPRu się nie obyło, rodzice do szkoły, kary, uwagi. Jaja generalnie. Po ćwierćwieku laska się odkuła. Zleciła mi tłumaczenie ( pracuje w firmie farmaceutycznej i miałam przetłumaczyć jakieś przezentacje leków) i potem nie chciała mi zapłacić Kaśka, trzeba było jej powiedzieć, że jeszcze trochę kalki Ci zostało nawet z dziewczynkami nie ma co liczyć na spokój. W wieku 6 lat miałam włosy do pasa. Mama czesała mi je w dwa wysoko zaczesane kucyki po bokach głowy. Któregoś dnia bawiłyśmy się z moją przyjaciółką w jej babcię fryzjerkę i Magda obcięła mi jednego kucyka tuż przy samej gumce. Włosy schowałyśmy pod dywan i szybciutko poszłam spać. Rano mama jak mnie chciała uczesać do szkoły, to przeżyła "lekki" szok :lol2: A zamiast do szkoły poszłam do fryzjera Lidszu, mogłaś tym butaprenem spróbować kucyka przykleić z powrotem zamiast pod dywan go chować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 09.03.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 do gabinetu fornir ale musimy zrobic projekt, do salonu juz sama nie wiem Markotko, wyczytałam chyba gdzieś wcześniej, że do salonu planujesz meble z klejonki dębowej? rozmyśliłaś się, czy nie trafiłaś na coś, co by Cię zainspirowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.03.2011 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 jeszcze sie nie rozmyslilam chce zeby mi to zrobil stolarz ale ciagle szukam inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 09.03.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 jeszcze sie nie rozmyslilam chce zeby mi to zrobil stolarz ale ciagle szukam inspiracji przeglądałam galerię na stronie MD ale tam zbyt wiele mebli salonowych nie ma... pewnie też już tam zaglądałaś? ja sobie wymyśliłam meble do salonu - inspirowane tymi z boconcept, ale zmodyfikowane pod rozmiary swojego salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.03.2011 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 to ide do bo concept, ogladalam te z MD ale tam sa takie mnie nowoczesne a ja bym chciala troche podrasowac je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.03.2011 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Dzis w lidlu byly za 6 zl pieciornik zolty, porzeczka krwista, zylistek i jasminowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.03.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 jeszcze sie nie rozmyslilam chce zeby mi to zrobil stolarz ale ciagle szukam inspiracji Nie wiem czy Cię zainspirują, ale Hulsta ma fajne meble i tak jokoś z Tobą mi się skojarzyły, znaczy z tymi rysunkami co pokazywalaś. Myślę, że dobry stolarz bez problemu "zainpsiruje" się i coś Ci wystruga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.03.2011 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 O dzieki Kasiu lece juz dolecialam, swietne te meble A od czwartku roza na pniu za 15 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.03.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 O to dobrze wiedzieć o tych rożach. Są naprawdę wytrzymałe. Mam 2 od dwoch lat. Od czwartku czyli od jutra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.03.2011 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts