Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

[ATTACH=CONFIG]46977[/ATTACH]

cos mi sie to nijak nie widzi chyba bede musiala jednak ta szafke na szklo przerzucic na sciane z kanapa

bo jak dajesz asymetrycznie górne szafki to dół i tv też muszą być asymetrycznie ustawione i naczej po lewej stronie masz za cięzko

A nie chcesz czarnych, bo kurz widać, czy z innego powodu? Martuś, czy te zdjęcia salonu z czarnymi kanapami, a dokładnie 217 i 218 zdjęcie w Twojej galerii są aktualne? Tzn, czy kanapy tw same i puste ściany? I czy ustawienie kanap musi zostać takie samo?

Rasiu aktualne , wlasnie ta szafke na szklo chyba wpakuje kolo kanapy z prawej, przestawic sie raczej nie da, ja mam za maly salon na manewry meblowe, a czarnych nie chce ze wzgledu na kurz :) w tej chwili mam ciemne meble w salonie i juz dziekuje bardzo

http://i704.photobucket.com/albums/ww42/markotomurator/DSC_8314.jpg

Tak myślałam... z ty kurzem...;) No i myślałam też żeby postawić kanapy vis'avis... szafkę wysoką na prawo od kanapy przesuwając kanapę symetrycznie względem okna, szafkę niską na ścianie z oknem tarasowym a na lewo od kanapy i takąż niską pod tv tylko proporcjonalnie dłuższą...

kanapa jest po przeciwnej stronie tv

O widzisz Irma jak ci ladnie wyszlo :)

A jakby pokombinowac zeby na tej scianie pod tv dac tylko szafke ta niska pod tv a tam kolo kanapy po prawej dac szafke na szklo?? stojaca, byloby ok? czy raczej bedzie tam za bardzo nackane?

Edytowane przez markoto