Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja 24h na dobę mam samochody za oknem,w tym z małą przerwą ( 2.30-4.00) nieustannie trzaskające otwierającymi i zamykającymi się drzwiami - autobusy, do tego sąsiadkę werbalnie wojującą z synem , niewybrednymi epitetami i wtórującym im szczekaczem rasy pitbull - ktoś się zamieni ? ;)

Neli jak zwykle robi rozpierduche przebudowę :)

Marta

Ty jesteś obeznana z tematem zaopatrzenia stolarskiego ;) nie wiesz może jak się nazywają takie uchwyty w formie chwoscikow? Metalowa malutka galka i do nie doczepiony zwisajacy podluzny element..

Cześc Neli gdzie się podziewasz? i gdzie leśny domek?

Jestem, jestem, tylko mniej...

Byłam "dość" chora ale powoli wracam do zdrowia :)

Moniu jak się Wam mieszka? (Mam nadzieję, że mogę tak pytać u Marty, co Marta?:))

Neli jak zwykle robi rozpierduche przebudowę :)

No tym razem na amen. Domek jest wystawiony na sprzedaż...:cool::sick:

Markotko, ja z takim pytaniem do Ciebie. Ostatnio gdzieś (nie pamiętam u kogo) podawałaś pycha przepis na ciasto. Pisałaś, że znika z talerza od razu (to taka podpowiedź) Pamiętasz, co to za ciasto i u kogo jest przepis? :)

Edytowane przez Nelli Sza

Nelli jak to na sprzedaz??? O czym ty mowisz?? Rany co tam sie u ciebie dzialo:o

A nie chodzilo o ciasto balowe?? robie z tego przepisu http://okruszki.blox.pl/2009/04/CIASTO-BALOWE.html kajmak mozna kupic juz gotowy z gostynia wtedy nie trzeba gotowac, ale tzreba podgrzac puszke w cieplej wodzie zeby byl bardziej plynny

Tak, to o to ciasto chodziło. Dzięki wielkie!!! Jutro będę pichcić ;)

No tak jakoś wyszło..... :(

Choć jeszcze nic nie jest przesądzone, to jednak czasu na podjęcie ostatecznej decyzji coraz mniej..

Domek można już znaleźć w internecie...

Nie żartuję. Nie wyjeżdżamy.

Ale już dobrze, no prawie dobrze.

Nie chciałam zakładać wątku (tak jak obiecałam, w marcu) bo musiałabym zacząć go od tej wiadomości :(

Dlatego nawet dobrze, że tak wyszło, u Marty...

Mam nadzieję, że jeszcze mi pomożecie... bo coś musimy zrobić. U rodziców zatrzymamy się tylko na chwilę, a potem będę przychodzić po porady ogólnobudowlane lub remontowe.

Już dziękuję, bo tak jakoś w sercu odczuwam, że jesteście w tym ze mną. Cmok.