kaśka maciej 15.03.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Martaaa, ale masz wiosneee U mnie jakieś pare krokusików, reszta dopiero ledwo co wystaje z ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.03.2011 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 No roslinki ruszyly jakis czas temu, kielkuja mi wszytskie cebulowe az sie boje przymrozkow a mam jeszcze roze do wsadzenia i inne roslinki ktore juz puszczaja listki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.03.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Co Wy wiecie o urokliwych dźwiękach..... Ja mam puszcze za płotem Jak o 5 rano zaczną śpiewać to tak do 7 non stop. Od 7 ruszają krajzegi na wsi. A od 23 do 5 rano szczekają psy bo lisy przychodzą Idzie sie przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.03.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 ja 24h na dobę mam samochody za oknem,w tym z małą przerwą ( 2.30-4.00) nieustannie trzaskające otwierającymi i zamykającymi się drzwiami - autobusy, do tego sąsiadkę werbalnie wojującą z synem , niewybrednymi epitetami i wtórującym im szczekaczem rasy pitbull - ktoś się zamieni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.03.2011 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 O jak ja kocham swiergolace ptaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.03.2011 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 heloł Tęsknota mnie tu przywołała Pięknie u Ciebie markotko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.03.2011 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 No Nelka pora wracac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 16.03.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Cześc Neli gdzie się podziewasz? i gdzie leśny domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.03.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.03.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Neli jak zwykle robi rozpierduche przebudowę Marta Ty jesteś obeznana z tematem zaopatrzenia stolarskiego nie wiesz może jak się nazywają takie uchwyty w formie chwoscikow? Metalowa malutka galka i do nie doczepiony zwisajacy podluzny element.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.03.2011 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 (edytowane) chwoscikow?? matko o czym ty do mnie ze takie cos?? http://www.gamet.eu/pl/oferta/galki-meblowe.php#product=265;categories=3380------;offset=36 o jaki ten fajny http://www.gamet.eu/pl/oferta/galki-meblowe.php#product=237;categories=3380------;offset=72 te powyzej to jako galki tu jako kolatki http://www.imeble.eu/uchwyty-meblowe.html?gclid=CJn59vPw2KcCFZEifAodeVuB-A&rodzaj_uchwytu=35&rozstaw=65 Edytowane 18 Marca 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.03.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Jak ty nie wiesz to znaczy ze nie ma to osobnej nazwy a szkoda Chodzi o coś takiego http://www.meblomar.org.pl/Uchwyt_meblowy_galka_srebro_metal-186.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.03.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 (edytowane) Cześc Neli gdzie się podziewasz? i gdzie leśny domek? Jestem, jestem, tylko mniej... Byłam "dość" chora ale powoli wracam do zdrowia Moniu jak się Wam mieszka? (Mam nadzieję, że mogę tak pytać u Marty, co Marta?) Neli jak zwykle robi rozpierduche przebudowę No tym razem na amen. Domek jest wystawiony na sprzedaż... Markotko, ja z takim pytaniem do Ciebie. Ostatnio gdzieś (nie pamiętam u kogo) podawałaś pycha przepis na ciasto. Pisałaś, że znika z talerza od razu (to taka podpowiedź) Pamiętasz, co to za ciasto i u kogo jest przepis? Edytowane 18 Marca 2011 przez Nelli Sza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.03.2011 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Nelli jak to na sprzedaz??? O czym ty mowisz?? Rany co tam sie u ciebie dzialo:o A nie chodzilo o ciasto balowe?? robie z tego przepisu http://okruszki.blox.pl/2009/04/CIASTO-BALOWE.html kajmak mozna kupic juz gotowy z gostynia wtedy nie trzeba gotowac, ale tzreba podgrzac puszke w cieplej wodzie zeby byl bardziej plynny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.03.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Tak, to o to ciasto chodziło. Dzięki wielkie!!! Jutro będę pichcić No tak jakoś wyszło..... Choć jeszcze nic nie jest przesądzone, to jednak czasu na podjęcie ostatecznej decyzji coraz mniej.. Domek można już znaleźć w internecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.03.2011 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Nelli wlasnie znalazlam, nie moge uwierzyc, dlaczego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.03.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Zartujesz sobie? Wyjezdzacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.03.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Nie mogę napisać. Przepraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.03.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Nie żartuję. Nie wyjeżdżamy. Ale już dobrze, no prawie dobrze. Nie chciałam zakładać wątku (tak jak obiecałam, w marcu) bo musiałabym zacząć go od tej wiadomości Dlatego nawet dobrze, że tak wyszło, u Marty... Mam nadzieję, że jeszcze mi pomożecie... bo coś musimy zrobić. U rodziców zatrzymamy się tylko na chwilę, a potem będę przychodzić po porady ogólnobudowlane lub remontowe. Już dziękuję, bo tak jakoś w sercu odczuwam, że jesteście w tym ze mną. Cmok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 18.03.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Neluś, mam nadzieję, ze to wszystko dlatego, ze chcecie a nie dlatego, ze los was zmusza.Buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts