mario31 21.03.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Cześć Marta! Widzę, że powera złapałaś i do remontu się przygotowujesz..!? Szkoda, że muszę poczekać do wieczora, bo mi się galeria w pracy nie otwiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.03.2011 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Nic ciekawego nie ma same starocie a kiedy sie doczekam fotki twojej szafki w salonie?? Babeczi a co jesli zrobie szafki w obudowie z merbau z czarnym lakierem ?? nie zleje mi sie to z podloga??? tylko wtedy stol z MD mi odpada bo nie maja merbau zdaje sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 21.03.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Ale pewnie moga wybarwić dąb na merbau...a szafki też bym zrobiła z dębu wybarwianego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.03.2011 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 czyli co mam nie isc w merbau tylko dab wybarwiany na merbau??ale to lakierowane czy olejowane??ja musze tez zrobic stolik kawowy i wolalabym chyba olej niz lakieri juz sama nie wiem czy robic z blatu litego te obudowy czy odpuscic i zrobic fornir ale boje sie ze nie przetrwa na stoliku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 21.03.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 różnica miedzy fornirem a klejonką ejest też tak, zę na klejonce widać połaczenia klepek, a na fornirze nie. Chyba, ze klejonka jest wysokiej kalsy wtedy klejone są dłuższe elementy i kelpki widać mniej, ale zawsze...wydaje mi się też że klejonka daje bardziej surowy wyglad niz fornir...co do trwałości - chyba to zalezy do grubości forniru i jakości klejenia. Mam fornirowany stolik kawowy i daje sobie radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 21.03.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 i jeszcze jedno - dąb podbarwiany bedzie miał ładniejszy rysunek słojów niż fornir merbau.Oczywiście jest to kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.03.2011 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Mi sie klejonka podoba, jak ktos sie uprze to mozna miec bez laczen przynajamniej w dlh jest podzial na lity i avangarde czyli laczony ale dosc znaczna roznica w cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 21.03.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Marta no już nie bądź taka skromna...! Pewnie nie poznam Twojej chatki:cool: Widzę, że u Ciebie nadal szafki na tapecie..!? Ja mam meble w fornirze dębowym wybarwione na brąz, ale czytałam, że nie chcesz już ciemnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.03.2011 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 bronie sie rekami i nogami ale wszyscy sa przeciwko mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 21.03.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 No widzisz czasami tak bywa...! Przypomnij sobie jak Efi nie chciała czarnej sypialni, a jaki teraz jest efekt..?! A z drugiej strony ile tych mebli będziesz miała do przetarcia - jedną szafkę, stół i stolik..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.03.2011 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 no niby tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.03.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Przypomnij sobie jak Efi nie chciała czarnej sypialni, to nie do końca prawda nie chciałam brązowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.03.2011 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 a jakei masz teraz zaslony?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.03.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 oczywiscie takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 21.03.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 to nie do końca prawda nie chciałam brązowej No nie mów, nie mów, bo jak Mysza przesłała propozycje, to Ty szłaś w zaparte, że chcesz jasno..! A tak btw, zrobiłabyś zdjęcie na drugą stronę, bo ciekawa jestem jak to wygląda z wszystkimi ścianami czarnymi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.03.2011 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Tzn biale?? bo juz tak dawno nie bylam ze zapomnialam Marys to kiedy nawiedzamy Efi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 21.03.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Marys to kiedy nawiedzamy Efi??? A kiedy Ci pasuje..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.03.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Marta ale masz ladnie w domku ja mam fornirowany stol w jadalni i daje rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.03.2011 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Marys a wolisz w tygodniu?? Moze najpierw Efi wypadaloby zapytac kiedy jej pasuje Dzieki Aniu Anja ale nie masz dwoch potworow co traktuja stol np pilnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 21.03.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Marys a wolisz w tygodniu?? Moze najpierw Efi wypadaloby zapytac kiedy jej pasuje No pewnie, że wypadałoby, dlatego się śmieję..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts