Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ależ słonka moje

macie zaproszenie 24/7

nie bede pisac z pewnych wzgledów na fm wiec pisze na priw

a co do koloru to jednak wbrew temu co było napisane na forum nie do końca tak było. jak tylko mysza wkleiła czarna sciane to nam sie z lubym oczy zaswiecily. ale łatwiej było jedna sciane przemalować na jasno farba ktora byla w domu niz wszystkie ściany czarnym którego nie było. wiec stwierdzilismy ze pomalujemy, zobaczymy jaki efekt i jak to nie będzie to, pomalujemy na czarno, ale koniecznie całość a nie tylko jedna sciane. było strasznie. od razu padła decyzja że idziemy w ten czarny ale.... szły święta i mielismy inne rzeczy na głowie wiec zostało to odwieszone na półkę. a teraz sie trafiło moje L4 i voila ;)

ok uzgodnione zostalo ze meble beda merbau plus czarny i teraz maz chce zeby sciana na ktorej jest tv byla ciemna i teraz mam ja pomalowac na czarna lub ciemno szaro - ale sciana jest nierowna wiec bedzie widac te nierownosci czy mam dac tapete? czy tak tapeta jak jest w kuchni ale czarna bedzie przegieciem???

Marta zawsze możesz pomalować ścianę i zobaczyć czy aż tak bardzo widać te nierówności... :rolleyes:

Wejdę wieczorem do Twojej galerii i zobaczę jeszcze raz Twój salon, bo trochę zatarł mi się w pamięci.

Podoba mi się pomysł z tapetą, ale nie wiem czy grafit nie byłby lepszy..?! Tak sobie głośno myślę...;)

Moze byc grafit :) musze cos wymyslec bo Adam kombinuje z jakimis pogrubieniami z g-k albo z plyta z drewna za tv zeby nie dlubac dziury w scianie na kabelek a ja chce tego uniknac. Uwazam, ze lepiej dziurawic i nie kombiowac na scianie kolejnego elementu

u mnie też nie ma problemu bo wszystko wyprowadzone w odpowiednim miejscu tylko nikt nie sprawdził że do subwoofera nie może iść normalny kabel głośnikowy

czy tak jest w przypadku każdego subwoofera? bo u mnie też tylko kabel głośnikowy wyprowadzony w ścianie, ale nie kupowaliśmy jeszcze sprzętu