Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A cóż Ty znowu z tą moją pamięcią..!?

Że niby masz gorszą..!? :p

Wiesz Marys w pewnym wieku pamiec juz coraz gorsza :D

z pamięci walisz wyposażenie fm domow
jestem swietna w obsludze wyszukiwarki ;) :D

jakby to chodziło o zapamiętywanie nazw lamp, to ja bym grosika na chleb nie zarobiła :)

no i tu mnie troszke pocieszylas :D

a mnie zmartwiłaś :rotfl:

ale szczerze mówiąc dla mnie ten kurs to raczej taka wiedza na własny użytek niż dla kogoś.

muszę sobie znaleźć nowe koleżanki bo ja z wami mam zawsze przechlapane. jak ja o betonie to one o kolorach farb, jak ja o kolorach farb to one o meblach, jak ja o meblach to one o dodatkach, jak ja o dodatkach to one o ogródkach. jak wreszcie dotarłam do ogródka to te się z powrotem zajęły wnętrzami. sepuku.

temat ogrodka to temat na lata wiec jestes na czasie :D i tak latwo ci nie pojdzie pozbycie sie nas z grona znajomych :D

patrzylam na tematy tego kursu to raczej oni ida w kierunku dworkowym mam wrazenie, prosze mnie poprawic jesli sie myle

Efi ale masz papierek ktorym sie mozesz pochwalic jak ktos zapyta, na pewno rozszerza horyzonty :)

kolejny minus ktory mnie deklasyfikuje to kompletny brak zdolnosci rysunkowych, u mnie kazde zwierze wyglada podobnie jak skrzyzowanie krowy z psem :D

Edytowane przez markoto

ale szczerze mówiąc dla mnie ten kurs to raczej taka wiedza na własny użytek niż dla kogoś.

Dokładnie tak do tego podchodzę -);)

muszę sobie znaleźć nowe koleżanki bo ja z wami mam zawsze przechlapane. jak ja o betonie to one o kolorach farb, jak ja o kolorach farb to one o meblach, jak ja o meblach to one o dodatkach, jak ja o dodatkach to one o ogródkach. jak wreszcie dotarłam do ogródka to te się z powrotem zajęły wnętrzami. sepuku.

:rotfl::rotfl::rotfl:

No po prostu rozbawiłaś mnie do łez...! :D