mario31 29.03.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 dziewczyny, litosci bede musiała przez Was zawód zmienic... Irma proszę Cię... Nie nabijaj się... -) no to by byly wypady No Kochana pomyśl o tym, pomyśl! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.03.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 dziewczyny, litosci bede musiała przez Was zawód zmienic... no toś teraz dowaliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 29.03.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 w piątek jade do Krakowa uważajcie - wkraczam na Wasz teren Trochę Wam zazdroszczę, ze sobie chodzicie na taki kurs. Markoto- koniecznie się zapisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.03.2011 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 ja jestem za cienki bolek na ten kierunek niestety potem by wytykali w watku szczyty kiczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 29.03.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 wariatka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.03.2011 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 realistka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.03.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 realistka Zdecydowanie wariatka...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.03.2011 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 jakbym miala pamiec jak Marys to kto wie, ale w moim wieku to juz malo co w glowie zostaje i w zyciu nie zapamietam nazw tych wszytskich wypasionych krzesel, stolow czy lamp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.03.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Ty??? prosze Cie z pamięci walisz wyposażenie fm domow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.03.2011 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 no a juz z nazwami lamp to przy tobie wysiadam :Dpolowy to nawet powtorzyc nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.03.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 bez przesady. ile ja tych lamp znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.03.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 jakbym miala pamiec jak Marys to kto wie, ale w moim wieku to juz malo co w glowie zostaje i w zyciu nie zapamietam nazw tych wszytskich wypasionych krzesel, stolow czy lamp A cóż Ty znowu z tą moją pamięcią..!? Że niby masz gorszą..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.03.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 z pamięci walisz wyposażenie fm domow Dokładnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.03.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 bez przesady. ile ja tych lamp znam... Duuuuuuuużo..........! :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 29.03.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 dziewczynki już sobie tak nie słodźcie:) poza tym Markoto - jakby to chodziło o zapamiętywanie nazw lamp, to ja bym grosika na chleb nie zarobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.03.2011 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 A cóż Ty znowu z tą moją pamięcią..!? Że niby masz gorszą..!? Wiesz Marys w pewnym wieku pamiec juz coraz gorsza z pamięci walisz wyposażenie fm domow jestem swietna w obsludze wyszukiwarki jakby to chodziło o zapamiętywanie nazw lamp, to ja bym grosika na chleb nie zarobiła no i tu mnie troszke pocieszylas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.03.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 a mnie zmartwiłaś ale szczerze mówiąc dla mnie ten kurs to raczej taka wiedza na własny użytek niż dla kogoś. muszę sobie znaleźć nowe koleżanki bo ja z wami mam zawsze przechlapane. jak ja o betonie to one o kolorach farb, jak ja o kolorach farb to one o meblach, jak ja o meblach to one o dodatkach, jak ja o dodatkach to one o ogródkach. jak wreszcie dotarłam do ogródka to te się z powrotem zajęły wnętrzami. sepuku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.03.2011 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 (edytowane) temat ogrodka to temat na lata wiec jestes na czasie i tak latwo ci nie pojdzie pozbycie sie nas z grona znajomych patrzylam na tematy tego kursu to raczej oni ida w kierunku dworkowym mam wrazenie, prosze mnie poprawic jesli sie myle Efi ale masz papierek ktorym sie mozesz pochwalic jak ktos zapyta, na pewno rozszerza horyzonty kolejny minus ktory mnie deklasyfikuje to kompletny brak zdolnosci rysunkowych, u mnie kazde zwierze wyglada podobnie jak skrzyzowanie krowy z psem Edytowane 29 Marca 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.03.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 ale szczerze mówiąc dla mnie ten kurs to raczej taka wiedza na własny użytek niż dla kogoś. Dokładnie tak do tego podchodzę -) muszę sobie znaleźć nowe koleżanki bo ja z wami mam zawsze przechlapane. jak ja o betonie to one o kolorach farb, jak ja o kolorach farb to one o meblach, jak ja o meblach to one o dodatkach, jak ja o dodatkach to one o ogródkach. jak wreszcie dotarłam do ogródka to te się z powrotem zajęły wnętrzami. sepuku. :rotfl: No po prostu rozbawiłaś mnie do łez...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 29.03.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 daj link do tego kursu, ciekawa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts